Çok teşekkürler hocam vermiş olduğunuz bilgiler için. Bahsettiğiniz duruma ön başvuru deniyor hocam. Yani senden ön başvuru aldı, bir nevi seni müşterisi yaptı %50 oranında. Altyapıyı sağladığında kuruluma geliyorlar. Sen iptal edersen ayrı konu ama bunun dışında Ttnet müşterisi olmuş oluyorsun hocam. Aslında böyle yapılmaması gerekir bence zira alternatif sağlayıcılardan da hizmet almayı seçebilir müşteri. Tabi bu gibi işlerin "bence"si pek olmuyor hocam bildiğin üzere. Altyapı sağlandıktan sonra müşteri istediği işletmeciyi seçmekte özgür tabi bu ön başvuruyu iptal ettiğinizde bir cezai bedel yansıyor mu bunu teyit etmelisiniz hocam. |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (172. sayfa)
-
-
ben de dilekçe işinin bittiğini okuyunca tekrar talep açtım, altyapı çalışmaları devam ettiği tespit edilmiştir süre bilgisi bulunmamaktadır, bayiler internet veya ofislerden satış ön altyapı talebinde bulunabilirsiniz demiş. başvuru mu yapmak lazım bunlar ağustos dediler ağustos bitiyor
şuanda vodafone taahhüt var nasıl olacak cayma bedeli vb (vodafone tt üzerinden vermiyormuş fiber)
-
Herkese selamlar, yeni taşınacağım evde port yok problemi var ve taşınma süreci dahil fazla zamanım yok önce sabit teelfona başvurup daha sonra internet bağlatma gibi bir yola gitsem bu çözüm olur bilgilendirebilir msiiniz?
-
Size verilen sürenin sonunu bekleyin hocam daha sonra konuşulur diğer adımlar.
-
Selamlar. Adres ile birlikte buradan kayıt açın gelecek olan yanıta göre tekrar konusalım hocam
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
-
Tamamdır hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aradılar altyapı var ancak talep yoğunluğundan dolayı altyapı karşılamıyor 12 24 ay süre falan dedi magnet verelim dedi nasıl yapmak lazım
Altyapı gelene kadar bunu kullanabilirsin hocam. Altyapı başvurularını yapmaya devam et bu süreçte belirli aralıklarla. Sabit abonelik aldığın anda bu cihazı iptal edersin. Zaten üstteki linkten de görebileceğin üzere taahhütsüz.
-
Hocam işim gereği evden çalışıyorum, o yüzden internet hızı konusunda bu biraz düşük kalıyor bunu en son seçenek olarak değerlendiricem mecbur kalırsam, ancak eğer sabit telefon üzerinden hat çekme vs mümkünse onu da denemek istiyorum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Deneyebilirsiniz hocam bir engel yok bu hususta. Bizleri de bilgilendirirsiniz sonucu hakkında. İşe yarar yaramaz bir şey diyemiyorum hocam o hususta.
-
Tamamdır hocam deneyip buradan sonuçları paylaşırım :)))
-
Tamamdır hocam teşekkürler
-
Hayırlı olsun hocam Gelişmeler hakkında bilgilendirin bizleri hocam.
-
Çalışmaların verilen tarih geçmesine ve 1 ay da uzamasına rağmen başlamaması üzerine kamu denetçiliğine başvurdun ancak başvurum reddedilmiş Turk Telekom devlet şirketi değilmiş... artık elim kolum bağlı beklemekten başka carem kalmadı.
-
-
Merhaba adresimde ben yıllarca Superonline ev internetini kullandım. komşularımın da interneti var. Ben geçen aya kadar o adreste internet kullanıyordum geçen ay internetimi iptal ettim. Şimdi tekrar internet başvurusu yapmak istediğimde hangi siteden altyapı sorgulaması yaparsam yapayım altyapı yok gözüküyor. Ama böyle bir şey mümkün değil çünkü ben daha geçen aya kadar internet kullanıyordum ve komşularım halen kullanıyor turktelekom ıletısım sayfasından talep olusturdum altyapı yok 24 aya kadar sürebilir gibi bir mesaj attılar ne yapabilirim
-
Yeterli port olmadığında bu hata oluşuyor.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan kayıt açtığınızda ne şekilde yanıt veriliyor?
-
Teşekkür ederim yanıtınız için. bana gelen mail şöyle "Tarafımıza ilettiğiniz konu hakkında Kontrol ettiğimde ilettiğiniz adreste internet altyapı çalışmalarımızın devam ettiği gözükmektedir. Adresinizde altyapı çalışmalarımız devam ederken sizin talebinizi önceliklendirebilmek adına dilerseniz ön başvurunuzu oluşturabilir, böylelikle, talebinizin alındığı andan itibaren yapılan çalışmaları her gün takip ederek çalışmalar tamamlandığında kurulumunuzu gerçekleştirmek üzere sizinle yeniden iletişime geçilebilir. Takip sürecimiz altyapınız çalışması tamamlanıncaya kadar devam edecek ve bu süre zarfında tarafınıza hiçbir ücret yansıtılmayacaktır. Takip süreci maksimum 24 ay sürmektedir. Bu şekilde bir takip yapabilmemiz için ön başvurunuzu oluşturulabilir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X