Rica ederim hocam. Bölgenizde yeterli port olmadığı için bu hata oluşuyor. Dilerseniz ön başvuru yapabilirsiniz bir de bu süreçte (altyapı sağlanana kadar) internetsiz kalmak istemezseniz altyapısı olmayana bu ürünü veriyorlar sitede de detaylıca açıklanıyor. Buna ek olarak profilinizde İstanbul Sancaktepe de olduğunuz yazmakta. Bağlı olduğunuz müdürlük Ümraniye ilçesinde yer alan Küçüksu caddesindeki Telekom müdürlüğüdür. Yolunuz düşerse planlama birimi ile görüşebilirsiniz. |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (173. sayfa)
-
-
Ön başvuruyu da online işlemlerden mi yapacağım bir de ek olarak Türk Telekom kullanmak istemiyorum burada başvuru yaptığımda bir sıkıntı yaratır mı . 800 TL bütçeminin çok üstünde bu tarz durumlarda Çok mu uzun sürüyor hocam bilginiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön başvuruyu yapıp daha sonra iptal edebilirsiniz altyapı geldiğinde ama bir cezai bedel çıkar mı bunu bilmiyorum yani çağrı merkezinden teyit edin dilerseniz.
Maalesef bu gibi konuların kesin bir süresi yok. Yani bir hafta da sürebilir bir sene de sürebilir. Bence yapabileceğiniz en iyi şey şu olur. Yolunuz düşer ise bir önceki mesajda bahsettiğim müdürlüğe müracaat ederseniz planlama birimine sorarsınız adresinizi verip. Size tahmini bir süre bilgisi verebilirlerse ona göre karar verirsiniz magnet için veya Superbox, Redbox gibi cihazlar için.
-
Her şey için çok teşekkürler hocam
Rica ederim hocam gelişmeleri aktarırsınız.
-
Dün açık kapı sitesinede talep oluşturmuştum bugün geri bildirim geldi kısaca btk tüketici şikayete yazın gibi bir mesaj atmışlar.
Hocam tekrar merhaba Türk Telekomdan böyle bir mail geldi "Bırakılan talep neticesinde gerekli inceleme yapılmıştır kontroller sonucunda hizmet talep ettiğiniz adreste Hiper alt yapı olduğu görülmektedir. Yapılan kontrollerde abonelik başvurunuzun olmadığı görülmekte olup Evde/İşte İnternet başvurunuzu, Türk Telekom Ofis ve Bayilerinden vb başvurabilirsiniz " ama altyapı sorguluyınca sitelerden halen altyapı yok gözüküyor
Belirtilen btk tüketici şikayete yazmıştım ordanda türktelekom geri dönüş yaptı adresinizde altyapı vardır başvurabilirsiniz diye , şimdi altyapı sorgula Yapınca sitelerden altyapı var gözüküyor başvuru yapabiliyorum, millenicoma başvurdum şimdilik gelişmeleri yazarım tekrar hocam
Merhaba hocam hayırlı olsun. Gelişmeleri aktarın lütfen hocam.
-
Hocam iyi akşamlar benim ben evime internet bağlatamıyorum.Altyapı sorgulama yaptığımda 35mbps hız alıyorum.(VDSL)Göknet üzerinden sorgulama yaptığımda boş port var olarak gösteriyor.Başvurduğum internet sağlayıcıları türk telekom,türknet,netspeed hiçbiri olumlu sonuçlanmadı.Biri altyapımın olmadığını,diğeri şebekenin olmadığını,birdiğeri devre yok diyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Bugün netspeed tarafından arandım.Altyapınız yok dedi herhangi bi süre verilmiyor dedi.(türk telekom tarafından verilen bilgi).Sokakta sabit internet kullanan sanırsam yok çaprazdaki komşu kullanıyor sadece sokaktaki binalarda ankastre kutusu yok 1 tanesinde var karşı binanın 2 yanındakki bina.Nasıl dilekçe yazmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olursan çok sevinirim.
Ek bilgi:
-Binaya ilk defa altyapı üzerinden internet bağlanıcak
-Ankastre kutum yok(tt bina girşine kablo çekseydi kendim taktıracaktım ankastre kutusunu krone vb.)
-3 katlı aile apartmanı
-350 metre uzaklıkta saha dolabı var(ona benziyor)oradan evlerin altyapısını sorguladığım zaman 100mbps hizmet alabiliyorlar kutudan uzaklaştıkça hız azalıyor(bütün mahalleyi sorguladım)bizim olduğumuz yerde 35mbps geliyor.
-ben sorunun bizim sokaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum direkte internet kutusu olmamasından dolayı(bilmiyorum).
Hangi kategoriden başvuru yapmam lazım olumlu sonuçlanır mı? Yardım edersen sevinirim.
-
Merhaba hocam.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Öncelikle buradan adresinizi yazıp internet aboneliği almak istediğinizi ancak altyapı yok hatası sebebiyle abonelik alamadığınızı anlatır mısınız? Gelecek olan yanıta göre detaylıca konuşuruz.
-
Hocam türk telekomdan mesaj geldi böyle yazmışlar bu durumda ne yapabilirim?
Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz adres için internet talebinizi değerlendirdik. İlgili adreste internet altyapımızın bulunmadığını üzülerek sizinle paylaşmak isteriz. Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı talebinizi kayıt altına aldık. Ön başvuru talebi iletebilirsiniz. Bu konuda çalışmamız tamamlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Altyapı olmaması nedeniyle talep etmesi durumunda ve bulunduğu lokasyondaki mobil şebeke hizmet verilebilirlik durumuna göre Türk Telekom avantajlı Mobil Wifi Tarifelerinden yararlanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ
-
Hocam merhaba.
Bahsedilen cihaz bu, altyapısı olmayanlara veriliyor sitede de bahsedildiği üzere hocam. Altyapı sağlanana kadar bu cihazı kullanabiliyorsunuz.
Hangi il ilçedesiniz hocam? Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğünün erişim planlama birimine dilekçe teslim edebiliyorsunuz ya da bilgi talep edebiliyorsunuz.
Bir de hocam talebinizi şuradan da iletin lütfen.
https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5
Konunun ilk mesajında detaylı bilgi mevcut hocam. Gelen yanıta itiraz hakkınız da mevcut hocam.
Buna ek olarak
Bu konunun ilk mesajında da detaylı bilgi mevcut hocam burayı da lütfen değerlendirin.
Gelecek olan yanıtları topluca değerlendirelim hocam.
-
5-10 yil önce gelmez yapmazlar diyip ugraşmaktan vazgecip 1 aydir alt yapi calişmasi vardi arka mah civarinda, fiber kablo cekiyolardi eninde sonun da bulundugum son nokta oldugum binaya bugun fiber kablo cekip 2-3 ay içerisinde eski baglantilar kesilip yerini fiber baglanti alicak dediler.Kurtuluyorum şu 20-25mbps alt yapidan.Darisi sizlere arkadaşlar..!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı olsun. Konuya fotoğraflar eklersen çok sevinirim hocam.
-
Akşam eve geldiğimde kapatmişlardi bunlari cekmek kismet oldu,2-3 ay içerisinde evlere cekilicek denildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam :)
-
Tşk ettim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X