Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok iyi teklifmiş gerçekten. Yalnız sadece %25 indirim taahhüdü görünüyor sanki ekran görüntüsünde. Tarife taahhüdü yok ise taahhütsüz fiyat üzerinden ücretlendiriyorlar, dikkat edin derim. Müşteri hizmetlerine bir sorun isterseniz her ihtimale karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Bide yıllık olsa tadından yenmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Adama 10gb 5.10₺ teklif etmişler bu cok yüksek bence

• Bilmiyorum ki hocam telefonda o şekilde söylediler. Su an fiyat göremiyorum . Faturalandırma dan sonra 2gün sonra görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henike -- 24 Haziran 2021; 18:10:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • henike kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine bir teyit ettirin isterseniz siz yine de en güzeli.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Yaptim oldu hocam teşekkürler..Ben ilk başta yazim hatası falan sanip acaba 50 lira falanmı demistim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3

Bide yıllık olsa tadından yenmez

Hocam paketi tanımladım şöyle bir mesaj geldi..Artık yıllıkmı nezamana kadar bilemem..

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bence yıllıktır 23/07 den sonra belli olur

• 10 GB 5.1 liraya bana da teklif geldi. Paket değiştirsem etkilenir mi acaba bu tarife?

• Etrafınızda Bimcell'e geç aynısı diyen görürseniz kaçarak uzaklaşın. İnterneti yavaş, çekmiyor bildiğiniz ikinci sınıf hizmet. Turk telekoma geçmek için netten başvuru yapmaya çalıştım ama zaten mütşerisiniz diyor. Bimcellden TT ye geçmenin kolay yolu var mıdır?

• İnsaalah hocam bende merak ediyorum Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar 

• Benden tam bana göre kısmı 2 haftadır kayboldu ama arayınca aynı teklifi yaptılar 39 TL prime 15 paketi, ama taahhüt 1 + 1 yıl diyor yani ilk yıl 39 TL 2. Yıl 42 TL isterseniz 1 yıl sonunda çıkabilirsiniz diyor. Birde bu pakette otomatik durma yokmuş geçen sene bir gün yanlışlıkla gecmistim paket durmuştu bunda geçersem ne olacak diyorum fatura fazla gelecek diyor bana

• Merhabalar
    Tam bana göre kısmında herhangi bir paket görünmüyor…
    Prime 15 paketim yarın bitiyor ve şu ana kadar iyi bir teklif alamadım…
    Baktığımda aynı tarifeye devam edersem fiyat neredeyse iki katına çıkıyor…
    Devam edip etmeme konusunda kararsızım ama iyi bir teklif alabilmek için önerebileceğiniz bir yöntem varmı?
    Bir de emniyet çalışanlarını referans gösterip indirimden faydalanılan paket vardı devam ediyor mu ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler…🤗

• Bu kampanyadan nasıl faydalanabilirim ?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

İki operatörü de kullanıyorum gram fark yok bence sizin bölgenizde turktelekom zayıf

• Arkadaşlar tam bana göre de çıkan teklifi kabul ettiğimizde taahhütlü olarak mi tanımlanıyor tarife yoksa teklifi kabul ettikten sonra SOZ yazıp 5555'e göndermemiz gerekiyor mu?

• Ben de Selfy Turuncu Small kulalnıyordum fiyatını birden 37 TL'ye çıkardılar temmuz ayından itibaren geçerli olacakmış.

Türk telekom'da ucuza tarife kalmadı faturasızda belli ki. 3 gb 750 dk'ya bile 37 TL alacak olan TT geçen seneden beri neredeyse müşteri umrunda olmuyor. Başka operatöre geçme blöfünü de yemiyorlar.

Ya Bimcell ya da gerçekten başka tarifeye geçmek gerekecek.

• kimyagERdem kullanıcısına yanıt
    Belli olmuyo dostum beni aradılar mevcut tarifeye %25 indirim uygulayalım dediler, kabul ettim.
    Faturaya baktığımda indirim yazıyor ama fiyat pahalı çıkıyor. MH aradım taahhütsüz abonelik yapıp indirim uygulanmış, düzelttik sonradan.

• Bide arkadaşlar şöyle saçma bişey var. Tam bana görede 25 tlye 20 gb aldım. Skt 29 temmuz, mevcut intermetimin skt si 23 temmuz ama bu 20gbdan düşüyor internet.
    Aradım niye böyle dedim ilk paketten gider diyo. Türkcellde önce yakın tarihli olandan gidiyo normalde

• kimyagERdem kullanıcısına yanıt

Ben online işlemlerden kabul ettim teklifi. Birkac saat sonra Online İslemlere baktigimda taahhüt gözüküyordu. Bir hafta sonra da musteri hizmetleri aradi. SOZ yazip 5555e mesaj atmaniz lazimdi dedi.Fatura yuksek cikarsa bizi arayin dedi. Ama faturada sorun yok suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 30 Haziran 2021; 12:44:23 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.