Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hat sahibi iseniz İstediğiniz numaradan arayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler. Vodafone'dan TT a geçmek istiyorum bu paketlerden faydalanarak nasıl yapmalıyım
  • Dün genel merkezden aradıklarında Yaz Fırsatı 8GB paketini kabul edip, taahhüt vermiştim. Bugün öğlene doğru tekrar aradılar, yoğun olduğum için açamadım. Acaba neden tekrar aradılar
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    hayır diyelim arkadaşıma yapıcam onun bilgilerini alıyorum onun adına konusuyorum. anne kızlık aoyadı ev adresi yetiyor
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    belki baska bi kampanya sunacaklardı internet telefon vs.
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılar burda hocam

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/firsat-8-gb-tarifesi.aspx

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Müşteri Alımına/Geçişine Kapatılan Teklifler bölümünde ama
  • 1000 dk, 1000 sms, 12 gb ( 8 gb tarife + 3 gb gece + 1 gb Whatsapp ) 30 lira tarifem. Ki bir de 2 gb yurt dışı verdi ama öyle yurt dışına çıkma olasılığım olmadığı için almadım. Ayrıca bana bu bile pahalı geliyor yani alt tarafı internet neden bu kadar pahalı anlayamıyorum.

• Arkadaşlar geçenyıl yeniyıl kampanyasında Türktelekom faturalıya gelmiştim. Tarifenin bittiğiğini söyleyen mesaj geldi. Armazsak aynı şekilde devam eder mi? Arayıp yukarıda söylenenler gibi kapatın mı diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Dün genel merkezden aradıklarında Yaz Fırsatı 8GB paketini kabul edip, taahhüt vermiştim. Bugün öğlene doğru tekrar aradılar, yoğun olduğum için açamadım. Acaba neden tekrar aradılar

Benide aynı sekilde aradılar. Müsteri memnuniyeti anketi.

• İkinci hattı mı da yaz fırsatı 8 gb olan tarifeye geçirdim. 30.75 kuruş oluyormuş toplam tutar. Sıra diğer hatlarda :D
  • damage1000 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, zaten tekrar aramadılar
  • Avea faturasızdan faturalıya en karlı nasıl geçebilirim. Müşteri hizmetlerini aradık burada yazan fiyat ve sürelerde hiç paket önermedi. Combo tavisyelerinizi acil bekliyorum :)
  • Bu konuyu açan arkadaş sen adamın dibisin be 500 dk 2gb 2000 sms e 40 tl oderken arkadaşın açtığı konuyu gördüm müşteri hizmetlerini aradım faturasiza geçmek istediğimi söyledim 2gun sonra dönüş yaptılar direk 12 ay boyunca 8gb 1000dk 1000 sms 31 tl ye anlastik sonra %20 indirim mesaj i da geldi konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Müşteri Alımına/Geçişine Kapatılan Teklifler bölümünde ama

Hocam naptiniz hattinizi tasidinizmi? Bende turkceldeyim suan, tt ye gececem ama uygun tarife yok. Mh aradim 27 TL ye 2 GB onerdiler saka gibi

• Herkese iyi yıllar,

Anladığım kadarıyla bu tarifelerden faydalanmak için TÜRK TELEKOM faturalı müşterisi olup, müşteri hizmetlerini faturasıza geçmekle tehdit edip 😂 bu tarife öyle alınabiliyor, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Başka bir operatördeysen veya TÜRK TELEKOM faturasızsan, müşteri hizmetlerini aradığımızda böyle bir teklif sunmuyorlar,doğru mudur?

Bilgisi veya tecrubesi olan paylaşırsa çok iyi olur,teşekkürler.

• vodafondan bu tarifye gecebiliyormuyuz. 10gun sonra kontratım doluyor
  • Bende bugün aradım kamu mega kullanıyordum. 4 ay taahhüt vardı. Paket yetmiyor ve pahalı dedi, bir iki paket saydı onlarda fasondu yok istemiyorum. Cayma bedeli falan filan saydı gözüm korktu ama vazgeçmedim. İstediğinizi ilettim geçiş için aranacaksınız dediler bakalım bekliyorum
  • 444 1 500 değilmi arkadaşlar...

Buradan müsteri temsilcisine hızlı bir şekilde nasıl ulaşabilirim?
  • Ben Vodafone dan dun gecis surecini başlattım. 6 gune gecermis. Faturasiz olsun dedim. Simdi siIn gibi 8gb almak icin ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.