< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom dan Prime Düşün Tarifeler! (70 GB + Sınırsız Sosyal Medya 790₺) (4. sayfa)
-
-
şu an hücresel istatistiği sıfırlardım 760p de izledim 2.5gb harcanmış gözüküyor ama 600mb harca yaptım oda 300 mb küsürü buradan ve safariden. geçen hafta yazdım geçme diyen bile olmadı. onları beklemek yerine alsaydım 590 lira ödeyecektim vergi hariç. şimdi 680 olmuş. Selfy sınırsız sosyal kullanıyorum 400 oldu tahhtüsüz
-
Valla hocam ben uyardim forumdaki herkesi. Sikayet sitesi malum yerde her gun sikayet var bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmtr -- 10 Temmuz 2024; 19:3:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum evet. Kısaca YT den kullanırken paketimden gitmedi kalan kullanımlar da ise paketimden gitti. Safari ve yanniden. Ama bilgisayar ile aktif kullandığımdan dolayı günlük ort 1-2gb harcıyorum(istemesemde) o yüzden ya 70 lik yada 60 lık pakete geçeceğim gibi. Ama yıldızlı günleri mi beklesem yoksa şu an mı alsam bilemedim. Gelmeyecek gibi kasıma kadar o yüzden almak mantıklı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 10 Temmuz 2024; 20:24:51 >
Yildizli gunleri bekleyin derim kotadan harcama problem degilse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte onunda hangi gün olduğunu bilsem iş olacakta nerdeee. Yıldızlı günler gelene kadar zamlanır sonra %50 indirimle yine bugune düşene kadar neyse bekleyelim bakalım. Ocağa kadar zaten 300 aşağısı paket tarife olmaz gibi
Beyler türktelekom faturalı kullanıcılarına özel sınırsız whatsapp paketi filan varmı haftalık yada aylık filan...Mesela ben 5-10 gb lı 1000 dk lı bir pakete geçicem ama ekstra faturaya ek whatsapp paketi almayı düşünüyorum çünkü Yakında vodafone den türktelekom faturalıya geçmeyi düşünüyorum fakat vodafonede sınırsız whatsap kullanıyorum iş grubu nedeniyle çok lazım oluyor...Ayrıca turktelekomda böyle bir paket varsa fiyatı nedir
Tubemate den yapilan youtube indirmeleri kotadan harcamiyor garip sekilde
Bende dün tarifeyi beklerken seçim aşamasından böyle bir hata ile karşılaştım 20dk fln sayfayı yenilesemde fiyatlar böyleydi. Yeni sekme açıp seçtim düzeltirler diye. Halen seçili ama şu an yeni sekmede 910 tl. Başvursamıydım diye düşünüyorum ama geçti artık . Bu arada tube mate find share global olan uygula mı mı ?
-
Aynen resmi tubemate uygulaması
4k da indirseniz kotadan harcamiyo test ettim
oo mükemmel hemen deneyim size yazdığımda, appstoreden yüklerken parola istedi ama deneyeyim tekrar
-
App store da var mi bilmiyorum hocam android kullaniyorum
Denedin mi hocam
Bu uygulama mı denedim ama fark etmedim tekrar hemen bi test edeyim ama video indiremiyorum. Sadece izleniyor. Ve müzik uygulaması sanırım bu
uptodownTubeMate YouTube Downloader (Android)https://tubemate-youtube-downloader.tr.uptodown.com/android
Uygulama bu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Valla bende bunu indirdim video yerine isim yazıyorum reklam atıyor reklamı atlatınca aradığım şey kayboluyor ana sayfaya atıyor. Ya hızlı yapmam lazım yada sürekli denemem lazım. Başka türlüde olmuyor hocam
Benzer bi app gibi ama bilemedim hocam. Ios kullanmiyorum
Arkadaşlar YouTube'da kotadan harcama problemini çözdüm sanırım. Birkaç APN ayarı gerekiyor ve eksikleri var en azından kotadan harcamıyor
wap,gprs ayarı mı yoksa kullanıcı adı fln mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X