< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (12. sayfa)
-
-
-
Milletin fiyatlarına bak bize çekilen fiyata bak 10 gün kaldı sanırım Baska operatöre geçmek gerekli hangisine geçmeliyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
faturasız hatlara tam bana göre teklifi sunmuyorlar sanırım. arada bu fırsat kaçmaz adı altında faturaliya geç kampanyası oluyor. tam bana göre teklifi cikmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12gb 1000dk 1000sms 32 lira gözüküyor.kabul ediyim mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gb 1000dk
54 tl teklif etmişler. Bu fiyata ekstra bir şey ödüyor muyuz kdv ötv telsiz filan yoksa dahil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu teklifler nerde cıkıyor acaba Onlıne işlemler uygulamasımı hiç denk gelme dim 🤤
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık 3,11 lira gibi telsiz kullanım ücreti var
-
Önceki senelerde ‘hattımı faturasıza geçirin’ deyince bir kaç içinde uygun bir teklifle arıyorlardı. Yine oluyor mu acaba? Bilgisi olan var mıdır?
Geçen hafta bu yöntemi denedim, aramadilar.Son gün ben aradım, çokta uygun olmayan başka bir tarifeye geçtim.30 TL faturasız hatta geçiş bedeli alıyor.
Teşekkür ederim cevabınız için.quote:
Orijinalden alıntı: MUHAT
Geçen hafta bu yöntemi denedim, aramadilar.Son gün ben aradım, çokta uygun olmayan başka bir tarifeye geçtim.30 TL faturasız hatta geçiş bedeli alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MUHAT
Geçen hafta bu yöntemi denedim, aramadilar.Son gün ben aradım, çokta uygun olmayan başka bir tarifeye geçtim.30 TL faturasız hatta geçiş bedeli alıyor.Faturasız hatta geçiş bedeli çok saçma bir iş, BTK müdahale etmeli. Taahhüt katılım sms leri de ücretli, nerede tüy kalmış diye yokluyorlar yolmaya.
-
Bu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağız menülerden ulaşılmıyor. 1000 8gb kullanıyorum taahhüt bitiyor aramadılar
2 yıl taahütlü efsane 12gb tarifesi kullanıyorum. bitmesine 1 yıl daha var acaba bu tarifeye gecsem cayma bedeli çıkar mı *
tüm aramalalarıma ragmen telekom çagrı merkezinden mobil için 1 e bastıktan sonra asla prime müşteri temsilcisine bağlanmıyor.ancak ev interneti vs için bağlanıyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viydihol -- 31 Temmuz 2021; 17:50:4 > -
Tekrar taahhüt vereceğiniz için ve üst pakete geçeceğiniz için sorun olacağını zannetmiyorum ama teyit almak en iyisi. Twitter kullanıyorsanız eğer ttdestek hesabına konu ile ilgili dm atın onlar dönüş yapıyor hemen
quote:
Orijinalden alıntı: kimyagERdem
Tekrar taahhüt vereceğiniz için ve üst pakete geçeceğiniz için sorun olacağını zannetmiyorum ama teyit almak en iyisi. Twitter kullanıyorsanız eğer ttdestek hesabına konu ile ilgili dm atın onlar dönüş yapıyor hemendediğinizi yaptım.dönüş yapıldı. Cayma bedeli olmadığını yeni pakete 15 gün önceden geçersen kullandığın gün kadar faturaya yansidığını 15 günden sonra tam yansıyacağını söyledi
-
Tam tahmin ettiğim gibi. Hayırlı olsun
konuyu ben açmıştım ancak adıma kayıtlı fakat annemin kullandığı hat için bana göre kampanyası bulamadım. 4gb 45 TL teklif var sadece. Mecbur geçeceğim artık :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X