< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom eski Türk Telekom mudur ? (3. sayfa)
-
-
-
Bunu söyleyince hala diyorlar Tt eski Avea değil tam tersi eski aveada böyleydi sadece az birşey gelişme oldu baz istasyonlarını biraz artırdılar ama kullandıkları cihazlar frekans bant olarak aynı cihaz isterse bazları artırsınlar nüfus yoğunluğuna orantılı olmadı mı yine şebeke cortlayacaktır Turkcell kadar Tt baz dikmeli oda mümkün değildir.Tt maalesef bu. Şuan Vodafone kullanıyorum ama 15 lira fazla para verip Turkcelle geçeceğim. En azından böyle saçma şeylerle uğraşmayız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her farklı şey bence ülkemizde vardır almanyada uyguna paket satan operatorler duymustum
mobilde hızlı olmak için yatırım yapılması gerekli turkcell 1994 den beri yatırım yapıyor tt yatırım yapsa bile çoğu insan avea dan dolayı kullanmak istemiyor zamanında ben avea da iken köyde hiç cekmezdi şuan 4.5g çekiyor 3 u de
-
Bence güzel bir lansmanla Tt marka isim değişikliğine gitmesi gerekiyor. Mesela bak Turkcellin ismi logosu ne güzel dediğin gibi üzerindeki kötü algıyı yeni bir isim ve anlayışlı kaldırabilir.
Yani Turkcell gibi kaliteli baz istasyonları olmadan çekim gücünü artırabilir mi Tt
Frekans ihalesinde dar bantları satın aldı. Hemen hemen tüm frekanslarını istasyonlarında kullanmadan düzgün hız veremiyor bazı yerlerde. Hatta bazı yerlerde 5 taşıyıcı birleştirse de yoğunluktan hız düşük kalıyor.
Her yere yeni istasyonlar kurmadan bu sorun çözülmez gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell. Mükemmel demedim zaten, eskiye göre iyi dedim. Eski hallerini hiç bilmiyorsunuz belki, şehir sınırlarının dışına çıkıldığında telefon çekmedi. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoğunlukta artirabilir bant cimriliği yapmayip tabi turkcell kalitesine yetişmesi için uzun süreci var turkcell yıllardır bu işlere yatırım yapıyor en kaliteli frekansları alip doğru yerlerde kullaniyor
aynen öyle düşük frekansları aldı uygun olsun diye
Şimdi Tt şehirlerarası otobüs yolculuğunda çekiyor mu
Turkcell kalitesine gelsin kullanırız neden kullanmayalım
Ben de Ankara'dayım hocam, Eryaman'da yaşıyorum. Daha öncesinde Vodafone denemişliğim var, maksimum bir hafta dayanabildim evin içerinde bile çekmiyordu faturasız aldığımdan hemen Turkcell'e geri dönmüştüm. Vodafone çok çok kötü bence, İstanbul için nasıl bilemem ama Ankara'da eziyet bence. Eğer dediğiniz gibi Türk Telekom hala büyük şehirde çekmiyorsa geçmekte fayda yok gibi.
-
Bazı insanlar Ankara'da iyi diyor ama İstanbul'da demek ki Türk Telekom çok sıkıntılı veya sen çekmeyen yere denk gelmemişsin
Elbette hiç operatör yarı yolda bırakmaz bir şekilde kullanırsın ama bir zorlanarak kullanmak var birde rahat bir şekilde kullanmak vardır. İş adamı olsan mesela Türk Telekom kullanırsan müşterilerine karşı mahçup olursun
Valla hocam Turkcell'in 200 TL'lik paketli ile Türk Telekom'un 160 TL'lik paketlerini karşılaştırıyorum
-
Fiyat bakımından haklısın ama kullanım bakımından maalesef çünkü Türk Telekom şehir merkezinde çekmememezlik yapıyor. Twitter arama bölümüne ' Türk Telekom çekmiyor ' diye yaz, şikayetleri görürsün onlarca tweet ama Twitter arama bölümüne ' Turkcell çekmiyor ' diye yaz, Türk Telekom hakkında yüz şikayet varsa Turkcell hakkındaki günlük şikayetler beşi geçmez 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD50F7B1A -- 14 Temmuz 2023; 19:56:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X