Aynı tarifeyi 42 TL ye kullanınca fena kızdım telekoma😠 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (15. sayfa)
-
-
Ben şuan 1000 dk sms 8 gb paketini 28 TL'den kullanıyorum vergiler dahil. Sabit fiyat 28 verse alcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka operatörden transfer ile bu tarifeye geçebilir miyim bilgisi olan var mı en az 10 GB olacak şekilde yakın zamanda tarife değişikliği ile Türk telekoma geçen ve fiyat alan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan vergi dahil 10gb (bitince duran aşım yok)1000dakika 1000sms 28 liradan kullaniyorum fakat teahhüdum bitiyor.bu paketi yenilemiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana prime 15 gb olani teklif ediyor 77 tl. Aradim falan ama yok. Bimin 20 gbsi bile 42 tl. Ayni altyapi zaten olmadi ona gecis yapcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de faturalidan faturasiza gecis yapabiliyor muyuz
fiyatlar değişti bimcellde hocam, 43 lira 15gb artık
Bende aradım yok 14 gün var karar verin diyorlar. Hat değiştircem dedim karar sizin dedi. Telekom 4 seneden sonra ilk defa böyle yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugun aradim. hattimi faturasiza tasicam dedim. prime 15 gb yi 77 tl ye onerdi. sonrayok faturasiz icin israr edince yine 15 gblik 1000dk bir paketi 46 tl ye dustuler.
-
Bitime 9 gün vardı. Bugün aradım 15 GB 1000 dk 1000 sms 61 vergi ile dediler. Bende faturasıza geçeceğimi söyledim beni başka birime yönlendirdi orda 8 GB olana 42 15 GB olana 53 vergiler dahil dediler bende 15 GB şık tarifeye geçtim
Türk Telekom bu aralar gereksiz özgüven sahibi oldu. En son kullandığım tarifemi bana 2 katı fiyatla satmaya çalıştılar, "çıkıyorum" dedim, "tmm, grşrz, bye" dediler, o hattı faturasız yaptım, diğer hattımı Turkcell kontörlüden faturalıya çevirdim. Yaklaşık 1 senedir de mantıklı bir teklif vermiyorlar.
-
10 gb interi 42 liraya verdiler bana 2 hafta sonrada teklif geldi 10 gb ek paket 5 lira, onuda aldım şu anda 47 liraya 20 gb internet 1000 dk konuşma sms falan oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek
fiyatlar değişti bimcellde hocam, 43 lira 15gb artıkBen eski Bimcelliyim.
5-6 gün önce sms ile
Dost s paketimi
Dost M yazıp 4551'e göndererek
{ 8gb internetli (28TL)} "Dost M" paketine geçtim
zamlardan sonra.
Not: (sadece eski bimcelliler yapabilir)
Sadece sms ile geçiş yapılabiliyor,mh.aramayla vs.değil.
Diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 14 Ağustos 2021; 11:1:56 >
Faturasızdan faturalıya geçicem interneti bol hangi tarifeyi önerirsiniz? Çok acil
-
bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirme için
Aynı fiyata Turkcell varken neden tt kullanalım?
1000 dk 1000sms 15 GB interneti Turkcell geberse de 50 liraya vermez. Veriyorsa geçmiş olsun.
Zaten önceden attığı kazığın zekatını vermiş demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 15 Ağustos 2021; 17:40:52 >
5 gün sonra taahhüt bitiyor, 28 TL 10gb 1000dk
Aradım geçen hafta teklif yoktu bugün baktım
Aynı paket 33 liraya veriyor, KABUL ETTİM UYGULAMADA
bir de sms gelmişti geçen gün
10 GB ayda 5 lira diye, ona da evet dedim
Yani 1000dk 10+10gb Internet 38 TL oldu + vergi olacak sanırım yani 40 lira
Sizce uygun mu?
Gelen sms aşağıdaki gibi
Degerli musterimiz, size ozel 5.10 TL'ye yurt icinde gecerli Super 10GB paketiyle mobil internet keyfine avantajli devam etmek icin hemen EVET yazip 1418'e gonderebilirsiniz. Paket iptal edilmedikce her fatura donemi yenilenir. Iptal edilirse, ilgili aya ait paket ucreti alinir.TT Mobil tanitim iptali icin SMS ile IPT --> 7672 B001 B001
quote:
Orijinalden alıntı: vindobona
5 gün sonra taahhüt bitiyor, 28 TL 10gb 1000dk
Aradım geçen hafta teklif yoktu bugün baktım
Aynı paket 33 liraya veriyor, KABUL ETTİM UYGULAMADA
bir de sms gelmişti geçen gün
10 GB ayda 5 lira diye, ona da evet dedim
Yani 1000dk 10+10gb Internet 38 TL oldu + vergi olacak sanırım yani 40 lira
Sizce uygun mu?
Gelen sms aşağıdaki gibi
Degerli musterimiz, size ozel 5.10 TL'ye yurt icinde gecerli Super 10GB paketiyle mobil internet keyfine avantajli devam etmek icin hemen EVET yazip 1418'e gonderebilirsiniz. Paket iptal edilmedikce her fatura donemi yenilenir. Iptal edilirse, ilgili aya ait paket ucreti alinir.TT Mobil tanitim iptali icin SMS ile IPT --> 7672 B001 B00110 GB ayda 5 lira diye, ona da evet dedim
Bu bana da geldi acaba ne kadar süre devam edecek oldukça iyi
-
TT taahhüt bittiği halde teklif sunmayınca mecburen Turkcell" e geçtim.
Ancak Turkcell katıldiğım tarihte 32TL taahhütlü tarifeyi taahhüt vermek üzereyken 37TL yaptı.
2 ay daha taahhüt vermeden Turkcell kazığina katlanıp TT' ye döneceğim.
Bol cigolaytlı ucuz tarife ile kota endişesi olmadan özgürce dolaşmayı özledim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X