< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Ekim 2024; 9:43:44 > |
Türk Telekom çift fatura geldi (EGM tarifesi)
-
-
Biri eski tarife Faturasıza geçmeden önceki
Diğeri yeni tarifende yani egm olan -
Eski tarife ile yeni tarife arasında 2-3 gün bile yoktur.Eski tarife 375 tl gibi bir şeydi.2-3 günlük fatura olsun olsun 50 TL olsun.Yeni tarifede 2-3 gün eksik olduğu halde tam ücret alınmış.
-
2.gelen fatura mailinde e-faturaya tıkladığımda normal faturanın pdfini gösteriyor.Online işlemlerde de bu fatura yok.Ama toplam borcun içinde bu miktar var.Müşteri hizmetlerini aradım.124,85 TL olan faturayı göremediğini söyledi.
ekran görünütüleri ile beraber evrakmobil@turktelekom.com.tr'e mail atmamı söylediler.Attım bakalım cevap bekliyorum.
-
Fatura kesim tarihinizi
Eski tarifeniz adı ve fiyatı
Yeni tarifenizi adı ve fiyatı
Faturasıza hangi gün geçtiniz
Egm ye hangi gün geçtiniz
Yazarsanız hesaplarız belki
Faturaların 2 sinide ödeyince online işlemlerde görünür
-
Fatura kesim tarihi her ayın 27'si oluyor.
Eski tarifem vestellcell geçiş tarifesiydi (en son zamla 375 TL olmuştu)
Yeni tarife egm 15 gb (135 TL gibi fiyatı var)
Faturasızdan faturalıya aynı gün geçildi.Taahüt vs işlemler aynı gün yapıldı (27 Eylül)
-
Merhaba, mümkünse ekteki faturaya da bakarsanız memnun olurum 27 Eylül-08 Ekim arası kullanıldı. 8 Ekimde Bimcell e geçti.
-
Neyini merak ediyorsunuz işaretlediğiniz yerin açıklaması diğer sayfanın el alt kısmında yazar
-
Faturalama yüksek gibi geldi. Son sayfada hala 60 TL diyor
-
Mh ile birdaha görüştüm.Faturalıdan faturasıza 80 TL geçiş ücreti + eski tarife kullanım ücretidir dediler. Ama bu faturaya ait e-faturaya hiçbirşekilde ulaşamıyorum.
Faturasızdan faturalıya geçiş yapıp egm ye geçenlerede ikinci fatura geldimi acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Ekim 2024; 9:46:9 > -
60 liranın altında 285 TL olduğu yazıyor
285 Liradan Faturan 134,38 TL
vergileri ekle önceki aydan deviri ekleyince
1 kuruşluk fazlalık çıkıyor sadece 😂
-
Sizin faturayı hesaplayamadım gerekli bilgiler tam net değil
Fatura kesiminiz 26 sı olması lazım eski PDF faturanız varsa ona bi bakın derim
tek fatura da 2 ayrı tutarın tek hali vardır o yüzden hepsini tek faturada görebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz166660 liranın altında 285 TL olduğu yazıyor
285 Liradan Faturan 134,38 TL
vergileri ekle önceki aydan deviri ekleyince
1 kuruşluk fazlalık çıkıyor sadece 😂
O kadarlıksa sorun değil. Çok teşekkürler
Benzer içerikler
- evrak mobil@turktelekom. com.tr
- 555 555 15 00
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- türk telekom cayma bedeli
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
- mobil imza nasıl alınır
- vowifi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X