Kanaletin bir önemi yok hocam. Çıkıyorsa arkasına bir kaç damla yapıştırıcı sürün düşmez. Kablo açıkta çirkin görünmesin ve zarar görmesin diye koyuluyor onlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (169. sayfa)
-
-
Hocam selam hayırlı olsun. O düşen yeri vida ile tutturmak daha kolay aslında ama yapışkan varsa ondan da sürebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Temmuz 2024; 15:41:35 > -
Hocam bugün millenicomdan nakil süreci için verilen süre doldu. Bizde iptal ettirdik mecburen altyapı sağlayıcı olan TT ye başvuru yapalım dedik. Ön Başvuru almışlar. Sizin erişim planlama ile ilgili söylediklerinizi sordurttum. Evde sınava çalışan çocuk falan var deyince 16 Temmuza randevu vermişler. Buna şükür ama TT kendi hizmetini satmak için bunu yapması bana kalırsa etik değil. Neyse yardımcı olduğunuz için teşekkürler gelişmelerle burda olacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne dersiniz haftaya yapılır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsedilen tarihte bağlantı sağlanır ise bu konuyu daha detaylıca konusuruz hocam
Rica ederim hocam ne demek, gelişmeleri aktarın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Temmuz 2024; 23:49:3 > -
İnşallah diyelim hocam bu konularda süre tahmini yapmak zor oluyor. Kutu takılması ile de bitmiyor süreç bir de aktivasyon kısmı var bildiğiniz gibi.
-
anladım teşekkür ederim. kablolar ve kutu konulsa rahatlayacağım
hız işi nasıl oluyor? sadece TT alırsam mı 500 ve 1000 var? şuanda vodafone dsl kullandığım için taahhütü bitmedi, vodafonedan 100den fazla hız paket alabiliyor muyum? diğer firmalarda en fazla 100 veriyormuş TT sanırım türknette sorgulayınca da (fiber olan başka bir adreste) 100 gösteriyordu.
-
Rica ederim @keyboard772
Hocam paket ve hız konularında @Lady-Of-Ice ile görüşebilirsiniz kendisi daha hakim hocam.
-
Fiber gelirse 1000 e kadar gideri var. Her firma ayrı tarife sunuyor. 100 e kadar verende var 200-500 veya 1000 e kadar da. Türknet Telekom altyapı'da 100 e kadar; üstü yok.
Bağlantınız yapıldı mı; jio.com.tr, Tbtnet, Netbone, Comnet 'ten sorgulama yaparsınız. Vodafone fiberi Telekom yerine Sol altyapıdan veriyor olabilir.
500 ve üstü fiberi Telekom'dan taahhütlü almanız daha mantıklı olur gibi. Taahhütsüzlerde fiyatlar yüksek gelebilir.
-
Vodafone tt altyapısından da veriyor sanırım ama bazı yerlerde tt haricinde diğerlerinin en fazla 100 olduğunu ttnin sınırlandırdığını görmüştüm. Çünkü ttde 1000 çok pahalı geldi 900 TL gibi ve Vodafone 700 TLye geliyor indirim ile birlikte (Vodafone sim var) zaten tt altyapısından vermiyorsa fiber tek çare tt oluyor diğer firmalar çok güvenilir gelmiyor. Taahhüt de önemli şu zamanda zamlar uçuşurken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 13 Temmuz 2024; 22:52:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap yazmadılar halen 😔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni bir kayıt açıp eski kaydınıza dönüş yapılmadığını ve dönüş talep ettiğinizi yazabilirsiniz hocam. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Temmuz 2024; 21:23:23 > -
-
35 en ideali.
-
Haklısınız baktığımda 35 ve 50 aynı fiyattı bu sebeple 50 olsun istedim.
Tercihlere karışmıyoruz; hayırlı olsun.
-
Hocam selamlar hattınız 50 desteklemiyor, maksimum 45 destekliyor. Eklediğiniz görsele göre konuşuyorum. Bu haliyle kalsın bir süre deneyin ilerleyen süreçlerde 35 yaparsınız eğer yetersiz kalır ise.
-
Teşekkürler hocam şuan hafiften yetersiz gibi bir de halen modem konumu belirlenmedi. Bir adet access point almayı düşünüyorum(mecburen). Bir de halen internet stabil değil dediğiniz gibi bekleyip ona göre düzenlemeye gideceğim.
1000 lik paketlerin upload hızını artırmayla ilgili ne yapılabilir? çok komik rakamlarda upload hızı veriyorlar. çağdışı resmen
-
Hocam ankastre kutusundan size gelen kablo yeni mi? Kabloda ek var mı? Bunlar da performansa etki eder.
https://forum.donanimhaber.com/hat-kablosu-nasil-yenilenir-telekom-kablosu-nasil-yenilenir-kablo-yenileme-nasil-yapilir--142783067
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X