Şimdi Ara

Türk Telekom başka operatör altyapısını kullanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom başka Altyapı kullanıyor mu örneğin Superonline müstakil evime fiber getiriyor kabul ettiler şu an tahhut varda Superonline fiberini bunların kullanma hakkı var mı port kiralama falan

• Hocam Türk Telekom, Süperonline altyapısını kullanamaz ayrıca Superonline da fiberde Türk Telekom altyapısını kullanamaz, Superonline altyapısını kullanan firmalar var millenicom gibi o tarz firmalara bakın isterseniz.
  • Efendim Türk telekom'da taahhütüm olduğu için direkt türk telekomdan fibere geçmek istemiştim olmuyor sanırım millenicom sınırsız vermiyor efendim TurkNet Superonline ile anlaşmalı mı acaba çünkü Altyapı ne veriyorsa onu destekliyor o güzel bir şey

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    Hocam taahüt süreniz kısa ise Superonline dan fiber paketini alın aynı anda ikisini birden kullanın taahüt bitince kapattirin veya taahüt bitimine kadar bekleyin ondan sonra Superonline fiber gecis yapin.

Ayrıca Superonline fiber altyapısını Vodafone, millenicom gibi firmalarda kullanabilirsiniz.

Turknet'e gelirsek şuan Türknet ile herhangi bir anlaşma olmadığı için Superonline altyapısı ile Turknetten hizmet alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 25 Mart 2022; 9:7:56 >
  • TurkNet anlaşmalı olmuş olsaydı harika olurdu çünkü 140 liraya fiberde alınacak hızın en yükseğini veriyor harika birşey bence .

ne yazık ki müstakil evlere fiber gelmiyor diye biliyordum iki gün önce açık kapıdan başvurdum Superonline getiririz dedi ben de bilmediğim için taahhüt yeniledim

Hocam Türk Telekom son zamanlarda müstakil yerlere de fiber götürebiliyor, şanslısınız şuan için en azından bir firmadan fiber hizmeti alabiliceksiniz.

Online oyun oynayan birisiyseniz Superonline fiberde ping sorunu yaşayabilirsiniz şimdiden haberiniz olsun hocam.
    Bu 140tl ye hattının alabilicegi son hız muhabeti'de son port ücret zammı ile de kapanır çoğunlukla, yakında Turknette'de değişiklik görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 25 Mart 2022; 9:13:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.