Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Bugün aradım, taahhütün bittiğini ve yüksek faturadan dolayı faturasıza geçmek istediği söyledim. Saçma sapan 50-70 TL arası tarifeler saydı. Onlarında fiyat olarak yüksek olduğunu ve kayıt oluşturmasını istedim. En fazla 48 saat içerisinde geri dönüş yaparlar diye söylendi. Bakalım geriye aradıklarında nasıl bir tarife teklif edecekler

Yarım saat önce geri dönüş yaptılar. İlkte 1000 dk 1000 sms 4 gb 25 TL önerdi kabul etmedim. En az 6 veya 8 gb internet istediğimi söyledim. Dakika ve mesaja ek olarak 8 GB + 1 GB Yeni yıl Selfy hediye interneti 30 TL ye önerdi, kabul ettim. Gelen bilgi mesajlarında %20 indirimde tanımlanmıştır yazıyo. Online işlemlerde 19.75 TL fatura gözüküyo ama bakalım fatura kesiminde ne kadar gelecek

Hocam nasıl faturasıza mı geçirdi? Selfy faturasız benim bildiğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

quote:

Bugün aradım, taahhütün bittiğini ve yüksek faturadan dolayı faturasıza geçmek istediği söyledim. Saçma sapan 50-70 TL arası tarifeler saydı. Onlarında fiyat olarak yüksek olduğunu ve kayıt oluşturmasını istedim. En fazla 48 saat içerisinde geri dönüş yaparlar diye söylendi. Bakalım geriye aradıklarında nasıl bir tarife teklif edecekler

Yarım saat önce geri dönüş yaptılar. İlkte 1000 dk 1000 sms 4 gb 25 TL önerdi kabul etmedim. En az 6 veya 8 gb internet istediğimi söyledim. Dakika ve mesaja ek olarak 8 GB + 1 GB Yeni yıl Selfy hediye interneti 30 TL ye önerdi, kabul ettim. Gelen bilgi mesajlarında %20 indirimde tanımlanmıştır yazıyo. Online işlemlerde 19.75 TL fatura gözüküyo ama bakalım fatura kesiminde ne kadar gelecek

Hayır, faturalıdan 12 ay taahhüt ile devam ettim. Tarifenin adı Yaz Fırsatı 8GB diye geçiyor. Buna ek olarak Selfy 1 GB internet hediye olarak tanımlanmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır, faturalıdan 12 ay taahhüt ile devam ettim. Tarifenin adı Yaz Fırsatı 8GB diye geçiyor. Buna ek olarak Selfy 1 GB internet hediye olarak tanımlanmış

Anladım hocam ben de bu şekilde GB yetersiz diyeyim bakalım ne olacak

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Umarım istediğiniz paketi uğraşmadan alırsınız
  • quote:

Yaz fırsatı 8 Gb istiyorum diyeceğim çünkü en uygun bu gözüküyor şuan için Prime'lı olma durumu da varsa çok iyi olacak.
  • **PttCell için

Arkadaşlar yardım edin PttCell kullancısıyım aveayı nasıl sövüşleyebilirim:)

pttcellden aveaya geçişte ne önerirsiniz, hangi çakallıklara vurayım
  • Konuyu açan arkadaştan Alllah razı olsun. 8Gb 1000DK 1000SMS 29 TL olan pakete geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kullaniyorum, yaz firsati paketine gecebilir miyim yoksa sadece mevcut aboneler mi yararlaniyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu taktigi eşimin hattı icin denemistim ama tutmadi. Genel merkez aradiginda telefonun tam cekmedigi bir kasabadaydik ve iki üç defa aradilar konusamadik. Sonra da baktik faturasiza geçmiş. Cayma bedeli ve faturasiza gecis bedeli falan yansımış. Cok can sıkıcıydı ve vf ye taşıdık hatti.

Benim de Turkcell de taahhütum bitti. Yani yil 8gb ye numara taşısam gecirirler mi bilenler yardimci olursa çok sevinirim.
  • Acaba bu 8 gb olan tarifeyi önerdiklerinde, diğer hatlar içinde aynısını yapma imkanları var mı onların da tarifesi bitiyor çünkü. Yoksa her numara için aramamız mı gerekiyor?
    Her numara için ayrı ayrı aramanız lazım

Bu arada bu taktik devam ediyor: Kamu mega tarifem 26 sında bitti, faturasıza geçiş talebinde bulundum, 8 gb olan tarifeye 30 tl den geçiş yapıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Bu arada bu taktik devam ediyor: Kamu mega tarifem 26 sında bitti, faturasıza geçiş talebinde bulundum, 8 gb olan tarifeye 30 tl den geçiş yapıldı

Hocam direk bu tarifeyi mi istedin? Kendileri mi önerdi?
    Direk istedim, tamam dediler, diğer bir hattıma (aynı yöntemle, geçen ay) onlar önerdi, yani her halükarda tarife Cepte

• quote:

Direk istedim, tamam dediler, diğer bir hattıma (aynı yöntemle, geçen ay) onlar önerdi, yani her halükarda tarife Cepte

Bana mesaj geldi bugün sabah en kısa sürede iletişime geçeceğiz şeklinde umarım kafalarına göre geçirmezler
    Bu mesajdan 48 saat sonrasında aradılar

• quote:

quote:

Yaz fırsatı 8 Gb istiyorum diyeceğim çünkü en uygun bu gözüküyor şuan için Prime'lı olma durumu da varsa çok iyi olacak.

Primelı oluyorsunuz hocam iyi oluyo

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    AndOne kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kamu ekstrayı 32 TL'ye kabul ettim. 5400 dk ekstra tarife içi iyi oldu benim için şimdi sıra diğer hatlarda.
  • quote:

Hocam her numara için o telefondan mı aramak zorundayım yoksa hat sahibi olarak kendi numaramdan halledebilir miyim

• Arkadaşlar eşe dosta herkese yapıyorum. Önce arıyorum hattımı faturasıza geçirin diyorum niye diyor paket yetmiyor ve ücreti fazla diyorum.

Ayak üstü indirim sunuyor yok sağol diyorum.

Kayıt oluşturuyor tahhütünüz varsa onu bozarsanız cayma bedeli vs diyor. Kabul etmeyip kayıtı olusturun.

İki gün sonra genel merkezden arıyorlR gitme kal diye özel paket sunuyorlR 1000dk sms 8gb 30 tlye aldık.

Yalnız : aradıklarında acmazsanız iptal işlemi gerçekleşiyor maksimum 1 güne arıyorlar.

Tahhütü olanlar dikkat etsin bına
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Arkadaşlar eşe dosta herkese yapıyorum. Önce arıyorum hattımı faturasıza geçirin diyorum niye diyor paket yetmiyor ve ücreti fazla diyorum.

Ayak üstü indirim sunuyor yok sağol diyorum.

Kayıt oluşturuyor tahhütünüz varsa onu bozarsanız cayma bedeli vs diyor. Kabul etmeyip kayıtı olusturun.

İki gün sonra genel merkezden arıyorlR gitme kal diye özel paket sunuyorlR 1000dk sms 8gb 30 tlye aldık.

Yalnız : aradıklarında acmazsanız iptal işlemi gerçekleşiyor maksimum 1 güne arıyorlar.

Tahhütü olanlar dikkat etsin bına

Hocam eşe dosta nasıl yapıyorsun hat senin adınayken sen mi kendi numarana yönlendiriyorsun

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.