Şimdi Ara

Türk Telekom bakim yapti-internet hala gelmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ayın 13 ünde internetim kesildi. Çağrı merkezini aradigimda 13-17 temmuz arasında bakım çalışması olduğunu soyleyen bir otomatik mesaj cikti. Ama internet ayın 17 sinde de gelmedi. 18 inde de gelmdi aradim bu sefer aynı mesajı 18-24 temmuz arasi bakım çalışması vardır diye güzel güncellemişler. En son ayin 19 unda yine denedim bu sefer bir gorevliyle konuştum ve yine de internet bağlantısını sağlayamadık. Ayrica görevliden bakim çalışmasını dün bittiğini ogrendim. Agriza kaydi oluşturduk. Bugun gelip bakmislar evde yoktum. Benden başka kimse de evde yok. Apartmana kadar gelen hatta sıkıntı yok dediler. Ev içindeki hatta bakmiyorlarmiş. Elit bakım hibi bir seyden bahsetti. 50 liraymis. Kabul etmedim.

Şimdi türk Telekom un sitesinden sikeyt yazicam. Siz bakim yapana kadar haç bir sikintisi olmayan internet siz bakim yaptiktan sonra gitti. 7-8 günlük internet mağdur riyeyimiz yetmiyir birde bozduklari hat icin para istiyorlar.
    Ben bunlari baska nereye sikayet edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paul Doany twitter hesabına yaz, hattım sizin yüzünüzden bozuldu üste para istiyorsunuz de.
  • Tarafınıza bahsedilen eliTT hizmeti hakkında şu linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/Elit_Hizmeti_Formu_Internet.pdf?

Buna ek olarak DSL ışığınız mı söndü yoksa internet ışığı mı? Her ikisi de mi yanmıyor?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. He ikisi de sönükdü. Sonra halloldu. Nasil olduysa. Ama teknik servia cozmedi. Sanki kendiliginden oldu gibi.
    Sonra bo daha gitti. Sonraki gun bi daha geldi. Simdi işteyim. Eve gidince sürpriz yapar mi bilmiyorum.

• metallium M kullanıcısına yanıt
    Bu durumda bina içinde bir sorun olacağını sanmam ama size ayın 24üne kadar çalışma olacağı söylenmiş, bugün ayın 22si.
    Ayın 19 u aksami aradigimda cagri merkezine baglandi. Orda konusan kisi bakim calismanin bitmiş oldugunu söyledi.

O an duzelmemisti. Sonra duzeldi. Sonra bindaha bozuldu sonra bir daha düzeldi.

Bu aksam nasıl olur bilmem.

Online işlemlerde "bölgesel arıza sorgulama" dediğinizde ne yazıyor o kısımda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda benzer bir konuya daha aynı mesajımı yazmıştım buraya da paylaşayım:

Yerel Ağ Bağlantısı Durumu
    Ipv4: Internet erişimi var
    Ipv6: Ağ Erişimi Yok

(Buradaki Ipv6 durumu daha öne nasıldı hep böyle miydi neydi hatırlamıyorum).

Son 2-3 gündür işte bir çok site normal açılırken bir çok site böyle ERR_CONNECTION_TIMED_OUT hatası veriyor:

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
    Bu siteye ulaşılamıyor
    Google.com.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

Ayrıca her gün kullandığım Steam, Epic Game Store, Uplay gibi yerlerde de bağlantı hatası vermeye başladı dünden beri habire Çevrimdışı'ya atıyor.

Bir yer de DNS önbelleğini temizle denilmiş bu bir çözüm olur mu?. Bağlantı sorunları yaşayanlar acaba sizlerin Ağ Bağlantı Ayarlarınızda Ipv4 - Ipv6 hangisi seçili? 'Ağ Bağlantısı Var-Bağlı' şeklinde mi? TurkTelekom(TT)'dan gelen DNS'leri kullanıyorsanız bir de Google DNS'lerini bir deneyip baksanız durum ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 23 Temmuz 2019; 17:18:48 >

Hic online islemlere falan bakmadim.

Zaten sorun çözüldü en azından şimdilik.

İlginiz için teşekkürler.

Kesintiler esnasında online işlemlerden "bölgesel arıza sorgulama" menüsüne basıldığında bilgi veriyor o kısım. Ben teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.