Şimdi Ara

Turk Telekom'dan Turkcell'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul - Beylikdüzü'nde oturuyorum. Evim dahil olmak üzere şebeke bir çok yerde çekmediği için Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.

Turkcell'in çekim gücü hakkaten söylendiği kadar kuvvetli mi, bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

• Hakkaten kapsamlıdır hocam
    Geçin
    Turkcell daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben turkcelden geçtim türk telekoma turkcel çok iyi çekiyor internet hızıda iyidir yani Türk telekomun çektiği yerde genelde daha iyi çeker

• Atazade A kullanıcısına yanıt
    Bu tür durumlarda eğer yakınınızda bir tanıdığınız kullanıyor ise onlara sormanızı tavsiye ederim. Belki o bölgede Vodafone daha iyi olabilir...
  • Bulunan konuma göre operatörlerin çekim güçleri değişiklik gösterir.Mesela şuan bulunduğum yerde Türk telekom'ın 3G'si sadece cama yakın yerde ve balkonda çekiyo oda gidip geliyo üstelik 7.katta oturmama ve etrafımdada herhangi bir engel olmamasına rağmen.Yine aynı evde Vodafone'un 3G'si tuvalette bile full çekiyor.Turkcell hat olmadığı için deneyemedim ama oda büyük ihtimal çekiyordur.E-Devlette bulunan baz istasyonu bulma sisteminden bulunduğum yeri seçince 1080metre yakınınızda herhangi bir baz istasyonu yok diyor,bende göresel olarak baktığımda bana baya uzak iki tane kule tipi baz istasyonu görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 29 Mayıs 2016; 0:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru işaretsiz geçin derim ben 2 ay önce geçtim bunca zaman Avea-TT de sürünüyordum.. gerek konuşma kalitesi gerek çekim gücü ve gerekse internet hızı olarak her alanda Turkcell daha iyi..

• hocam turkcell'in tarife paketleri daha pahalı ama genel olarak çekim gücü daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell pişman etmez. Tekirdağ'da neredeyse 1 Nisan'dan beri 3G sembolü görmedim, Çanakkale yolunda bir tek benzinlikte 4.5G sembolü, 5 dakika boyunca E, Çanakkale'de de hep 3G gördüm. İstanbul'da pek durmadım ama hep 4.5G gördüm. Aldığım hızlar 3G'de 7-30Mbps, 4.5G'de 70-300Mbps.

• Sakin ama sakin ! Kendi operatorunuzun cekmedigini dusundugunuz bolgelerde (odalarda, evin iclerinde , is yerlerinde) diger operatorlerin sinyal guclerini test etmeden operator degistirmeyin . Cok zor bisey degil mubarekler !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.