Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Allalla06 , noval_06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
32.331
Cevap
691
Favori
2.276.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esdres

Ben de tekrar aradım şimdi kayıt oluşturduk arayacağız dediler.Daha önce olmaz demislerdi.Olur inşallah.

Sabah aradılar ben de geçtim.100 mbps fiber internet aylık 409tl+19 tl modem ücreti.35 mbps için 375 veriyordum.Bence güzel oldu,15 ay kafam rahat:)Konuyu açan ve diğer arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esdres E kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun bende aynı pakete geçtim şuan en iyisi o kampanya türktelekomda

• Digitürk üyeliği olan arkadaşların için bir paket paylaşayım. Sanırsam digitürk üyelerine özel fiyat, 200mbps, 13 ay kullan 12 ay öde, TT altyapısı, modem dahil 499tl fiyat verdiler. Baya iyi gibi geldi. 100 mbps için ise 474, 35mbps için 374 TL teklif ettiler. Hali hazırda Türknet kullanıp Telekoma geçmeye çalışıyordum, baya iyi denk geldi bu tarife. Belki işine yarayan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 13 Nisan 2025; 12:59:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ozel fiyatlar 30 nisan blof mu sizce

• .montana. kullanıcısına yanıt
    Bence saçma fiyatlar, MH ballandıra ballandıra 30 Nisan son diye aramıştı bir yakınımı, 16 mbps için 480 istediler. Sen düşün gerisini.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bana 24 mb icin 480 dediler 50mb istesem 550 falan isteyecek büyük ihtimalle tablodaki fiyatlar dışındakileri kabul etmiycem bende.

• Mh ile görüşüyorum ama Fiberde yılın fırsatı için işlem yapmıyorlar. Mobil uygulama ve internet sitesindeki kampanyalara yönlendiriyor sürekli.

• Arkadaşlar 500 mbit kullanan varmı kaç lira gibi bir fiyat var en uygun şuan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

Ttnete direk geçiş yapamazsınız. Yeni abonelik almanız lazım ttnetten

• weSt` kullanıcısına yanıt

Fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçmek için 4441444 arayacaksınız. Sabit internet için tıklayacaksınız. Kampanyalar için tuşlama yapın sonrasında müşteri temsilcisine bağlanmak için 0 tuşlayın. Müşteri temsilcisine fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'den yararlanmak için kayıt oluşturmasını isteyin. Temsilci zorluk çıkarırsa zorlamayın. İşlemleri tekrarlayıp başka temsilciyle tekrar deneyin. Kaydınızı oluşturduktan sonra görüşmeyi sonlandırın. 4440375 numaralı hattan belli bir süre sonra aranırsınız. Size kampanya hakkında bilgi verecektir. Kabul etmeniz durumunda geçiş sağlanacaktır.

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Hocam ben turknetten geçiş yapacağım. Bu şekilde mümkün mü zorlayayım mh yi?

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161124366

@programmer_onur @AMC hocamızın daha evvel belirttiği gibi hiç elleme derim ben. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• weSt` kullanıcısına yanıt
    Ttnete direk geçiş yapamazsınız. Yeni abonelik almanız lazım ttnetten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Hocam paket ismi neydi?

Arkadaslar benim evimde 100 mbps hız var ama altyapı 75 mbps. Zamanında dikkat etmeden kabul etmişim sonradan da uğraşmadım değiştirmek için. Bu yüzden 75 mbps paketleri almada sıkıntı çıkmaz demi?

• telekom arayıp duruyor. internetin bitişine 105 gün var. şu an 1000/50+ tivibu kullanıyorum. aylık ödemem 966 TL online uygulamada 1000/50 için avantaj evinde kampanyası adıyla 5 ay 455 tl 10 ay 970 tl olarak teklif geldi. tivibu var mı bilmiyorum. uygulamaya özelmiş. benim için 5 ay düşük ücret avantajı olacak. bunun dışında değişen bir şey olmayacak gibi. tivibu dahil değilse almam muhtemelen

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Mevcut ödediğiniz fiyata göre süre bazlı olarak çok iyi bir teklif değil mi?

• ISS: Digi İspanya

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

TT ağam eğlenir bizimle 🤣

aynen hocam. şimdi internetteki aktif kampanya sözleşmelerine baktım. orada da aynı fiyatı girmişler. demek ki tivibu mevcut değil.

bu arada herkese açık kampanya

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/avantaj-evinde-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-140425-180425.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 14 Nisan 2025; 21:40:55 >

Hocam bir sorum olacaktı size..? Az önce telekomu aradım yeni baştan abonelik başlattım yarın bağlanacak bu fiber kampanyasından bende yararlanmak istedim çıkan temsilci baya ilgiliydi bana söylediği bu kampanya mevcut abonelere ve taahhüt bitimine 6 ay kalan müşterilerimize yapıyoruz dedi..

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Soru nerede hocam?

Mevcut müşteriler için geçerli olduğu doğrudur. Şu kadar ay kala diye bir hüküm yok sözleşme içeriğinde. Zaten 6 aydan uzun süresi kalan hemen hiçbir abone geçmeyi tercih etmiyor benim gördüğüm kadarıyla. Bir iki istisna hariç.

• 
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.