Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.058
Cevap
118
Favori
334.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildermess W kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• Selamlar, az önce Telekom Müdürlüğüne fiber bağlantı için dilekçe verdim. Planlamadaki çalışan arkadaş daire sayısı 6 olduğu için büyük ihtimalle müdürlükten onay gelmez dedi. 10 daire ve altına çekmiyorlarmış sanırım. Bu doğru mu acaba? Cimer ya da BTK'ya yazmak işe yarar mı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

hocam selamlar. belirttiğiniz adresten bir kayıt oluşturdum. henüz dönüş olmadı. bir de çağrı merkezini aradım. onlarda ön başvuru gibi birşey aldılar. bağlantı yapıldıktan sonra abonelik için sanırım. evime 10 metre kadar mesafe telefon direği var ve yan komşumun interneti var. benim b,namda ise iç tesisat harici telefon kablosu hiç yok. öngörülebilir bir süreç var mıdır sizce? işlemler nasıl oluyor.

• Merhabalar bugün ben evde değilken gelmiş ttden birisi fiber gelecek bilginiz olsun demiş. Başardık sanırım ne zaman yapacaklarına dair bir tahmininiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT den beklediğim cevap geldi 🙃 Müsait olunca il müdürlüğüne gidip konuşacağım.
    Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kamisama- kullanıcısına yanıt

Merhaba. Calismaya sizin sokaktaki binaları da dahil edebilirler yani yan bina, karşı bina gibi. İstedikleri minimum daire sayısını yakalamış olurlar. Esasen bu daire sayısı konusuna çok takılıyorlar ama forumda onlarca örnek var müstakil tek katlı evlere fiber çekildiği şeklinde. Yani buradaki işleyişi tam olarak anlamak zor olduğu için bizlere bildirilen şeyleri sağlamaya odaklanalım hocam. Örnek vereyim sizin daire 6 dairedir yan binayı da dahil ederler sayı yükselir yani çok zor değil bu gibi şeyler esasen.

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Kaydınıza gelecek yanıtta detaylıca anlatırlar süre konusu bölgeden bölgeye değişebiliyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Temmuz 2024; 15:53:23 >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Merhaba hayırlı olsun. İş programına göre ilerliyorlar bu konuda süre bilgisi öğrenmek zor olur hocam benim de bir fikrim yok. Bağlı olduğunuz müdürlük bilebilir taşeron firmanın bölgenizde ne zaman çalışma yapacağını.

• mksivridemir M kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun. Bağlı olduğunuz müdürlükteki erişim planlama biriminden bilgi alabilirseniz bizleri de aydınlatın lütfen hocam.

• Teşekkürler hocam, o zaman yan apartmandakilerden de imza alıp tekrar dilekçe verelim. Bir de benim bu durumum için BTK ve Cimer'e yazmam bir fayda sağlar mı? Sağlarsa nasıl bir yazı yazmak gerekir? Örnek bulamadım da konuda.

Yine dün 4-5 gibi geldiler kablo çektiler binanın içinde dairenin kapısına kadar beyaz kanlı çekildi üstünde tt yazıyor. Haftaya biter herhalde inşallah

• Merhaba VDSL port talebinde bulunacağım Açık Kapı sitesinden. Hat babamın üstüne. Kendim yapacağım sonuna ne yazmam gerekiyor dilekçenin? Bilgi verir misiniz?

• kamisama- kullanıcısına yanıt

Hocam onlar da başvurur, sizinle ilgilenen personele bu yan bina dersiniz sizin dilekçe ile birlikte değerlendirilmesi yönünde talep yaparsınız. İki binaya da verirler hatta o sokaktaki karşı bina yan bina hepsine de verebilirler ama tabi bu planlamanın boyutu ile ilgili bir olay. Yani müdürlükteki yetkililere detayını sorabilirsiniz

Diğer sorunuz için ise

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5

Buradan da kayıt yapabilirsiniz örnek bir şey isterseniz şöyle ki adresi yazın FTTH kullanmak istiyorum deyin hepsi bu kadar. Binanızda oluşturduğunuz dilekçenizi de ek dosya şeklinde yükleyebilirsiniz.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan da adresinizi yazıp kayıt yapabilirsiniz.

Hocam hayırlı olsun fotoğrafları bekleriz inşallah en müsait zamanınızda Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

Babanızın e devletinden yazmanız lazım abonelik onun adına ise.

"İlgili Telekom müdürlüğüne (burada ismini yazabilirsiniz) iletilmek üzere, x x adresinde vdsl kullanmak istiyorum tarafıma konuyla ilgili bilgi verilmesini istiyorum" şeklinde oluşturabilirsiniz.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Bu adresten de, adresinizi yazıp VDSL kullanmak istediğinizi beyan edebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5

Bir üstte paylaştığım linkten de oluşturabilirsiniz kayıt.

Hayırlı olsun hocam bize hemen hemen aynı mesajı atmışlardı btk ya temmuz sonu yazmışlardı bana ama ne gelen var ne giden umarım bende bir an önce fiber kalitesine kavuşurum.

• fk399 F kullanıcısına yanıt

Sağ olun bana da ağustos 24 demişlerdi sonrasında da kapasite artırımı yapılacak demişlerdi 1 hafta sonra geldiler.

Kablo kısa gibi geldi ama nasıl olur bilmiyorum.

İşaretlenen fotoğraftaki kısım yapışkanlı ve iyi yapışmıyor düşüyor kendiliğinden. Gördüğümde tekrar yapıştırıyorum.

• Sizin iş bitmiş hocam güle güle kullanın bende ay sonunu bekleyeceğim iş başlamazsa bu seferde kamu denetciliğine yazacağım

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.