Şimdi Ara

Türk telekom egm yeni tarifeler (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
29
Favori
66.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam farklı bir konuda 40 tl lik tarifeyi 12.5 tl ye kullanan vardı şube indirimi ile. Arkadaşı dostu olan beleşe getiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat yükseltmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın zaten referans vermem kimseye de bu kamu mega çıktığında millet 75 tl ye referans satıyordu forumdan alan arkadaşlarda vardı.

Fırsatçılara kanmayalım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

15 gb 49 lık tarife için dün yüzde 10 indirimle vergi dahil 45 liraya anlaşmıştım.bugün tekrar aradılar daha önceden hattımı faturasıza geçirin diye kayıt açtırmıştım.neyse anlaşöışsınız sanırım dedi evet dedim ama herkes %25 indirm alırken ben %10 indirim alıyorum bundan dolayı memnun değilim dedim yardımcı olcam dedi bi %20 indirim dah yaptı vergi dahil 32 liraya anlaşmış olsum 15 gb lık tarife için süper oldu

Bu indirimleri nasıl alıyorsunuz?

Benim 3 aydır taahüt bitmişti 4441500 ü aradım dedim bana özel hngi tarife var işte 8 gb 54 lira mı ne dedi tamam o zaman hattımı faturasıza geçirin dah sonra da türkcele geçicem dedim sonra dün bi adam aradı cep telefonu numarasından onla 45 e anlaştık yüzde 10 indirim yaptı, bugün de faturasıza geçmek istiyormussunuz nedeni nedir diye bi bayan aradı 444 lü numaradan.dün anlaştık ama herkes yüzde 25 indirim almış ben yüzde 10 aldım dedim bakalım sistem kabul ederse diye biraz bekletti.sonra yğzde 20 daha yaptı indirim 32 liraya geldi.

• Azönce aradım mh yi benim 3 hatta da 2gb bedava geldiği için fatura indirimi tanımlı değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 26 Temmuz 2017; 16:12:28 >
  • Beyler şuan alınabilir en mantıklı tarife hangisi acaba ?
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı 12 gb 39 tl bence 15gb 49 a var ama o pahalı biraz

Birde 2gb hediye paketiniz varsa sizin de 14 gb a gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

15 gb 49 lık tarife için dün yüzde 10 indirimle vergi dahil 45 liraya anlaşmıştım.bugün tekrar aradılar daha önceden hattımı faturasıza geçirin diye kayıt açtırmıştım.neyse anlaşöışsınız sanırım dedi evet dedim ama herkes %25 indirm alırken ben %10 indirim alıyorum bundan dolayı memnun değilim dedim yardımcı olcam dedi bi %20 indirim dah yaptı vergi dahil 32 liraya anlaşmış olsum 15 gb lık tarife için süper oldu

Bu indirimleri nasıl alıyorsunuz?

Benim 3 aydır taahüt bitmişti 4441500 ü aradım dedim bana özel hngi tarife var işte 8 gb 54 lira mı ne dedi tamam o zaman hattımı faturasıza geçirin dah sonra da türkcele geçicem dedim sonra dün bi adam aradı cep telefonu numarasından onla 45 e anlaştık yüzde 10 indirim yaptı, bugün de faturasıza geçmek istiyormussunuz nedeni nedir diye bi bayan aradı 444 lü numaradan.dün anlaştık ama herkes yüzde 25 indirim almış ben yüzde 10 aldım dedim bakalım sistem kabul ederse diye biraz bekletti.sonra yğzde 20 daha yaptı indirim 32 liraya geldi.

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çokta sıcak değil 8 gb internet zaten 34 TL'ye direk veriyor ben fırsat 8 gb ile 29 TL'ye kullanıyorum.

8 Gb internet 25 TL veya 20 TL olur anlarımda sıcak fırsat olarak görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendir_li

Kamu mega tarifesi Egm mi ait yoksa icisleri kamu megalilarada oluyormu acaba,

benim hat egm hattı ama içişleri tarafını bilmiyorum :)
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    En fırsatlısı 12 gb paket ek 2 de var 14 daha ne olsun hocam 39 tl ye daha uygun tarife bilmiyorum ben

• kendir_li K kullanıcısına yanıt
    Yeni paketler sadece egm ye özel.

• Kamu mega tarife adı aynı olunca dedim belki olabilir. Sms vr online islemlerde sonuç olumsuz oldu. Teşekkür ederim.

• ek 2 gb hediyesi nasıl oluyor hocam
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Forumda çoğu kişi haberdar bir mesaj geliyor isterseniz evet yazıp 1279 a yollayın diye yollayınca 12 ay taahhütlü veya taahhütsüz 2 gb ekliyor.

• Bu ek 2gb hediye internet msgı bana da geldi.Şimdi ilk önce buna sms yoluyla kayıt olup, daha sonra mı 7,12,15 gblık tarifelere kayıt oluyoruz.Halihazırda kamu mega tarifesi 4gblık paketi kullanıyorum da.Bilgisi olan ?

• ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Farketmez hiçbirşey değişmez ama bence önce pakete kayıt olun. Ben önce olmuştum

• Ben geçmem yahu. Şu anda 10 gbyi 29 tlye kullanıyorum. Devreler kullansın

• 26 tl ye 12 gb lik tarifeye geçiş yaptım

• Tamam hallettim sorunsuz bir şekilde 12+2 gb şeklinde 39 tl tanımladı sistem.Tek sıkıntı taahhüt süresi olarak eski süreyi gösteriyor ,soz yazıp 5555 e de gönderdim olmadı müşteri hizmetlerini ararım bunun için.Bu faturaya indirim olayı müşteri hizmetleri tarafından mı tanımlanıyor ? ya da indirim yapılmayana da ek internet mi veriyorlar acaba?Bakalım 39 liraya 14 gb interneti garantiledik en kötü :)

• Referans olabilecek biri var mı dostlar?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.