Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numara taşıma yoluyla böyle bir tarifeye geçme şansımız var mı arkadaşlar?
  • 1500 dk 1500 SMS 6Gb internet 27 TL anlaştık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana arandigimda 1000 dk 1000sms 6gb 35 TL dediler 8gb ise 45tl çekti bende 29 liraya alanlar var deyince bizim teklifimiz bu dedi taşıyorum hattımı evde doğru düzgün çekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 aydır kullanıyorum bu tarifeyi. Taahhütün bitmesine 4 ay kaldı galiba. Atar için taahhütün bitmesini mi beklesem aksi halde taahhütten cayma bedeli patlamasın elimizde

• Türk Telekom

10GB İnternet

1000DK

1000SMS

35TL ye faturalı 12 ay taahhütlü kullanıyorum şuan bende
  • 1000 sms 1000 dk 8 gb interneti 19 tl ye alanların taahhütü 12 ay mı 24 ay mı?
  • Selamlar

Arkadaşlar ben olayı tam olarak anlamadım. Ben size kendi durumumu anlatayım. Bana bir yol gösterin. Ben bir faturalı Türk Telekom abonesiyim. 1 yıldır faturalı Profesyonel 2GB tarifesini kullanıyordum. 23 Aralık 2016 tarihinde taahhütmüş bittiniz için müşteri hizmetlerinden bana bir tarife önermelerini istedim. Onlar da bana Profesyonel 4GB (1000DK + 1000 SMS + 4GB) tarifesini önerdiler ve ben de geçiş yapmak durumunda kaldım. Çünkü Profesyonel 2GB'a taahhütsüz 40 TL vereceğime 49 TL'ye Profesyonel 4GB tarifesini kullanırım dedim. Ama şimdi forumda bu konuyu görünce pişman oldum. Ben şimdi bu tarifeden nasıl yararlanabilirim. Bir de 2 gün önce Profesyonel 4GB tarifesine taahhüt verdim. Şimdi sizin dediğiniz yöntemi yapsam herhangi bir cayma bedeli öder miyim? Sizce ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Hocam mükemmel bi ücret. Hattınız faturalı mi yoksa faturasız mi? Tarifenin adı nedir? Vb

Hattım faturalı hocam. Tarife olarak da yeni yıl 8 gb yazıyor.

• Ya bunların turkcell için olanı yok mu?
  • Allah rızası için banada bir yol söyleyin 1-2 senedir tt aile tarifesindeyim faturalı bıktım artık faturalı veya faturasız operatör farketmez 25 tl civarı bir paket söyleyebilirmisiniz direk ona gecicem veya yılbaşından sonra paket gelir mi ne olur bıktım artık bir çıkar yol söyleyin ya
  • Faturasız Dopdolu 3GB paketine geçerek 2 ayönde türk telekoma döndüm. 30tl ve üzeri yüklemeye de selfy kapsamında 1GB hediye verecek yani 4GB internetiniz olacak dediler kabul ettik.

Ancak şimdi yeni kampanyada 30 tl ve üzeri yüklemeye her ay 2GB hediye veriyor. Mesaj atıyorum yeni müşterilerimiz için geçerlidir size olmaz diyor.

Defalarca müşteri hizmetlerini aradım yeni yıl 8GB ye geçmek istiyorum 29TL ye arkadaşım kullanıyor dedim kabul etmiyorlar. Biz geçiremeyiz bayiye gidin diyorlar. Bayi zaten öyle bir kampanya yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

YENİYIL 8GB ye geçen arkadaşlar nasıl geçtiniz bir yardım edin hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_57

Selamlar

Arkadaşlar ben olayı tam olarak anlamadım. Ben size kendi durumumu anlatayım. Bana bir yol gösterin. Ben bir faturalı Türk Telekom abonesiyim. 1 yıldır faturalı Profesyonel 2GB tarifesini kullanıyordum. 23 Aralık 2016 tarihinde taahhütmüş bittiniz için müşteri hizmetlerinden bana bir tarife önermelerini istedim. Onlar da bana Profesyonel 4GB (1000DK + 1000 SMS + 4GB) tarifesini önerdiler ve ben de geçiş yapmak durumunda kaldım. Çünkü Profesyonel 2GB'a taahhütsüz 40 TL vereceğime 49 TL'ye Profesyonel 4GB tarifesini kullanırım dedim. Ama şimdi forumda bu konuyu görünce pişman oldum. Ben şimdi bu tarifeden nasıl yararlanabilirim. Bir de 2 gün önce Profesyonel 4GB tarifesine taahhüt verdim. Şimdi sizin dediğiniz yöntemi yapsam herhangi bir cayma bedeli öder miyim? Sizce ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Hocam özel mesajınız kapali

