23/08/2021 tarihine kadar yurt icinde gecerli Super 10GB Paketi 5,1 TL ye mobil hattiniza tanimlanmistir. Paketiniz iptal etmediginiz surece otomatik olarak yenilenecektir. B001 Böyle yazıyor bence taahhüt süresince verecekler.. 1000dk 20gb 40 liraya çok iyi oldu gerçekten. Senin paket ücreti ne kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (16. sayfa)
-
-
Hocam benim prime 12 gb 40 tl. 5 tl de bu 45 oluyor 22 gb iki aydır kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut tarifem 7+2 gb 26₺ idi bu ayin 27 sinde tahhut bitiyor telekom ek 2 gb icin olan tahhutu 31 gun sonraya baslattigi icin ek 2 gb dan ceza yiyorum su an hatti tasirsam yada 2 gun tahhutsuz kullanip ek 2 gb icin kalan gunu 30 gun altina dusunce cezasiz kurtulcam bu gun baktigimda daha once 8gb 36₺ sunulan paketi şimdi 10 gb 1000 dk 1000 sms 36.87₺ olarak sunmuş ben ne yapayim daha uygunu olurmu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Çok güzel tarifelermiş. Tam olarak neler dediniz?
-
Hocam merhaba. Bu tarifeye geçmişim bugün onaylandı. Ama paket bitiş tarihi 10 Eylül olarak gösteriyor. Nedendir acaba?quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Teklif silinebiliyor fazla bekleme.
Hattında ki TL ler çıkan faturalarından düşer
TL lerine birşey olmaz
Mh ye ulaşamadığım için size soruyorum kusura bakmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız hattan Faturalıya geçişlerde kesim tarihi her ayın 9 u olduğu için tam kullanım hakkı ama gün bazlı fatura ödeyeceksiniz zaten
-
Yani 45.90/30*20 =30.6 lira mı ödeyeceğim? Fatura bilgisi kısmında da 10 TL bakiye olmasına rağmen 60 TL fatura gösteriyor. Taahhüt sözü verdim halbuki.
Verdiğin taahhüt daha yansımamıştır .Yansıyınca güncel tutarın düşer .Faturan kesildikten sonra 10 Tl de Faturandan düşer .
Kalan Tutarıda 12 Eylül de ödeyebilirsin
-
-
Teşekkür ederim hocam varolun. Peki bu mhye ulaşmanın kolayı var mı işimiz düşüyor bulamıyoruz.
Açılca herhangi menüye girin sonra 0 a basın bağlanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik ya da yanlış tuşladınız diyor. Eğer 444 1 444ten bahsediyorsanız
Mobil için 1 i tıkladıktan sonra kişisel veriler diyor sonra Konuşmalar bittikten sonra fatura işlemleri için kampanyalar tarife ve Paketler vs herhangi birine girdikten sonra 0 deyince bağlanıyor
Bende öyle yani
Hallettim hocam tekrar teşekkür ediyorum iyi akşamlar
Bana uygun değil dedim kaç yıllık müşteriyim dedim beyefendi son günü bekleyin değişir dedi. Kapatın dedim bekleyelim dedi not düşürdüm bu fiyatlara kabul etmiyorum diye
Kapatma talebiniz alındı mı? Kapatın dedikten ne kadar süre sonra böyle bir teklif çıktı?
Merhabalar arkadaşlar bugün 08504808943 nolu telefondan bi arkadaş aradı Sizi Tt adına arıyorum mevcut tarifenizin üzerine 7gb+ucretsiz dsmart kurulumu yapilcak dedi hayırdır dedim bunu eski müşterilere ttve dsmart ortaklığında yapıyoruz vs dedi ekstra eklemeli ücret olmasn dedim.hayir mevcut tarifeniz üzerine 7gb ve dsmart sadece 42 tl odiceksiniz dedi ben şuan on kabul yapıyorum kesin olarak arandansınız dedi ardından dsmattan biri aradı teyit etti. mevcut tarifem efsane prime 20gb 56 ödüyorum bilen aranan varmı benim gibi neyin nesidir 7gb her ay verir diye kabul ettim ama bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X