Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (20. sayfa)
-
-
Ben de aynı paketi 26 tl ye kullanıyorum hocam yalnız 10 gb 5 liraya nasıl aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklifle geliyor önce 3 liraya 3gb geliyor
Sonra 10 gb muhtemelen.
3gb tı aldık.
10 gb bekliyorum ekimde
Hocam bitmesine az kalmisti uygulamada gorunce gectim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz01bilgi için teşekkürler yarın deneyeceğim. sonucu buraya yazarım
Alıntıları Gösteraradım faturasız hatta geçmek istiyorum dedim ve 15 gb 1000dk her yone tarife için 49 tl ye anlaştım
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz01aradım faturasız hatta geçmek istiyorum dedim ve 15 gb 1000dk her yone tarife için 49 tl ye anlaştım
Alıntıları Gösterilk teklif ne oldu? ikinci teklif mi bu?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisiHangi tarifedeydiniz hocam ?
Alıntıları Gösterilk teklifleri 15 gb idi, ikinci 10gb olunca bunu tercih ettim. 15 ancak yetiyor
-
Yıllardır faturalı olarak müşterileriyim ve aylık telefon konuşmam taş çatlasa 200 dkyı geçmemiştir. Bana 8 gb ve 3000 dakika olan paketi 35 liraya vermeye çalışıyorlar. Telefonda anlatıyorum size önerilen teklif bu yapacak bi şey yok diyorlar. Arkadaşlar sizce ne yapmam lazım? Taahhütümün bitmesine 8 gün var.
Bimcell paketlerini inceledim epey uygun geldi. Türk telekom faturalıdan bimcell'e geçiş için para alıyorlar mı biliyor musunuz?
Hayır ücretsiz geçiş yapıyorsunuz. Genen yıl tt faturalıdan bimcelle geçiş yaptım.
Mevcut tt mobil üyelerine faturasız kampanya var mı SMS ile katılabilen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kısmını bilmiyorum prime 20 deydim aradılar kabul ettim ama diğer bi TT hattım daha var ona vermiyorlar :/
-
15 GB 42 TL kabul etmemiştik
tahaahüt bitince 12 GB 46tl dediler mecbur kabul ettik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk gelen tarife teklifiniz görece cazip ise bunu seçmeniz yararınıza olacaktır. Ben yeni bir tarifeye seçtikten 6 ay sonra daha cazip bir teklif çıkınca yeni tarifeye geçtim, ceza falan ödemiyorsunuz. Kendi adıma kayıtlı ve annemin kullandığı başka hat için gelen teklifi kabul etmemiştim, sonrasında bir daha hiç tarife teklifi gelmedi. Mecburen o hattımı Turkcell GNC ye taşımak zorunda kaldım. O nedenle size cazip gelen teklifi kabul etmeniz yararınıza oluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bana özel bir tarife var mı diye sordum, menüde yazanlar dışında bir tarife olmadığı söylendi. Hat taşıyacağım falan demeniz de fayda etmiyor (istisnalar hariç, bazı çalışanlar sanırım insiyatif kullanarak daha uygun tarife çıkarttırabiliyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 9 Ekim 2021; 13:41:37 > -
Müşteri temsilcisi faturasıza anında geçişin artık yapıldığını söyledi bizi mi yemledi bilmiyorum, durumu aslı astarı nedir önceden bir hafta içinde geri dönüş yapıyorlardı daha uygun tarife teklif sunuyolardı, şimdi anında faturasız hatta geçiş yapıyoruz diyorlar.
Taahhüt bitecek son 11 gün kaldı. Son 1 aydır müşteri hizmetleri uygulamada yer alan tam bana göre tekliflerini veriyordu. Bugün genel müdürlükten aradığını söyleyen bir beyefendi ile görüştük. Uygulamada yer alan tam bana göre 10gb+1000 dk+1000 sms için 3 TL uyguna yani 39 Tl'ye verebileceğini söyledi. Ben onu da kabul etmedim. İnadım inat olmadı Bimcell 9gb tarifeye geçerim. Ancak gene müdürlükten arayan son eleman daha da inecek gibi durmuyordu. Bakalım son 11 gün ümide devam 😁
8 gb 750 dk 750 sms bimcellde 28 tl ödüyorum
-
Vodafone kullanıyorum, Bimcelle geçsem çekim kalitesi vs bir şey kaybeder miyim ? 9gb paket bimcellde 35 lira , Vodafone da 45 lira teklif ediyorlar, bimcell de turktelekom altyapısında ama farklılık var mı hizmet anlamında?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X