Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
199.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri hizmetlerini arayıp indirim talep edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

Faturalıda 20gb tarifesinde geçtim 45 tl ye, vergiler dahil 48 tl. sizde düşünürseniz geçebilirsiniz.

• soulflyyy kullanıcısına yanıt

Faturasızdan faturalıya geçişe özel 20 GB cepte internet, her yöne 1000 DK ve her yöne 1000 SMS ayda sadece 45,90 TL Daha uygun varsa 10-15 gb yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 14 Eylül 2021; 23:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online işlemlerde 1000 dk 1000 sms 4 gb internet 19,38 TL çıktı geçelim dedik telefonla konuşarak geçtik fatura 48 TL görünüyor iyi mi.

Edit: Ertesi gün bir defaya mahsus alınan vergiyle 20 küsür lira görünmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 15 Eylül 2021; 14:0:26 >
  • Online işlemlerde ev interneti için bunu gösteriyor bana. Şaka filan mı ?? yoksa sistem hatası mı ? Onaylasam mı bilemedim.

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bu aralar faturasızları faturalıya geçirme derdindeler herhalde. Aynı gün içinde hem beni, hem babamı aradılar. Babam yukarıda bahsettiğiniz bir sene taahhüt bulunan tarifeye geçti.

• beni de bugün aradılar. uygulamada çıkan kampanyayı öneriyor aynı şekilde. bir hafta 10 gün kaldı taahhüt bitimine. 12 gb 3000 dk sınırsız sms 44,87 tl. şu anda 33 tl ödüyorum 10 gb 1000 dk 500 sms'e. o yüzden teklifi yüksek bulduğumu iletiyorum dedim. nedense diretiyorlar. hatta başka operatöre geçseniz bile alamazsınız diyor. bir de kara listeye alınırmışım çok fazla operatör değişikliği yaparsam. böyle de korkutma politikasına girmişler. işte daha önce turkcell'de durmayıp gelmişsiniz memnun olsanız orada kalırdınız niye geldiniz o zaman gibisinden konuşmalarla mahalle ağzına dönmüş bu operatörler de. bakalım bir sefer de kendim ararım taahhüt bitiminde. olmadı ya başka operatöre geçerim ya da teklifi değerlendiririm.

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de tam birkaç güne geçiş yapacaktım fena olmadı. Abimi de aramışlar ona 30 küsür liradan sunmuşlar. Ben 2-3 aydır TL yüklemiyordum ondan da çıkmış olabilir.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hocam birkaç gün önceki forumda konusu açılan yıldızlı günlerdeki pakete geçme düşüncesindeydim; ama hem fiyat hem de taahhüt fazla gelmişti. Böylesi daha iyi oldu.

• Prime kat kat 15 gb a 55 tl dediler bugün. Uygulamada da aynı fiyat dedim kadın tribe girdi. İstemediğinizi sisteme kaydedeceğim diyor bir de tam çingene.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Faturalıda 20gb tarifesinde geçtim 45 tl ye, vergiler dahil 48 tl. sizde düşünürseniz geçebilirsiniz.

Herkese açık değilmiş, size tanımlı değil diyor.

• Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

Banada bu cikti. Acaba burdaki ucrete her ay aldiklari iletisim vergisi dahil mi

• Bu bahsedilen tarifeler yeni gelene var mı ?

• fagala kullanıcısına yanıt

3.10 TL de vergi var üstüne hocam.

• kirikambar K kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durumdayız. Aynı tarifeyi kullanıyor, aynı ücreti ödüyoruz. Bana da aynı teklif geldi ve pahalı bulduğumu, Vodafone'a geçeceğimi söyledim ve siz bilirsiniz tarzı geçiştirme cevap verdiler. 10 GB / 750 dk. /250 SMS yapsalar şunu 35 ödesem düz :))))) Yapmıyorlar... Ekim'de taahhüt bitiyor, ne yapacağım bilmiyorum. Vodafone, Türk Telekom'dan çok daha pahalı. Numara taşıma durumunda bile...

• Arkadaşlar millenicomdayım, türk telekom'a geçeceğim, fiberden fibere. Müşteri hizmetlerini aradığımda xdsl altyapı yeterli değil vs vs bir sürü şey geveledi ve git iptal ettir öyle gel dedi kısacası. çok salakça geldi bana bu, iptal ettirirsem uzun süre internetsiz kalacağım, modemi geri göndermekle uğraşacağım bir sürü saçmalık. Bunu kendi aralarında halletmiyorlar mı?

• Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

taahhut bitti 7gb lik tarife taahhutsuz 64 lira olarak gorunuyordu 10 gblik teklif cikti hemen kabul ettim

• saubjk06 kullanıcısına yanıt

Bedava. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: efekcr

Hocam aynı durumdayız. Aynı tarifeyi kullanıyor, aynı ücreti ödüyoruz. Bana da aynı teklif geldi ve pahalı bulduğumu, Vodafone'a geçeceğimi söyledim ve siz bilirsiniz tarzı geçiştirme cevap verdiler. 10 GB / 750 dk. /250 SMS yapsalar şunu 35 ödesem düz :))))) Yapmıyorlar... Ekim'de taahhüt bitiyor, ne yapacağım bilmiyorum. Vodafone, Türk Telekom'dan çok daha pahalı. Numara taşıma durumunda bile...

beni sonrasında bir kere daha aradılar aynı teklifi sundular. ben de yine aynı şekilde pahalı bulduğumu söyledim. taahhüt bitimine 3-5 gün vardı. aynı şeyleri konuşup kapattık.

sonra taahhüt bittiği gün ben aradım müşteri hizmetlerini. bu arada uygulamada tam bana göre kısmında 10 gb 1000 dk 1000 sms 46 lira olarak yeni kampanya gözüktü. diğerinden daha az ve daha yüksek bir teklifti. bunu müşteri hizmetlerine söyledim. 33 tl'den 45 lirayı aşan tutarlara çıktığını bunun %30'dan fazla olduğunu söyledim. hattı taşıyacağım başka teklifiniz yoksa dedim. bu arada iş ciddiye biniyor ayağına anne kızlık soyadı, doğum tarihi bilgileri istendi. kapattık. ertesi gün tt müşteri hizmetleri aradı 39 tl'ye 1000 dk 1000 10 gb internet teklif etti. vergisiyle 42 tl'yi buluyor. kabul ettim. siz de numara taşıma talebi olarak iletin fiyat yüksekliğinden dolayı. daha uygun teklif gelir belki. bizim tarife 10 gb 1000 dk falan olunca bunun altını pek teklif etmiyorlar. keşke 35'leri pek aşmasak ama numara taşımayla uğraşmadan kabul ettim artık.

• Degerli musterimiz, size ozel 5.10 TL'ye yurt icinde gecerli Super 10GB paketiyle mobil internet keyfine avantajli devam etmek icin hemen EVET yazip 1418'e gonderebilirsiniz. Paket iptal edilmedikce her fatura donemi yenilenir. Iptal edilirse, ilgili aya ait paket ucreti alinir.TT Mobil tanitim iptali icin SMS ile IPT --> 7672 B001

Dün böyle bir kampanya mesajı geldi. Ne zamana kadar geçerli olduğu hakkında bir bilgi yok. 27 sinde fatura kesiliyor. Acaba o zamana kadar iptal olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.