Şimdi Ara

Türk telekom egm yeni tarifeler (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
29
Favori
66.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konu tam olarak şöle cahil mh esas olayı anlatmamış diyelim ref olduğun kişi 7gb da ya sen 31 gün 7gbda kalıcaksın 31 gün sonra 12 gb ye geçebilirsin dün konuştuğum hanım böyle aktardı internet sitesinde detaylardada yazıyor benzer şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 26 Temmuz 2017; 13:10:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ben şimdi blöf yapıp türk telekomu arıyacağım. Olduda faturasıza geçtim ertesi gün operatör değiştirip turkcele geçmemde bir en gel olurmu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

Hocam konu tam olarak şöle cahil mh esas olayı anlatmamış diyelim ref olduğun kişi 7gb da ya sen 31 gün 7gbda kalıcaksın 31 gün sonra 12 gb ye geçebilirsin dün konuştuğum hanım böyle aktardı internet sitesinde detaylardada yazıyor benzer şeyler.

3 farklı müş. Tem. İle görüştüm üçü de olmaz diyorlar.

Bahsettiğiniz linki atar mısınız rica etsem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Hocam dün baktığımı bulamadım ccleaner ile temzilik yapmıştım gece arıyorum baktığım bu değildi ama burda da tarife değiebileceği yazıyor

Türk telekom egm yeni tarifeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

Arkadaşlar

Egm mensubu olmayıp, egm li birisinin referansı ile egm tarifelerinden birisine geçen arkadaşlar

TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİYOR MUSUnuz?

Avea müşteri temsilcisi referans sahibi hangi tarifede ise onda kalmak zorundasınız, başka tarifeye geçiş yapamazsınız diyor.

Yani referans sahibi egm12 de ise ben de mecbur onu kullanmak zorunda imişim.

Lütfen bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

Öyle bişey yok, ben bana referans olan kişi hangi tarifede bilmiyorum bile,dün 7GB olana geçtim.

Online işlemlerden rahatça geçiş yapabilirsin.

Şimdi tekrar görüştüm KESİN BİR DİLLE OLMAZ diyorlar.

Referans sahibi hangi tarifede ise ancak o tarifeyi kullanabilirmişim.

Siz 7liğe geçtiniz ya, referans sahibi kesin o tarifededir.

Değildir kardeşim.

Sen online işlemler e girip değiştirsene tarife, anında mesaj geliyor. Neden müşteri hizmetleri ile uğraşıyorsun ki?

• Arkadaşlar, fatura kesim tarihinize yakın bu tarifeye geçin,
    Çünkü tarfiye geçtiğinizde eski tarifenin 1 aylık ücretinin tamamını tahsil ediyor ve üzerine de fatura kesime kadar kalan süreyi de yeni tarifeden hesaplıyor.
    o yüzden fatura kesim tarihinize ne kadar yakın geçiş yapın.
    Türktelekom bu konuda maalesef vodafoneu örnek almış..
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tarife 27 sinde yenileniyor bem 25 akşamı geçiş yaptım dün fiyat artmasını beklerken faturam 25 tl ye düştü 44 tl den

Edit:bir kısmını tam okumamışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 26 Temmuz 2017; 13:33:28 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dün baktığımı bulamadım ccleaner ile temzilik yapmıştım gece arıyorum baktığım bu değildi ama burda da tarife değiebileceği yazıyor

Türk telekom egm yeni tarifeler

Temsilci diyor ki,

Referans ile egm tarifelerinden birisine geçtin, EGM tarifesi hariç bir tarifeye geçebilirsin bunda sıkıntı yok

AMA

Başka bir egm tarifesine geçemezsin diyor.

Sizin attığınız linkteki mevzu farklı biraz.

Ama ben de bakacağım tarife değişikliği olayına

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gece baktığımda egm tatifelerinden birinin detayında yazıyordu dediğim zaten başka kişiden ref alma imkanınız yoksa deneyin isterseniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar

Egm mensubu olmayıp, egm li birisinin referansı ile egm tarifelerinden birisine geçen arkadaşlar

TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİYOR MUSUnuz?

Avea müşteri temsilcisi referans sahibi hangi tarifede ise onda kalmak zorundasınız, başka tarifeye geçiş yapamazsınız diyor.

Yani referans sahibi egm12 de ise ben de mecbur onu kullanmak zorunda imişim.

Lütfen bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

Öyle bişey yok, ben bana referans olan kişi hangi tarifede bilmiyorum bile,dün 7GB olana geçtim.

Online işlemlerden rahatça geçiş yapabilirsin.

Şimdi tekrar görüştüm KESİN BİR DİLLE OLMAZ diyorlar.

Referans sahibi hangi tarifede ise ancak o tarifeyi kullanabilirmişim.

Siz 7liğe geçtiniz ya, referans sahibi kesin o tarifededir.

Değildir kardeşim.

Sen online işlemler e girip değiştirsene tarife, anında mesaj geliyor. Neden müşteri hizmetleri ile uğraşıyorsun ki?

