Şimdi Ara

Türk Telekom çift fatura geldi (EGM tarifesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay 3 hesap emniyet tarifesine geçmiştik.Tt mobil uygulamada normal tarife faturası görünüyor.Fakat bankanın bekleyen ödemelerinde ikinci bir fatura çıkıyor.Uygulamada tek fatura var.3 hesapta aynı sekide.Bu ikinci faturalar ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Ekim 2024; 9:43:44 >

• Biri eski tarife Faturasıza geçmeden önceki
    Diğeri yeni tarifende yani egm olan
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Eski tarife ile yeni tarife arasında 2-3 gün bile yoktur.Eski tarife 375 tl gibi bir şeydi.2-3 günlük fatura olsun olsun 50 TL olsun.Yeni tarifede 2-3 gün eksik olduğu halde tam ücret alınmış. 

• 2.gelen fatura mailinde e-faturaya tıkladığımda normal faturanın pdfini gösteriyor.Online işlemlerde de bu fatura yok.Ama toplam borcun içinde bu miktar var.Müşteri hizmetlerini aradım.124,85 TL olan faturayı göremediğini söyledi.

ekran görünütüleri ile beraber evrakmobil@turktelekom.com.tr'e mail atmamı söylediler.Attım bakalım cevap bekliyorum.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Fatura kesim tarihinizi

Eski tarifeniz adı ve fiyatı

Yeni tarifenizi adı ve fiyatı

Faturasıza hangi gün geçtiniz

Egm ye hangi gün geçtiniz

Yazarsanız hesaplarız belki

Faturaların 2 sinide ödeyince online işlemlerde görünür

Fatura kesim tarihi her ayın 27'si oluyor.

Eski tarifem vestellcell geçiş tarifesiydi (en son zamla 375 TL olmuştu)

Yeni tarife egm 15 gb (135 TL gibi fiyatı var)

Faturasızdan faturalıya aynı gün geçildi.Taahüt vs işlemler aynı gün yapıldı (27 Eylül)

Merhaba, mümkünse ekteki faturaya da bakarsanız memnun olurum 27 Eylül-08 Ekim arası kullanıldı. 8 Ekimde Bimcell e geçti.

• HızırBey kullanıcısına yanıt

Neyini merak ediyorsunuz işaretlediğiniz yerin açıklaması diğer sayfanın el alt kısmında yazar

Faturalama yüksek gibi geldi. Son sayfada hala 60 TL diyor Türk Telekom çift fatura geldi (EGM tarifesi) 

• Mh ile birdaha görüştüm.Faturalıdan faturasıza 80 TL geçiş ücreti + eski tarife kullanım ücretidir dediler. Ama bu faturaya ait e-faturaya hiçbirşekilde ulaşamıyorum.

Faturasızdan faturalıya geçiş yapıp egm ye geçenlerede ikinci fatura geldimi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Ekim 2024; 9:46:9 >
  • HızırBey kullanıcısına yanıt

60 liranın altında 285 TL olduğu yazıyor

285 Liradan Faturan 134,38 TL

vergileri ekle önceki aydan deviri ekleyince

1 kuruşluk fazlalık çıkıyor sadece 😂

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Sizin faturayı hesaplayamadım gerekli bilgiler tam net değil

Fatura kesiminiz 26 sı olması lazım eski PDF faturanız varsa ona bi bakın derim

tek fatura da 2 ayrı tutarın tek hali vardır o yüzden hepsini tek faturada görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

60 liranın altında 285 TL olduğu yazıyor

285 Liradan Faturan 134,38 TL

vergileri ekle önceki aydan deviri ekleyince

1 kuruşluk fazlalık çıkıyor sadece 😂

Türk Telekom çift fatura geldi (EGM tarifesi)  O kadarlıksa sorun değil. Çok teşekkürler Türk Telekom çift fatura geldi (EGM tarifesi) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.