Şimdi Ara

Türk Telekom'da Gigabit simetrik paket isteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

En azından bir servis sağlayıcı altyapı getirse bile siz faydalanıyorsunuz işte. hiç getirmezlerse ne yapacağız ? Ben 15 yıldır interneti faturamı kesintisiz ödüyorum. ama bu 15 yıllık sürede fiber'e ulaşamadım. DSL teknolojilerinin günümüzde çok daha ucuz olması gerekiyor. Ama hem bir ton para alıyorlar hem de altyapı getirmiyorlar

• Ben aylar önce bir çok şeyden umudumu kestiğim gibi memleketin internetinden de umudumu kestim. Sakız gibi uzatılır ve uzatılır. Önce tarifeleri konuşulur, sonra tt tarifeleri hazırlar btk'ye gönderir, btk onaylar, tt ona göre tarifeleri satmaya başlar diye uzaaar gider bu iş. Yani bugün start verilse son çeyrekte ancak hazır olur.

Sonra 100 mbps üstü çıkar ki 1 gbps falan gelir mi tartışılır. Max 500'de bitirirler bence. Çıkınca bir güzel 100 mbps için zam yaparlar. Sonra da bu fiyatı referans alarak katlarca fazlasını 100 üstü paketlere uygularlar.

Sonuç?: Sonuç yok. Çünkü bu kadar parayı verecek kimse yok.

Bir de üstüne birkaç tane haber sitesi reklamı yapar. "Türkiye İnternetinde devrim. Artık internet daha hızlı olacak. Şöylede böylede". (Artık o şöylede böylede kısmını istediğinizi doldurun.) E peki haberde hiç eski fiyatın zamlandığından ya da bu fiyatların yüksek olduğunu belirten bir kısım var mı? Tabii ki de hayır.

Sözün özü: Çok da umut bağlamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 14 Mart 2022; 19:58:12 >

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Turk Telekom vanaları açarsa TurkNet gibi firmalar için de açılmış oluyor. TürkNetten de kademeli tarifeye geri döner, 200 liraya 250 mbit alsak mesela fena olmazdı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.