Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
56
Favori
144.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 mayısta Faturasızdan Faturalıya geçiş yaptım. 29TL olan 10GB pakete geçtim. İçerde 11.4 TL bakiyem vardı o düşer o şekilde hesaplanır dendi. İlk faturam kesildi sanırım ama göremiyorum. Online işlemlere bir bakayım dedim 31.48 TL fatura yazıyor. MH aradım şimdi o neden 31148 TL dedim Devlet Vergisi 2.48 TL her ay eklenir zorunlu olarak dedi TEMMUZ'un faturası dediler. Şuan haziranın gözükmez Gün olarak hesaplanır öyle düşerler dediler ama ben anlamadım nasıl olucak ? 16 günlük falan kullanmışım 16dan 11.4 tl düşerler
    3 5 TL gibi bir fiyat ödersiniz dediler ama düşmezse ? Tarayıcıdan girdiğimde bir fatura görüyorum 15.75 TL yazıyor ama ödeme falan yapmıyor anlamadım ben

bir yardımcı olursanız sevinirim. İlk faturam daha da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 25 Haziran 2019; 0:1:46 >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    22'sinde faturan kesildiyse 25'inde ekranın düzelir. 5 dakika sonra tekrar bak,haziran ve bu ayın güncel faturanın ekranını bana gönder. Güncel bilgiler gelmediyse sabah 9 civarı gelir. Gelince bana ekranı al gönder inceleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan aldiğım gorüntü sadece güncel olarak 31.48 TL gösteriyor TEMMUZ yazıyor. 29TL lik pakete gecmistim. 2.48 tl devlet vergisi dediler az once.

Ek olarak Haziranın ki de telefonda yok gözükmüyor öyle birşey sadece tarayıcan gırdiğimde Online Islemlere ordan FATURA ÖZETI olarak bakarsam 15.75 tl yazıyor başka hic bir sekilde haziranin gözükmüyor. Ne ödeme yapıyor ne e -fatura kesiyor böyle bir ödemeniz bulunmamaktadır diyor. Benim 11.4TL de düşmemis oluyor bu fiyattan zaten. Normalde 3 5 TL gibi birşey olması lazımdı ilk faturam. Görseller yükledim.

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü

• Bu tarifeye ek 1-2 gblık internet paketi var mı ucuz? Baktıklarım hep 15 tl falan.

Bi de benim 2 ay kaldı bitmesine. Bitince önerisi olan var mıdır napmak lazım ucuza kullanmak için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Eğer tarifendeki interneti veya diğer içeriklerden herhangi birini tamamen bitirmedinse:
    İlk faturandan 11 TL düşülürse ilk faturanda 7 TL yada 8 TL fatura gelmesi lazım. Düşmeyi unuturlarsa 17 TL yada 18 TL fatura gelir,itiraz edince 2.faturadan düşerler.
    Faturan ayın 22sinde kesilir ve 48 saat sonra ekrana gelir görürsün. Acele etme bir de sabah bak. Fatura kesilince hemen online islemlere yansımaz,48 saat sonra yansır.

• quote:

Diğer bir taktik de blöf: Numaranızı taşıma başvurusu yapıp bayide anne kızlık soyadını alakasız olarak yanlış vermek ve Turk Telekom tarafından bilgi uyumsuzlugu sebebiyle taşıma talebinin reddedilmesini sağlamak. Sonra Turk Telekom Mobil yetkilileri sizi arıyor,neden numaranızı taşımak istediginizi soruyor. Siz çekim kalitesine göre içeriklerin fiyatı uygun degil,daha uygun fiyat olsa kullanırdım diyeceksiniz. Arkasından teklifler gelecek. İlk teklifi yedekte tutun az ağırdan alın diger teklifi duyun,baktınız arkada başka teklif yok,teklifler iyiyse birini kabul edin. Yada Faturalıda 15GB tarifesini isteyin. Bu taktikte daha iyi indirim teklifleri geliyor açıkcası. 20GB tarifenin 25TL'ye verildigi oluyor.

Tüm konuyu okumadım kusura bakmayın da bu taktiğin işe yaradığı oldu mu hiç? Yarın denemeyi düşünüyorum.

