< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom, Eylül'de upload hızını ikiye katlıyor (3. sayfa)
-
-
Heheh..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
0.49 den 0.5 çıkıyor neden çünkü adsl.
Puhahahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eylül ayı boyunca...
-
böyle kampanyayi s....m..30 gun sonra bitiyor adam gibi yapin bari sene sonuna kadar..
Oyuncak ettiler iyice upload işini. Bari şu port yönlendirme olayına da el atsalar ne bileyim ipv6 ya falan geçelim artık.
-
Turknet şimdiden 8 e çıkarmış hızı bende.
-
Ne kadar saçma bir lays reklamıymış o, iyi ki ad blocker kullanıyorum. Bu reklama karşılık bir daha lays almayacağım.
-
Allah belanızı versin sizin yapacağınız işe doğru düzgün altyapınız yok fiber diyorsunuz hız 16 mbps
-
Tamam doğru ama bu tıpkı ABD ile Türkiye'yi askeri alanda karşılaştırmak gibi olmuş. Romanya, bireysel aboneler için internetin uç noktasıdır. Ping konuları falan da buna dahil.
-
Altyapı döşesin önce aptal firma
Haberde kastettiği tüm Türkiye'ye aynı anda bu hız artışınınbir anda veremeyeceğiz. Kademeli olarak yükseltme yapacağız, bir sorun olmazsa tüm Türkiye'ye ekim ayı sonu yeni hızları sunmaya başlamış olacağız diyor.
Bu haber meeeleyen koyunlara akli basinda olan insanlara degil.
Hani uzaktan bakildiginda hmm ulkede bazi degisik gelismeler oluyor dedirtecekler.
-
Benim fikrim ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr ile iletisim@turktelekom.com.tr mail adreslerine Haziran Temmuz aylarındaki upload hızlarının yükselmesi sonucu yaşadığınız memnuniyeti ve ardındaki düşüş ile yaşadığınız problemleri bir güzel yazıp mail göndermeniz çok mantıklı olurdu.
Özelmüşteriyönetimi özellikle gayet iyi dönüş yapıyor ve alınan memnuniyet belki şirket içerisinde değerlendirilir. Türknet ve diğer TT altındaki ISSler bu durumu Türk Telekom'un takdirine kaldığını ve bu upload hızlarının arttırılması konusunda Türk Telekom ile iletişim halinde olduklarını belirtmiştiler.
Ben ADSL'den başka bir tercih şansım bulunmadığı için 0.81 Mbps üstü hız göremediğim için siz VDSL/fiber kullanıcılarına önerim bu olurdu açıkçası.
Tabi umarım ben de bir zaman VDSL hızlarına kavuşabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 28 Ağustos 2020; 14:26:33 >
-
KALICI DEĞİL GEÇİÇİ heveslenmeyin
-
vodafone.net sevmem salak modemi var neyse evdeki çekim sorunu bir sekil çözdük. 4-5 Mbps X2 8/10 Mbps Upload ne lan? begenmedigim vodafone bile temmuzdan beri 20 mbps upload veriyor.? hangi isp hizmetini alacagımızı sasırdık.
-
Telekomünikasyon.
Ağam böyle uygun görmüş kesin sesinizi
sağ olsunlar valla ben kendi adıma bedava internet değil hızımın yükselmesini istiyordum çok işime geldi bu haber.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X