Şimdi Ara

Türk Telekom eşittir dert demektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biraz uzun olacak ama okuyan arkadaşlara sabır bana da acil çözüm dileyerek başlamak istiyorum.
    Bundan 10 ay önce 2 yıllık bir binaya taşındım, aklımın ucundan dahi 2 yıllık bir binada telefon altyapısı olmayacağı gelmemişti. Bunun üzerine bulunduğum yerdeki Türk Telekom müdürlüğüne defalarca giderek, 4 defa BTK'ya ve 1 kerede BİMER'e yazarak 7 ay sonunda telefon altyapısı çektirebildim. (Fiber altyapısıda yok)
    Bu süre zarfında internetsiz kalmanın verdiği acıdan daha çok Türkiye'nin en iyi iletişim ağına sahip olduğunu iddaa eden firmanın alt yapı sorunaları için hiçbir şekilde müşteri hizmetleri, fax, internet, eposta, sms,telefon gibi iletişim araçlarıyla cevap vermedikleri, sadece bulunduğum bölgedeki merkezlerine fiziksel olarak giderek bilgi alabileceğimi söylemeleri oldu.
    Bu yanıt yaşadığım ülkede tüm telefon altyapısını çeken, internet sağlayan en büyük firmanın, insanların daha kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurmasını sağlamak esaslı olsada altında tamamen maddiyatın olduğu ve insanların maduriyetini tamamen önemsemediklerini gösteriyor. Tabi bunu düşündükçe yaşadığım ülke adına ister istemez üzülüyorum.
    Neyse bu paradoxtan kurtardım derken, Türk Telekom mobil hat kullanıyordum.
    Hat daha öncesinde başkasının üzerine olduğu için hattımı kendi üzerime taşıdım. Taşıyan arkadaşlar işlemlerini yapmadığı ve Türk Telekom'a bilgi verilmesine rağmen bana bilgi verilmediği için 3 gün telefon hattım kapalı kaldı ve 1 hafta daha kapalı kalmaması için hasta olan hattın eski sahibini Türk Telekom bayisine götürerek eski hattından tekrar almak zorunda kaldım.
    Şuan ise Türk telekomdan yine tamamen kurtulabilmek için Türk TElekom telefona bağlı Superonline internetimi Yalın internete dönüştürme talebinde bulundum. Yaklaşık 1 aydır superonline'a geçtiğim ve büyük ihtimal BTK şikayetlerimden dolayı port açmayarak beni tekrar internetsiz bırakıyorlar. Superonline'ı aradığımda da Türk Telekomdan port değişikliği yapması bekleniliyor bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok deniliyor.

Anlattıklarım tamamen abartısız ve gerçek bilgilerdir. Okuyan bir yetkili varsa artık acil çözüm istiyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diaceus -- 20 Ekim 2016; 23:04:38 >

• Abi adamları şikayet etmediğim yer kalmadı hala sallayan yok nasıl bir ülkede yaşıyoruz!
  • Bende 2 ay önce yapılan bir binaya taşınmıştım . Benimde aklımdan hiç hat olmayacağı geçmezdi başvurmadığım yer kalmamıştı . Her gün türktelekoma gittim hiç bir sonuç alamadım. En sonunda babamdan rica ettim siyasi tanıdıkları falan vardı onlarla konuş dedim yine olmadı. Babam bir fabrikada işçi olarak çalışıyor , mühendis bir arkadaşının tanıdığı varmış turk telekomda müdürmüş ondan rica ettik 3 gün sonra gelip hat çektiler . Hat çektikten 1 gün sonra da bağladılar direk geldi kullanmaya başladım. Böyle şerefsiz bunlar illaki araya birilerini sokmak gerekiyor yoksa 6 ay 1 yılı falan bulabiliyor internetin gelmesi geçmiş olsun
  • Türk Telekomun hali içler acısı
    Alt yapı yatırımı SIFIR VE KOCA BİR SIFIR
    Fiber taptık şunu yaptık hepsi YALAN
    bakınız güzel bir şehrin çok merkezi bir yerinde iseniz elbette fiber hattınız oluyor ama onun dışındaysanız işiniz yaş
    Alt yapınız yoksa 2-3-4-5-6-7-8-10-12 ay Allah ne verdiyse beklersiniz
    Şanslıysanız ve bir dandik ADSL alt yapınız varsa (ta bilmem ne zaman çekilmiş telefon hatları sayesinde) o halde dua edinde bir sorun çıkmasın
    Herhangi bir sorunda (ne bileyim kablo kopar port yoktur bişeyler ters gitmiştir) yine 2-3-4-5-6-7-8-10-12 ay Allah ne verdiyse beklersiniz
    TECRÜBE EDİLMİŞTİR
  • Benzer bir durum yaşadım, işin kötüsü bina 2 yıllık bile değil inşaattan yeni çıkmış bina...

Tt ye sordum bina sakinleri imza toplayıp dilekçe verip sıraya gireceksiniz dedi.

Sıraya gireceksiniz deyince bu işin yaş olduğunu anladım.

Eski evde bulunan aboneliğim için nakil yaptırmak istedim, belki bunu mana ederek kurarlar diye ama yapmadılar altyapı yok diye. Donduralım dediler ok dedim.

Bimer den bi halt çıkmadı, şikayetvar falan tınlamadılar.

En son aklıma cumhurbaşkanlığı geldi son derece resmi ve mağdur olduğumu belirten bir yazı yazdım.

3 gün sonra baktım tt arabası binanın önünde.. Hayırdır gardaş dedim, binaya fiber dolap kuruyoz dedi, dolabın parasını normalde bina ödüyor ama ondanda para almıyacağız dedi.

Bide ekledi, sırada bir sürü dolu bina varken 3-4 kişinin oturduğu apartmana fiber çekiyoz şanslıymışsınız vs..

Geçen sene bu zamanlardı kasım seçimlerinin etkisi ile bu kadar çok çabuk müdahale edildiğini sanıyorum. Akim e de yazmıştım artık hangisinin etkisi oldu bilemiyorum. Bu durumda olan varsa denesin.

Sonra vıdafone net ve tt ile ayrı maceralar yaşadım ama onu uzatmayacağım, hız düşürme, ilk abonelik, iptal vs işlemlerinde vs baya uğraştım.

Geçen zaman içinde uydunet de geldi ve şu an onu kullanıyorum.

Böyle bir anımdır işte bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.