Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LykiaNx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.058
Cevap
118
Favori
334.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tuketici.btk.gov.tr adresinden e devletiniz ile giriş yaparak bu konuyu gündeme getirebilirsiniz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle söyleyeyim bildiğiniz siyah kalın binaya giren kabloyu içeri getirip ucuna rj11 atmışlar. Ben de şu ara pek üzerine düşmüyorum modemin yeri halen sabitlenmedi. Eğer daha düzgün olur derseniz multimetre ve havya ile tespit edip düzgünce lehim ve makaron atarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mksivridemir M kullanıcısına yanıt

Hocam ankastre kutusundan hiçbir ek olmadan dairenize kadar geliyorsa ve bu kablo yeni ise performans açısından olumlu olur. Ek olsa bile düzgün şekilde yapılmış ise sıkıntı olmaz. Müsait vaktinizde fotoğraf eklerseniz mesela ankastre kutusu, kablonun üzerinde yazan kablo türü gibi şeyleri de çekebilirseniz daha net konusulabilir.

Eve geçince fotoğrafını çekeceğim hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mksivridemir M kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam modem cihazının da marka modelini paylaşırsanız daha net olur hocam

Cevap geldi ;

Değerli Müşterimiz,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu hakkında kontroller sağlandığında, müdürlükten gelen bilgiye istinaden sahadaki çalışmalarımız devam etmekte olup, 06/09/2024 Tarihine kadar çalışmanın tamamlanması öngörülmektedir.
    Saygılarımızla,
    TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildermess W kullanıcısına yanıt

Hocam çok iyi. Çok kısa bir süre vermişler. Şimdiden hayırlı olsun. Verilen tarihi takip edin hocam. İşlemler sağlanmaz ise bu cevap yazısını ek dosya yapıp o tarihten sonra kayıt oluşturabilirsiniz.

Takip edeceğim süreci , maili saklıyorum 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildermess W kullanıcısına yanıt

Süper hocam :)

• Müdürlüğe verdiğim dilekçenin durumunu nereden takip edebilirim?

• kamisama- kullanıcısına yanıt

İlgili müdürlükten veya

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Bu adrese, dilekçe takip no ve dilekçenin verildiği müdürlüğü il ilçe şeklinde yazıp dilekçe akıbetini sorabilirsiniz.

• @XpressMusic34

Merhabalar ;

TT'ye yaptığım 5. başvuruda red harici bir cevap almayı başardım ancak bu cevapta gelmeyecek sonucuna vardım.

İlk başta tek bina 8 daire. Sonra 3 bina 25 daire olarak başvuru yaptım(5 defa ).Herhangi bir tavsiyeniz var mıdır. Şimdiden teşekkürler.

Bundan önceki online başvurumda 2024 planlama yılına dahilsiniz denmesi üzerine müdürlüğe başvuru yaptım.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Bağlı olduğunuz müdürlükle yüz yüze görüşme fırsatınız olmuş muydu hiç?

Son 1 senede 6 kere gidip muhabbet etmişliğimiz var. Altyapı ekip başı çok iyi arkadaşım olur ama oda elimden gelen bir şey yok diyor. Her şey projede bitiyor ne yazık ki.

İlk taşındığımda port sorunu vardı onu masrafı karşılayarak halletmiştik ama fiber konusunda herkes üstünden atıyor konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 22 Temmuz 2024; 17:32:46 >

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-34

Bu konuyu incelemiş miydiniz? İşinizi görür mü hocam?

Hepsini tek tek okudum. Yardımlarınız için sağ olun gerekenleri bu hafta içi yapacağım :)

Rica ederim hocam :)

• Evin paralelindeki caddede kazı çalışması yapılıyordu. Bazı yerlere üstünde İBB F/O yazan kapaklar takmışlar. Bunlar İBB'nin kendi alt yapısı için çektiği fiber optikler midir yoksa vatandaşlar da yararlanabiliyor mu acaba?

İBB'nin kendi altyapısı genelde mobeseler vb. şeyler için koyuyorlar. Bazı yerlerde de Süperonline ve Türknet kullanıyor ama uzun zamandır kullandıklarını görmedim. Siz yine de çevredeki kutuları ve kazıları takip edin derim ben.

O altyapıyı İbb kendisi için çekiyor İstelkom iştiraki adına. Kendi bünyesinde kullanıyor ama bazı bölgelerde o fiber hattı işletmeciler kiralıyorlar Vodafone gibi, Superonline gibi.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.