• Taahhüt yenilediğiniz için o konuda bilgi veremeyeceğim malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: By_57

Selamlar

Teşekkür ederim.

taahhüdü kabul ettiğiniz için yaptırımı ağır olur diye düşünüyorum hocam. ama yine de olayın hukuki boyunu araştırmak en mantıklısı. forumu takip eden avukat arkadaşlar da var . belki biri hukuki yönden sizi bilgilendirir.

• Hocam taahhütünüz kaç ay olursa olsun lehinize olan için işlem yapılır. 12,ay taahhüt verdiniz ama 1. Ayındasınız, sizden kalan 11 ayın parasını degil indirimli kullandığınız 1 ayın parasını alırlar oda belki 10 belki 20 tl dir. Bence beni faturasıza gecirin diye kayıt olusturun ve tekliflerini bekleyin. Ben taahhüt oldugu halde boyle yaptım ve simdi 1000 dk, 1000 sms, 8 gb interneti 30 küsür tl+ tanımlanan bir indirimle daha 24-25 tl ye kullanıyorum. Dedikleri hiç bir şeyden korkmayın çrkinmeyin, sizin kararlılığınız düşük fiyat almanızın önünü açacaktır nokta.

• Hiç bişey olmaz, arıyorsunuz müşteri hizmetlerini. Ne önerirse önersinler ben kapatacağım diyorsunuz kaydınızı oluşturuyorlar. Sonra siz genel merkezden arayacaklar, sizde orda durumu izah edin millet 8 gb internetli paketi 27 tl ye kullanıyor bana verdiğiniz tarifeye bak diye biraz ser konuş ya hattı kapatın yada bana 8 gb internetli paketi verin diyeceksin . Ha baktın vermiyorlar kapattır hattı hiç birşey olmaz cayma bedeli diye bişey yok ben 3 kez operatör değiştim taahütlüydü hepsi avea bana hiç extra fatura çıkarmadı.

• Fatura tahhuttum bitmiştı
    kamu mega kullanırdım
    konturlu hatta geçmek için kayıt açıldı
    bugun aradılar
    Faturalıda 6GB Tarifesinı teklif etti
    19.5 tl ye
    1000 dk 1000sms
    bende kabul ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Bugün aradım, taahhütün bittiğini ve yüksek faturadan dolayı faturasıza geçmek istediği söyledim. Saçma sapan 50-70 TL arası tarifeler saydı. Onlarında fiyat olarak yüksek olduğunu ve kayıt oluşturmasını istedim. En fazla 48 saat içerisinde geri dönüş yaparlar diye söylendi. Bakalım geriye aradıklarında nasıl bir tarife teklif edecekler

Geri döndüler mi hocam
  • %10 teklif etti 28.9 TL ye 4GB internet Kamu mega verelim dedi istemedim. Bakalım belki daha iyi bir teklif gelir. Gelmezse de Vodafone'a geçeceğim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, bu şekilde fiyat farklılıkları saçma ve haksız gelse de bunca yıl ödediğimiz fazla faturalara saysınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Bugün aradım, taahhütün bittiğini ve yüksek faturadan dolayı faturasıza geçmek istediği söyledim. Saçma sapan 50-70 TL arası tarifeler saydı. Onlarında fiyat olarak yüksek olduğunu ve kayıt oluşturmasını istedim. En fazla 48 saat içerisinde geri dönüş yaparlar diye söylendi. Bakalım geriye aradıklarında nasıl bir tarife teklif edecekler

Yarım saat önce geri dönüş yaptılar. İlkte 1000 dk 1000 sms 4 gb 25 TL önerdi kabul etmedim. En az 6 veya 8 gb internet istediğimi söyledim. Dakika ve mesaja ek olarak 8 GB + 1 GB Yeni yıl Selfy hediye interneti 30 TL ye önerdi, kabul ettim. Gelen bilgi mesajlarında %20 indirimde tanımlanmıştır yazıyo. Online işlemlerde 19.75 TL fatura gözüküyo ama bakalım fatura kesiminde ne kadar gelecek

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.