< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (13. sayfa)
-
-
indirimle taahhüt farklı şeyler değil. sen çıkan indirimli tarifeyi kabul edince o tarifeye geçiyorsun eski tarifen iptal oluyor ve geçtiğin fiyattan 12 ay taahhütün başlıyor. türk telekomdaki fatura kesim tarihine göre 11 ayda olabiliyor. benim fatura kesim tarihim ayın 10 u geçen sene 09.09.2020 taahüt verdiğm için 09.08.2021 taahütüm bitiyor. 09.09.2020 ile- 10.09.2020 arasında 1 günlük fatura kesiyor ama 1 ay gibi taahütten düşüyor
-
taahhüt bitmeden verilen teklifler ile bitmeye yakın olan teklifler arasında uçurum oluyor. daha iyi teklif gelir diye bekleyenler için yazıyorum bunu.
39 lira ödediğim paket için (15 gb internet vardı) en son 53 liralık paket teklifi oldu bende bimcell e geçiş yaptım ön ödemeli 750 dk + 250 sms + 9 gb internet 35 lira. daha iyi bir kampanya olana kadar bununla idare edeceğim.
-
Şunu sormak istiyorum. Şu an faturasız kullanıyorum ve aylık 50 yüklediğimde hediye falan veriyor. (Sil süpür hariç)
Faturalıda 20 GB 45.90 teklifi geldi. Kabul edebilirim ama bu hediyelerden mahrum kalır mıyım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kalırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yükleme yaparak kazandığın gb gelmez ama silsüpürden gb gelir gündüz gece 5 gb 10gb sosyal medya 4 gb gibi
Şuan sana sil süpür dakika veriyordur genelde
Bide 3 liraya 3gb 5 liraya 10 gb teklifleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru genelde dk veriyor. Peki sms ile geçilebilen daha cazip paketler var mıdır anladığım kadarıyla sen bu işlerle içli dışlısın hocam
Normal yollarda Şuan 20 gb ve İnternet erişimi bittiğinde duran başka tarife yok bu fiyata
Faturalı ya geçip bu tarife üzerine yukarıda ki paketleri geldiğinde alabilirsin.
1 aya gelir
Faturasız mevcut müşteriye uygun paket yok gelmiyor artık
25 gb 1000 dk 55 liraya kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyera -- 6 Ağustos 2021; 21:27:40 >
Gelen teklifler daha yüksek fiyatlı olacaktır muhtemelen. Düşük teklif gelse onu da cezasız çıkarmayabilir.
Bittiğinde duran mı? Paketin adı ne?
Hangi gelen tekliften bahsediyorsunuz
Prime eksper tarife
Aynı paketi kabul ettim. 12 ay devam edicem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni dönem de tarife nasıl, ücreti ne kadar ?
55 tl teklif verdi. %35 indirimliymiş.
Paket nasıl ?
25gb, 1000dk, 1000sms
İyi hocam hayırlı olsun, aynı tarife aynı fiyattan kullanıyoruz sizinle
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X