Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Fatura Kesmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Türk Telekom'un dandik işleri hep beni mi bulur arkadaş?

Türk Telekom'da 2 hattım var, biri prime tarifesi diğeri faturalıda 15gb. İkisininde fatura kesim tarihi ayın 22'si, prime hattımın faturası kesildi ama diğer hattımın faturası kesilmiyor.

Tarife ücretim 13 lira olmasına rağmen bu ay için güncel tutar 26 lira gözüküyor, var bunda bir iş dedim. Meğerse adamlar faturayı kesmemiş ve muhtemelen 2 ay birleştiği için 26 oluyor. Güncel tutar detayına da bakamıyorum hata veriyor.

Bu durumu yaşayan başkası var mı?

Bankadan sorgulama yapıyorum borç gözükmüyor, şimdi gözükmeyen borcu ödeyemeyeceğim doğal olarak. Bu hattın borcu ödenmediği için kapanma durumu vs. olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Ağustos 2019; 1:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedavaya kullanyrsn derdine bak 😀

• Fatura kesmek için aLt limit var. O limiti geçince keserler. Merak etmeyin.

Aynı olay Turkcell'de de var. Yani sadece Türk Telekom'a has bir durum değil.

Benim Türk Telekom'da hattım var, hiç kullanmadığım için 3-5 ayda bir fatura kesiyorlar. Böyle olduğu için hattın kapanması olayı da olmuyor, her hangi bir ceza veya faiz işleme durumu da olmuyor.

Sakin olun, rahat olun, bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Ağustos 2019; 7:22:8 >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    13.50'lik fatura nasıl kesildi?

Bir konuda 9.75'lik fatura kesilenide gördüm?

• Hocam sistemde gözükmüyor ise ödenmesi gereken borcunuz hiçbir sıkıntı olmaz. Diğer aya aktarılması işlemini hiç görmedim ama fatura kesilmediğini gördüm. Galiba sizin faturanız çıkarılması bu güncel fatura çıkarılsın o zaman anlaşılır ne olduğu

• İşte eylül'ün faturasıyla beraber çıkarsa, ağustos ayı hiç faturalandırılmamış olacak. O zaman kesilme falan fişman olmaz illa ki.

Ama sistemsel bir sorun varsa ve fatura kesilmiş olmasına rağmen gözükmüyorsa doğal olarak ödeyemeyeceğim ve son ödeme tarihi de geçince kapanır mı onu merak ediyorum.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ödeme tarihi geçse bile sıkıntı olmuyor hat hemen kapanmaz size bilgilendirme mesajı gelir zaten ödenmedi diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alt limit 15 tl olabilir. 15 tl altındaki fatura sonraki aya devreder. sonraki ay 2 fatura toplamı 14 lira bile olsa fatura çıkar. yani alt limit var ama en fazla 2 ay birleşir diye ayrıca bir kural daha var. panik yok
  • Faturanızla İlgili Açıklamalar

Limit altı fatura tutarı 5 TL'dir. Bir dönem faturalanacak tutarınız 5 TL'nin altında ise o dönem için size

fatura kesilmez, bu tutar bir sonraki fatura dönemine aktarılır ve kısa mesajla bilgi verilir.

Turkcell faturamda böyle yazıyor. Ama 5 TL çok az.

• Türk Telekom'da fatura tutarı 20TL altında ise o ay fatura kesilmiyor, sonraki aya devrediyor. Ancak müşteri hizmetlerini arayıp 20TL altı tutarlar için de fatura kesilmesini talep edebilirsiniz, o zaman faturalarınız devretmez, her ay kesilir. Ben daha önce yaptım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 28 Ağustos 2019; 13:24:8 >

• Burda açıklaması var 😃

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Bi önceki ay 13.50 ödedim faturada, ekran görüntüsünde var.

O bilgi yanlış.

Bekleyip görcem artık.

umarım çözülür.

De o paket normalde 35 lira size nasıl öyle ucuza geldi🤔

• Dün TT kullanan bir arkadaşımın uygulamasına baktım 2,44 liralık fatura kesilmiş. Yani bir alt limit yok, muhtemelen sistemde bir dandiklik oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Burda açıklaması var 😃
    Bireysel, Kamu ve kurumsal tarifelerde olan müşterilerimizin, 20 TL ve altındaki tutarda çıkan faturaları basılmamaktadır.

20 TL ne zaman aşılırsa fatura o zaman otomatik olarak basılacaktır. Sadece yeni aktivasyon/deaktivasyon durumunda ve Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında tüm müşterilerimize tutar gözetmeksizin fatura basılır.

Kural böyle. Müşteri hizmetlerine hattınız için 20TL altına da fatura kesmelerini söyleyin, oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.