< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2025; 18:26:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1614. sayfa)

-
-
Abonelik iptalinde geri iade etmeniz gereken cihaz yoksa; sıkıntı yok. O şart fiberde, sizin Vdsl. Yani kira yok. İçiniz rahat, günleriniz ferah olsun.
-
Türknet vdsl kullanıyorum. Bölge ye Türktelekom fiber geldi. 24 ay modem dahil 1000 mbit 975₺. Türknet i iptal edip son faturayı gönderince 1300₺ daha indirim olacak. 2 yıl için iyi sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceo bana niye mesaj atıyorsunuz demiyormu🤔
koca ceo abonelik işlerine bakıyor 😂
Normalde Ceo'nun OİM uygulamasını tasarlayan ve kampanyalardan sorumlu ekibi odasına çağırıp "olm siz mal mısınız, hem siteye taahhütname koyuyorsunuz hem de aynısını OİM uygulamasına koymuyorsunuz, sonra da aboneler sosyal medyadan bana ekşiyor! Çıkın şimdi, sg!"... falan şeklinde ifade kullanıp bu tarz bir diyalog olması beklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Nisan 2025; 1:12:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi sitede var ttnet sitesinde bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 12 Nisan 2025; 20:10:20 >
Başvuru Süresi Devam Eden Kampanya Taahhütnameleri sekmesini genişletin: www.turktelekom.com.tr
Yardım - İnternet Paketleri Hakkında Merak Edilenler | Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri#tab117
(Linki doğrudan tıklamadan, tarayıcıya yapıştırarak açın)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
X uzerinden tt desteğe ekran görüntüsü atsam 24 mb yalin hiper için yardımcı olurlar mı .
ADSL VDSL de modem kirası yok
-
Fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçmek için 4441444 arayacaksınız. Sabit internet için tıklayacaksınız. Kampanyalar için tuşlama yapın sonrasında müşteri temsilcisine bağlanmak için 0 tuşlayın. Müşteri temsilcisine fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'den yararlanmak için kayıt oluşturmasını isteyin. Temsilci zorluk çıkarırsa zorlamayın. İşlemleri tekrarlayıp başka temsilciyle tekrar deneyin. Kaydınızı oluşturduktan sonra görüşmeyi sonlandırın. 4440375 numaralı hattan belli bir süre sonra aranırsınız. Size kampanya hakkında bilgi verecektir. Kabul etmeniz durumunda geçiş sağlanacaktır.
-
Arkadaşlar 24 mbps VDSL hattın taahütünü uzattım Fiberde Yılın Kampanyası 2 ile ancak bağlantı DSL hızı modemde 28 mbps tanımlı iken kampanya yenileme sonrası bağlantı 24 mbps olarak güncellenmiş. Telekom hızları yeniden tarifede görünen nominal değerlere mi çekti DSL tarafında? Eskiden millet hız testinde 24'ü tam alsın diye modeme 28 tanımlıyorlardı, şimdi tekrar 24 mbps görünüyor. Yapacak birşey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2025; 22:57:9 >
Başka iss'de olanların geçiş yaparak bu kampanyadan yararlanma olasılığı var mı?
-
Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'den yararlanmak isteyen yeni abonelik alacaklarda bu kampanyaya geçiş yapabilir. Öncelikle herhangi bir ttnet kampanyası aboneliği başlatıp bu kampanyaya geçiş yapabilir. Fakat kampanyadaki fiyata 1080 TL ilk bağlantı ücreti 15 ay taksitler halinde 72 TL olarak ayrıca eklenir. Bilginize!
-
5 ay199
10ay 399 değilmi
Yok, o diğer kampanya. Benim geçtiğim Fiberde Yılın Fırsatı 2, sıkça bahsi geçen. 15 ay sabit fiyatlı olan.
Yeni abonelik başlatmadan başka issden geçerek ttnet'in herhangi bir paketine taahhüt verip daha sonra bu kampanyadan yararlanabilme olanağı var mı peki?
-
444 1 444 Arayıp geçtin sanırım?
-
444 1 444'den onlar dönüş yaptılar hocam ancak öncesinde X (Twitter) üzerinden Ceo Ümit Önal'ı ve TTDestek ekibini mentionladım tweet içerisinde. Ona istinaden döndüler. Dönüş sonrası biraz sorgu-sual sonrası geçiş tamamlandı, hafif direnç gösterecek gibi oldular ama bastırdım.
Yalnız taahhüt yenileme sonrası şöyle birşey oldu; hatırlarsınız bir zamanlar hız testinde tam paket hızı görülebilsin diye fazladan hız veriyorlardı. Benim de 24 mbps paketim kapsamında modem değerlerinde 28 mbps olan modem hızı tekrar paket hızı olan 24 mbps'ye geri döndü, ulaşılabilir hız da biraz düştü. SNR, hat zayıflaması vs. gibi değerler aynı üstelik, buna rağmen bir gariplik oldu hız konusunda ama üstelemedim.
Güncel VDSL abonelik için yakın zamanda taahhüt yenileme yapan arkadaşlar varsa modem hız değerlerini paylaşırsanız seviniriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Nisan 2025; 0:55:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki yıllık taahhüt sona erdi, 5 ay 269 TL 10 ayda 469 TL den uzattım. 75 mbps.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Nisan 2025; 1:4:20 >
Anladım iyi yapmışsın bende düşünüyorum ceo yu darlamayı da daha aralık ayına baya var o yüzden kararsızım. Hız olayını neden öyle bilmem ama paket hızı 24 ise ona mı sabitlediler tt bu ne yapıyor anlamak zor
Online de şöyle bir geçiş var ama ceza var mı çözemedim
TTNET A.Ş.’nin (İŞLETMECİ) Avantaj Online'da Kampanyası ’ndan (“Kampanya”) 15 Aylık Taahhüt Süresi (“Taahhüt Süresi”) boyunca Türk Telekom Evde İnternet Abonesi olan mevcut Bireysel Aboneler kampanyaya katılmak için şart/şartlar varsa bu şartları sağlamak kaydıyla seçmiş oldukları pakete göre faydalanabilecektir.
Aboneler, tercihen Alo paket, tercihen TV paketi seçimi yapmış ise, taahhüt süresi boyunca bu hizmetler bakımından da seçmiş oldukları pakete göre Kampanyadan faydalanabilecektir.
Kampanya Kapsamında Seçilen İnternet Paketi
BAĞLANTI HIZI**:100 Mbps'ye kadar
AYLIK KULLANIM MİKTARI***:Limitsiz
ALTYAPI HİZMET TÜRÜ ****:Yalın Fibernet (Eve Kadar Fiber)
AYLIK TARİFE FİYATI*:885.00 TL
AYLIK İNDİRİM BEDELİ*:İlk 5 Ay 545.00 TL Sonraki 10 Ay 205.00 TL
AYLIK KAMPANYALI FİYAT:İlk 5 Ay 340.0 TL Sonraki 10 Ay 680.0 TL TL
TAAHHÜT SÜRESİ:15 AyYukarıda belirtilen ücretlere %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
* Aylık Tarife Fiyatı ve Aylık İndirim Bedeli’ne, erişim ücreti aylık taksit tutarı dahil değildir.
** Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Nisan 2025; 1:43:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X