< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1612. sayfa)

-
-
Babam 20TL cihaz kirası ödüyor. Eski müşterilerden daha düşük kira ücreti istiyorlar. Cihaz kirası konusunda pazarlık yapabilirsiniz, sözleşmede öyle yazıyor.
-
vdsl den fibere geçenler düşük modem kirası ödüyor ama bayideden yeni fibere abone olmuşsan 75 tl aylık modem kirası ödüyorsun
örneğin vdsl İnternetin var oturduğun mahale fiber geldi mh arayıp fiber istiyorsun telekom ekipleri yeni fiber modem veriyor ya kira almıyorlar yada 20 tl düşük kira faturana ekliyorlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sözleşmede son başvuru tarihi yazmıyor. Bu tarihi nereden öğrendiniz?
Ben başka bir operatördeyim, telekoma geçip sonra da bu tarifelerden birine geçmeyi düşünüyorum.
-
Bugün Türk telekoma gittim.Öyle olmaz dediler.Türk telekoma geçtikten sonra bir anda böyle bir pakete geçemezsiniz, ceza çıkar, elinizdeki tarife eski olmalı, 15 aylık sözleşmeler yok, şu anda 18 aylık sözleşmeler falan var dediler.Böyle yapabilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 9 Nisan 2025; 16:39:9 > -
www.turktelekom.com.tr
Yardım - İnternet Paketleri Hakkında Merak Edilenler | Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri#tab117
Burada "başvuru süresi devam eden taahhütnameler" sekmesinde var. Bu arada TT İlçe Müdürlük memuruna sordum, bizde görünmüyor, on-line üzerinden yapılıyor yalanını attı o da. Ayağına gidiyoruz adamların ama yine de sonuç yok. Lanet olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Nisan 2025; 17:32:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tarifeye aboneyi geçiremiyoruz Bahri; tarifeyi aboneye geçirelim Bahri.
Ah Bahri ah.
-
Yatacak yerleri yok hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tt varlık fonunda. yazıştığınız şahıs mevcutların destekçisi? ee?
zülf-ü yare mi dokunmuş da, varlık fonu eleştirmiş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ay çokta fi fi yahni.
Kendisi hangi mobil operatörü kullanıyor acep.
100 mb yi 100 TL'ye vereceğinin taahhütünü veriyor mu acep; mevcudun dışı arkadaş.
Mavi ay satıcılarından bir örnek temsili. Mavi ay biteli çoh oldu.
Ağla firuze ağla.
-
YA bilmiyorlar yada öyle talimat almışlar
-
Taahhüdüm bu gece sene eriyor, müşteri hizmetlerini arayıp burada konuşulan kampanyalardan bahsedince sizin geçişiniz için için uygun değil, o kampanyaları biz göremeyiz vs deyip kestirip atıyorlar. Bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir?
bilmiyorlar hocam net. ben gıbırnete geçicem taahhüt bitince. 320 tl fln 100mbit 400tl olur maks.
-
Fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçmek için 4441444 arayacaksınız. Sabit internet için tıklayacaksınız. Kampanyalar için tuşlama yapın sonrasında müşteri temsilcisine bağlanmak için 0 tuşlayın. Müşteri temsilcisine fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'den yararlanmak için kayıt oluşturmasını isteyin. Temsilci zorluk çıkarırsa zorlamayın. İşlemleri tekrarlayıp başka temsilciyle tekrar deneyin. Kaydınızı oluşturduktan sonra görüşmeyi sonlandırın. 4440375 numaralı hattan belli bir süre sonra aranırsınız. Size kampanya hakkında bilgi verecektir. Kabul etmeniz durumunda geçiş sağlanacaktır.
Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'den yararlanmak isteyen yeni abonelik alacaklarda bu kampanyaya geçiş yapabilir. Öncelikle herhangi bir ttnet kampanyası aboneliği başlatıp bu kampanyaya geçiş yapabilir. Fakat kampanyadaki fiyata 1080 TL ilk bağlantı ücreti 15 ay taksitler halinde 72 TL olarak ayrıca eklenir. Bilginize!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 9 Nisan 2025; 21:29:29 >
-
Teşekkür ederim, söylediğiniz şekilde kayıt oluşturdum, haber bekliyorum.
arkadaşlar merhaba, yeni telekom aboneliği başlatacağım. abonelik başladıktan sonra fiberden yılın kampanyası 2 ye geçiş yapmak istiyorum. 100 megabit 409 tl ye ek olarak modem ücreti var mı ve abonelik açılışı 1080 tl taksitlendirmesi mi var? teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber altyapı kullanıyorsanız. 75 TL modem kullanım ücreti (15 ay) + 72 TL bağlatı ücreti taksidi(15 ay) . Vdsl için modem kullanım ücreti zorunlu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 9 Nisan 2025; 22:21:28 > -
aylık 556 değil mi hocam? 409 + 75 + 72
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur.
-
bu fiyat çok değilmi, nerede bunda avantaj?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X