Ben şu an egm tarifeleri dışında bir tarifedeyim, o yüzden Android online İşlemler uygulamasında egm tarifelerine geçiş hakkım görünmüyor.

Şimdi polis arkadaşım var, adam eski tarifede, bana referans olacak sıkıntı yok ama müşteri temsilcisinin dediğine göre adamın tarifesi ne ise ben de onda kalmak zorunda imişim, bu da tabii ki benim işime gelmiyor. Saçmalığın daniskası biliyorum ama ısrarla bunu söylüyorlar.

Arkadaşa da sen şu yeni çıkan tarifeye geç diyemiyorum, adamın İşi gücü başından aşkın, bunlarla uğraşacak vakti yok malesef.

• Arkadaşlar

Yeni gelişmeyi aktarayım

Arkadaşımı da konferans ile bağladım müşteri temsilcisi ile görüşmeye.

Müşteri temsilcisi referans ile beni arkadaşımın şu an kullandığım kamu mega tarifesine geçirdi. Taahhüt aynen kaldığı yerden devam ediyor.

31 gün sonra istediğim egm tarifesine geçiş yapabileceğim.

Ben de böyle biliyordum ama cahil temsilciler aksini söylüyordu sabahtan beri, en sonunda işi bilen birisini yakaladık.

Cevaplar için tek tek tşk ederim.

İyi forumlar

• quote:

Arkadaşlar

Yeni gelişmeyi aktarayım

Müşteri temsilcisi referans ile beni arkadaşımın şu an kullandığım kamu mega tarifesine geçirdi. Taahhüt aynen kaldığı yerden devam ediyor.

Ben de böyle biliyordum ama cahil temsilciler aksini söylüyordu sabahtan beri, en sonunda işi bilen birisini yakaladık.

İyi forumlar

Hayırlı olsun

• quote:

Arkadaşlar

Yeni gelişmeyi aktarayım

İyi forumlar

Hayırlı olsun

Demiştim cahil mh diye birşey bilmiyorlar oylaıyorlar iki saat.

• Eski tarifeden çok uyguna KAMU4GB ve/veya KAMU8GB ek paketler alıyorduk. Hem de fatura kesimine kalan gün kadar faturaya ekstre yansıyor ama GB'ını tam veriyordu. Fatura kesilmeden de iptal ediyorduk.

Şimdi yeni tarifede 7 TL/100 MB yazıyor. Eğer KAMU4GB ve/veya KAMU8GB ek paketler alınamıyorsa, kötü tarife.

• 15 gb 49 lık tarife için dün yüzde 10 indirimle vergi dahil 45 liraya anlaşmıştım.bugün tekrar aradılar daha önceden hattımı faturasıza geçirin diye kayıt açtırmıştım.neyse anlaşöışsınız sanırım dedi evet dedim ama herkes %25 indirm alırken ben %10 indirim alıyorum bundan dolayı memnun değilim dedim yardımcı olcam dedi bi %20 indirim dah yaptı vergi dahil 32 liraya anlaşmış olsum 15 gb lık tarife için süper oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Eski tarifeden çok uyguna KAMU4GB ve/veya KAMU8GB ek paketler alıyorduk. Hem de fatura kesimine kalan gün kadar faturaya ekstre yansıyor ama GB'ını tam veriyordu. Fatura kesilmeden de iptal ediyorduk.

Şimdi yeni tarifede 7 TL/100 MB yazıyor. Eğer KAMU4GB ve/veya KAMU8GB ek paketler alınamıyorsa, kötü tarife.

Ek 8 gb ve ek 4 gb gibi ek kamu internet paketleri yine geçerli olacak sormuştum dün mh ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 26 Temmuz 2017; 14:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

15 gb 49 lık tarife için dün yüzde 10 indirimle vergi dahil 45 liraya anlaşmıştım.bugün tekrar aradılar daha önceden hattımı faturasıza geçirin diye kayıt açtırmıştım.neyse anlaşöışsınız sanırım dedi evet dedim ama herkes %25 indirm alırken ben %10 indirim alıyorum bundan dolayı memnun değilim dedim yardımcı olcam dedi bi %20 indirim dah yaptı vergi dahil 32 liraya anlaşmış olsum 15 gb lık tarife için süper oldu

Bu indirimleri nasıl alıyorsunuz?

• Takip+

• referans olacak varsa 10 tl vereyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Dostlar ben şimdi blöf yapıp türk telekomu arıyacağım. Olduda faturasıza geçtim ertesi gün operatör değiştirip turkcele geçmemde bir en gel olurmu?

Valla ben de blöf yaptim dun gece. Faturasıza gecmek istiyoru dedim. Tamam dedi, islemleri yapti size donus yapacagiz dedi. Arayan soran yok. Ben ciddi ciddi kapattiracagim. Daha 1 ay olmadi geçeli ama ben 26 tl ye 4gb kullanirken gidip baska müşteriye 8gb vermekk nedir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.