Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hanimin hatti icin aradim faturasiza cevirin dedim ertesi gun aramislar duymamisiz bi daha aradiklarinda onuda kacirirsak direk konturluye gecmez dimi arkadaslar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 dakika, 1000 SMS, 8GB internet 29.00 lira karşılığı hattıma tanımlanmıştır. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  • murat can 2616 M kullanıcısına yanıt
    Biraz detay verir misiniz nasıl oldu. Kaç gün sonra geri arandınız.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    500 dakika, 5000 SMS, 2 GB lık tarifem 19,00 liraydı.Dün akşam aradım. 8 GB lık tarifeyi istediğimi, olmazsa kontörlüye geçmek istediğimi belirttim. Kayıt açıp daha sonra aranacağımı söylediler.Sabahta arayıp direk bu tarifeyi önerdiler. Kabul ettim. Taahütümün bitmesine 4 gün kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Bende hanimin hatti icin aradim faturasiza cevirin dedim ertesi gun aramislar duymamisiz bi daha aradiklarinda onuda kacirirsak direk konturluye gecmez dimi arkadaslar??

Sizden onay almadan geçirmezler. 1-2 gün içinde tekrar ararlar
  • Vodefon hattim var tahahhut bitmesine 10 gün kaldı var mı geçiş için bir çare

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durum geçen ay benim başıma geldi telefonda zıtlaştık müşteri hizmetleriyle sonra faturasıza geçirin dedim 1 hafta içinde 3 4 sms geldi talebiniz incelenmektedir diye sonrasında bir baktım pat diye faturasıza geçmişim aradım biton tartıştım ama nafile şu an kontörlü hat kullanıyorum :S
  • Başka operatörden nasıl geçeriz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz faturasıza geçirin derseniz onaya gerek kalmadanda geçiriyorlar, üç ay önce faturasıza geçmek istiyorum dedim sonrasında bir iki defa aradılar görmedim sonra sms geldi hattınız faturasız hatta çevrilmiştir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Aralık 2016; 22:38:55 >
  • Arkadaşlar faturasız bahar4gb için 29 TL ödüyorum.8gb tarifeyi nasıl 29 a alabilirim?Varmı akıl verecek?

• Yeni yıl 8 gb tarifem vardı 35 liradan kullanıyordum,bu ay bitmiş olup güncel faturam 80 lira olarak gözüküyordu konuyu görünce aradım.Ertesi gün arayıp hiç tarifeden bahsetmeme rağmen kullanım haklarınız aynı kalıp sadece tarifeniz değişcek 31 lira ödeyeceksiniz kabul ederseniz dedi tabi direkt kabul ettim.
  • O değilde bu türk telekom primein bedava ispark kampanyası var ya. Nasıl kullanılıyor bu zımbırtı? Plakayı kaydediyoruz sonra ücret ödeme kısmında ücret mi çıkmıyor? Anladığım kadarıyla bir şifre verme durumu yok çünkü?

• Faturam ayın 10 unda kesildi şimdi tarife değişikliği yapsam 2 faturamı gelir.
  • Arkadaşlar yaz fırsatı tarifesi zten 29 tl %20 indirim de yapıp nasıl 30.78 tl fatura gelecek ben anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Bende hanimin hatti icin aradim faturasiza cevirin dedim ertesi gun aramislar duymamisiz bi daha aradiklarinda onuda kacirirsak direk konturluye gecmez dimi arkadaslar??

Geçen sene beni 2 kere aramislardi acamadik ve kontürlüye gecirdiler bu sene 1. de açtık 8gb 30.75 e kabul ettik

• 5 ay önce bu konuyu görüp söylenenleri uyguladım 31tlye 6gb almıştım. şimdi tekrar aynı faturasıza geçme talebi açsam 8gb 31tlye geçmek için acaba ararlar mı geri?
  • 3 gün sonra bitecek ttnet faturalı hattım için arayıp faturasız'a geçmek istediğimi söyledim. %10-20 mevcut pakete indirimi kabul etmedim. Kayıt oluşturuldu. Dün aradılar. 31,5 TL'ye 1000+1000+8 gb yaz paketine anlaştık. Bugün aradılar indirim vereceğiz dediler, verin dedik.. %30 ekstra indirim tanımladı. 19 tl fatura gelecek dediler. Olur dedim..
  • umutlu42 kullanıcısına yanıt
    aynı paketi tanımlayın geceyim dedim 3 kere aradılar yok diyorlar ısrarla.. yeni yıla bimcell e dogru gidecez anlasılan
  • 19 tl 8 gb vay be; nasil indirim yaptirdiniz bu kadar? Biz de 8 gb tarifeye 30,75 aldik diye seviniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhutum 2017/Nisan ayinda bitiyor. 2 gb int olan tarifeye 29 TL oduyorum. Az once musteri hizmetlerini aradim 6 gb icin 39 TL fiyat verdiler. İndirim degil bindirim oldu acikcasi. Eleman hicte taviz vernedi. Hatta 8 gb 19 TL odeyen arkadasin telefonun istedi kontrol edecekmis sistemden. Ben de elemanin adini istedim ogrenip geri doneyim sana dedim o da buna yanasmadi :). gerildik epey bi. oyle bir tarifemiz olmadi dedi :)) Gulermisin aglarmisin..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.