Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce aynı şekilde müşteri hizmetlerini aradım.Cayma tahhüt bozma bedeli olarak 250 TL cezanı faturaya yansıcaktır dedi.Kabul ettim.En kısa sürede sizi arıcaklar dedi kapattı.

Dün akşam aradılar.Ve 1000 DK 1000 Sms 8gb internet 28 TL ye aldım. Kadın isterseniz 1000dk 1000sms 6gb(6 gb den sonra sınırsız hız düşümü) teklif etti kabul etmedim.Bana 8gb rahat yetiyor hızı düşen int kullanılmaz.Teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa
  • Arkadaşlar 4 gün önce kayıt açtırmıştım faturasıza geçme talebimle ilgili ve dün itibariye arandım. İlk etapta bayan 1000+1000+4 gb paketi 25 TL karşılığında önerdi. Ben internet yetmiyor 8 gb paket istiyorum dediğimde ise anında Yaz Fırsatı 8gb paketi 28+vergiler karşılığında teklif etti tabi ben hiç uzatmadan kabul ettim, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • Taahhüt bitimine 15 gün var. Şansımı denesem mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

444 1 500 değilmi arkadaşlar...

Buradan müsteri temsilcisine hızlı bir şekilde nasıl ulaşabilirim?

Kendim cevap vereyim.

Az önce aradım sistem yokmuş öğlenden sonra tekrar arayacağım.

444 1 444 yada (444 1 500)

2
    2
    0

direk temsilcidesin...
  • Vodafone hattımı aveaya taşısam, faturalı 1 ay kullanıp köntörlüyegeçiş talimayı versem acaba teklif gelir mi?

Veya faturasıza taşıyıp mesaj gelmesini beklesem
  • Az önce aradım hattımı kapatacağım cezai müeyyidesi neyse ödeyeceğim dedim. Hattınızı kapatmak için mağazaya gidip dilekçe vermeniz gerekiyor dedi. %25 mevcut indiriminiz var bir daha aranmayavaksınız dedi. Yemedi mi acaba
  • Annemin hatta yeni bir taaahüt yapalım dedik ki bitmesine 20 gün var.

40 TL'lik tarifeler sayıyor. O zaman hattı faturasıza geçirin diyince şu an sistem yok sonra deneyin diyor.

Arkadaş yeni taahhüt kitleyince sistem var, ama iptal edin diyince sistem yok.

Bu ülkede her şey üçkağıtla, alavare dalavere ile mi yürümek zorunda. İlla bağırıcan çağırıcan çıkıntılık yapıcan o zaman koparıyorsun normal fiyatta tarifeyi.

Bunları yapmasan 2 GB'lık paketi 25-30 TL'ye kitleyecekler.
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Vodofone taşı bana da aynı ayağı çektiler doydular demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlarda gördüm bugün ama bulamıyorum 27 tl ye selfy 6gb lı bir tarife varmış bilen var mı katılım için ne yazmak gerekli
  • Bimcell'den turkcell'e oradan da turk telekom'a geçeceğim. Tarifeden yararlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

Ben Vodafone dan dun gecis surecini başlattım. 6 gune gecermis. Faturasiz olsun dedim. Simdi siIn gibi 8gb almak icin ne yapmam lazım

beyler yok mu bilen yardım edecek olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

Bimcell'den turkcell'e oradan da turk telekom'a geçeceğim. Tarifeden yararlanabilir miyim?

Bımcellde kaç liralık paketi kullanıyorsunuz?

Ben de bımcellı olmayı düşünüyordum siz neden ayrılacaksınız acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    7 gb 33 tl. Acikcasi memnunum ben bimcellden. Sadece faturasiz olayına alışamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Aslında en iyi tarifelerden ben de onun için geçecem.

Faturasızın ne gibi sıkıntısı varki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Aslında en iyi tarifelerden ben de onun için geçecem.

Faturasızın ne gibi sıkıntısı varki?

hocam bazen unutuyorum kontor yüklemeyi. Eskiden faturalı kullanırdım, fatura da otomatik ödemedeydi. Böyle kontörle pek işim olmuyordu o yüzden :)
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Hocam bımcell internetten kartla tl yükleme yapılıyor. Daha pratik olur

• Arkadaşlar tahahut olmadığı halde 50 tl faturasiza geçiş ücreti istediler böyle birşey varmı
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    20 TL diyorlar sende uçmuşlar
  • Bana 1 yıllık vergiyide peşin vereceksiniz dediler
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Yine 50 olmaz o kadar zaten alamazda caydırmak için uçmuş onzaman numaralar taşı faturasız sonra tekrar taşı avea ya
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.