Şimdi Ara

Türk Telekom eski Türk Telekom mudur ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birleşirse edebilir malum biri çekim biri hız olarak iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Diyelim mi Türk Telekom yatırım yapmak istedi Turkcellin elinde olan bazlardan yurtdışında sipariş etmek istedi bu konuda Türk Telekomun önünde yasal engel var mı veya Btk şunu mu der ihalede aldığın bazlar neyse adil rekabet adına o bazları kullanacaksın der

• burada etken baz istasyonunda çok kullandığı frekanslar dikkat ederseniz artık çoğu yerde tt ve turkcell ayni yerde baz istasyonu koyuyor çoğu yerde tt 1800 mhz frekans kullandığı için iç mekanlarda bu frekans düşük kalıyor vodafone çekim odaklı yatırım yaptı internet hizi berbat turkcell ise yeri geldiğinde bant birleştirme olayını kullanıyor çekim ve internet hız problem olmuyor not internet arastirin tt bant cimrisi yorumlar çok gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 15 Temmuz 2023; 18:23:25 >
  • sizin orada en uygun en iyi çeken hangisi ise onu kullanmak mantıklı son depremde gördük 3 operatorde bitik

Neden bant cimriliği yapıyor elinde imkan varken

İstanbul depremini kastediyorsan o gün depremde sadece Türk Telekom gitti ama Maraş depreminde ilginç şekilde Vodafone ve Tt çekiyordu Turkcell bitikti

• Okadar bilmiyorum neden kullanmadığımız bant birleştirmeyi vodafone ve turkcell görmüştüm

• hangi deprem olursa olsun tam hiet veren operator yok şuan ulkemizde

Aynen hepsi sorunlu

• Eskisi gibi değil Türk Telekom fakat eski yönleride var çekmeyen yerler var ,onun için Vodafoneyi geçmiyor, öyle bir niyetleride yok gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    6 ay önce Vodafone hattımı Türk Telekoma taşıyacaktım Tt bayi çalışanına sordum Tt iyi mi diye dedi ki şuan Tt en iyisi içimden dedim neyse şu numarayı taşıyayım yani iyi olmadığını biliyordum fiyat olarak ekonomiktir ama çeken yerde Tt hızın maksimum en yükseğini veriyor. Vodafonenin doğru dürüst faturasız tekrarlayan paketi yok, Vodafone sadece faturalıda sınırsız tarifelerden kurtarıyor.

• Bodrum tatilimi Türk Telekom ile geçirdim. Arkadaşım Turkcell kullanıyordu. Ben biraz problem yaşadım, arkadaşım yaşamadı neredeyse.

Benim gözlemlediğim en büyük problem full LTE çekerken bir anda internetin kesilmesi ve uçak modunu kapatıp açmadan düzelmemesi.

LTE hızı 60-70mbps civarlarında geziniyordu yazlıkta, videoları bile yüklemeye zorlanıyordu. Ancak 3G akıcı bir şekilde hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyordu. 3G'ye almaktan sıkıldım diyebilirim.

Yoğun bölgelerde whatsapp mesajını bile zor attığımı gördüm. Özellikle akşam saatlerinde Yalıkavak Marina taraflarında. Hatta arkadaşım internet açtı bana iletişim aksamasın diye :)

Türk Telekom'a ana hattımı taşıyalı 20 gün olmuştu, o sürede 50GB'a yakın kullanım yapmışım 20 günde.

Türk Telekom eski Türk Telekom mudur ?

Bugün ise Turkcell'e taşıdım tekrardan. GNÇ Platinum Fırsat 75 paketine. Bana yeteceğini düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Tatil yerlerinde yoğunluk oluyor ama her yerde değil. Tt kapasitesini artırmalı. Her ne kadar bazı yerlerde çekim sorunları olsada fiyatı ile cezbediyor Tt. Turkcellde hızlı olduğu için internet çabuk bitiyor. Şunan aşımsız 20 gb kullanıyorum işyerinde ve evimde wifi var yoksa bir olası bir durumda internet dayanmaz.

• Kanka ben senin yerinde olsam birde uydu telefonu alırım, denemiş olursun deneyimlerini bizimle paylaşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.