< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (19. sayfa)
-
-
Bugün aradılar prime exper 25 gb tarifesini 49 tl ye verelim dediler. 12 ay daha TT deyiz.
-
Tarife Sınırsız Tarifedir Bilğinize, Size Cok iyi Fiyattan Kampanyalı cıkmış ve nasıl vermişler bu fiyattan saşkınım valla, Ben 79 TL den kullanıyorum bir türlü indirim de alamadım. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhüttüm bitti. Aramaları için nasıl bir yol izlemeliyiz ? Arıyorum burunlarından kıl aldırmıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne sınırsızı abi adam doğru dürüst video izlese 4/5 güne biter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BT42
Taahhüttüm bitti. Aramaları için nasıl bir yol izlemeliyiz ? Arıyorum burunlarından kıl aldırmıyorlar.ben de aynı durumdayım. adamların hiç eyvallahı yok. taktik falan bir şey var mı? taahüdüm yeni bitti.
-
Ben de pttcell 42 TL dk1500/sms1500/15GB
Bunu 51 TL yapmak istiyorlar ama daha zamanım var. Üstteki gibi 29 TL lik teklif gelse bana yeter aslında.
Prime Eksper 25 GB Tarifesi
25 GB Kota Bittikten Sonra 4 defa 50 MB tanımlıyor 15 TL den Toplam 60 TL (4*500MB=60TL) Sonrasından Full Sınırsız Kullanılıyor.
Yani Fatura ek 60 TL sonrası Sınırsız.
128 kbps'ye mi dusuruyor hızı.Ayni hizda devam mi ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pttcel gumus teklif ettiler. Anneme cok fazla bu gbler . Keske az gb daha ucuz teklif gelse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HAYIR.
25 GB Kota Bittikten Sonra (4*500MB=60₺)
4.5G Hızı üzerinden SINIRSIZ, KOTASIZ Devam Ediyor. HIZ DÜŞÜMSÜZ
kaç senedir türktelekom müşterisiyim taahhüt bitiyor adamlar aramıyor bile.taahhüt bitmesini beklesemmi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz01ben de aynı durumdayım. adamların hiç eyvallahı yok. taktik falan bir şey var mı? taahüdüm yeni bitti.
Alıntıları GösterArayıp faturasız tarifeye geçmek istiyorum, işlemleri yapalım diyeceksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ali222Arayıp faturasız tarifeye geçmek istiyorum, işlemleri yapalım diyeceksiniz
Alıntıları Gösterpeki sonrasında geçecek miyim? faturalıdan devam etmek istiyorum aslında
-
quote:
Orijinalden alıntı: saubjk06taahhut bitti 7gb lik tarife taahhutsuz 64 lira olarak gorunuyordu 10 gblik teklif cikti hemen kabul ettim
Çok güzel ve uygunmuş, güle güle kullanın.
Taahhüt bittikten kaç gün sonra çikti bu teklif?
Bir de önceki tarifeniz kaç paraydı ve icerigi neydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz01peki sonrasında geçecek miyim? faturalıdan devam etmek istiyorum aslında
Alıntıları GösterSizi ayrı bir birime bağlayacaklar. Ya o sırada ya da bir saat icinde arayarak neden geçmek istiyorsunuz derler. Fatura pahalı, odeyemiyorum dersiniz. İlk teklife de o da pahalı deyin, ikinci teklif sunarlar
quote:
Orijinalden alıntı: ali222Sizi ayrı bir birime bağlayacaklar. Ya o sırada ya da bir saat icinde arayarak neden geçmek istiyorsunuz derler. Fatura pahalı, odeyemiyorum dersiniz. İlk teklife de o da pahalı deyin, ikinci teklif sunarlar
Alıntıları Gösterbilgi için teşekkürler yarın deneyeceğim. sonucu buraya yazarım
-
Her ay yenileniyor iptal etmediğiniz müddetçe, 10 aydır kullanıyorum. Benimde merak ettiğim bu ay 12 aylik normal tarife taahhutum bitiyor, bu 10gb ında süresi bitecekmi yoksa devam mı acaba. Tarifeden bağımsız mı?
BİMCELL faturasızdan herhangi bir faturalıya uygun fiyata geçebiliyor muyum?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X