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Forumdan son 7 ay içinde bu taktigin tuttugunu yazan 3 kişiye rastladım. Biri @Jazzalyn 'dır. Forumda 7/24 aktif biri kendisi zaten. Bir tanesi 20 GB'lik tarifeyi 23 TL'ye aldigini yazdı, @Jazzalyn da ilginçtir aynı oranda yüksek indirimle tarife teklif edildigini yazdı. Yani bu taktik en fazla indirim kazandiran taktik. Risklidir tabiki,sonuçta bir blöf. Taşıma başvurusunda anne kızlık soyadı güvenlik için önemli kriter,mesela anne kızlık soyadız Kiraz ise Erik deyin mesela. Kiraz ise harf degistireyim deyip Kiras demeyin mesela,harf hatasi var deyip kabul edilebilir.
    Başvurunuzu kullandiginiz operator inceleyip reddedecektir ve sizi de ikna etmek vazgeçirmek için arayacaktır. Faturasiz hatlar için arayıp vazgeçirmeye çalışırlar mı bilmiyorum ama faturalilar için yuksek ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Diğer bir taktik de blöf: Numaranızı taşıma başvurusu yapıp bayide anne kızlık soyadını alakasız olarak yanlış vermek ve Turk Telekom tarafından bilgi uyumsuzlugu sebebiyle taşıma talebinin reddedilmesini sağlamak. Sonra Turk Telekom Mobil yetkilileri sizi arıyor,neden numaranızı taşımak istediginizi soruyor. Siz çekim kalitesine göre içeriklerin fiyatı uygun degil,daha uygun fiyat olsa kullanırdım diyeceksiniz. Arkasından teklifler gelecek. İlk teklifi yedekte tutun az ağırdan alın diger teklifi duyun,baktınız arkada başka teklif yok,teklifler iyiyse birini kabul edin. Yada Faturalıda 15GB tarifesini isteyin. Bu taktikte daha iyi indirim teklifleri geliyor açıkcası. 20GB tarifenin 25TL'ye verildigi oluyor.

Tüm konuyu okumadım kusura bakmayın da bu taktiğin işe yaradığı oldu mu hiç? Yarın denemeyi düşünüyorum.
    Bu riskli bir durum, hâli hazırda uzun süredir kullanım yapan kişilerde tutmama oranı daha yüksek diye düşünüyorum. Benim 3 hattım da yeni alınmıştı, bunun etkisi var sanırım.

Konularını da açmıştım zaten, buyur bakıver.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-un-fena-teklifi-gt-15gb-13-tl-25gb-43-tl--138677712

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Risk olup olmadigi şuan yada taahhutün bittiginde operatorunde ne alıp ne ödeyeceksin,taşıyacağın yerde eğer olursa kabul edilirse ne alıp ne ödeyecegine baglı. Zaten kazık fiyattam kullanıyorsan ve taşıdığında şartlar daha iyiyse riski yok. Kaybedecegin bir durum varsa risk sayılır. Şu da var,taahhutun bittiginde sana iyi teklif verilmediyse,klasik eski abone fiyatlarindan sunuluyorsa yapilan risk sayilmaz. Şuan Turk Telekom'un,10 GB bandinda taahhutu biten aboneye eski abone fiyati 50 TL civarı. Turkcellde 10 GB 54 TL,ve Turkcell surekli hediye internet imkanları sunan bir operator ve 10 GB + 5GB diyebilirsin rahatlikla. Şuan Turk Telekom'da numara taşıyarak gelene bile kampanyali fiyat 15 GB 49 TL.
    İyi fiyat sunulmadiysa risk denilemez bana göre.
    Zaten kızlık soyadı yanlış girilirse reddedilmesi gerekli.
    İmzanızı da normal imzanizdan farkli girin.

• Bence yanlış bilgilerle taşıma başvurusu yapmaktan ziyade direk hat iptal başvurusu yapmak daha mantıklı ve indirim alabilme ihtimali daha yüksek.. En azından ciddi olunduğunu gösterilebilir. Yakın bir vakitte yaptığım için daha iyi bir örnek durumundayım sanırım. Diger türlü deneyen yok gibi birşey, denendiyse de kimbilir ne zaman...

İptal başvurusunda zaten garanti aranılıyor, en kötü iptali iptal eder, ki en azından bi %20 indirim sunulur diye düşünüyorum.

Ama tabi mevcutta kullanılan tarife fiyatı, kaçıncı ayda olunduğu vs çok daha önemli. Bu riski almaya değer mi değmez ki kendisinin bileceği iş.

Konudada belirttiğim gibi taahhüt ne kadar yeniyse indirim alınabilme ihtimali o kadar yüksek bana göre.

• Bu anne kizlik soyadını yanlış verme olayı örneğin ben efsane prime devamı olarak 20 gb paketi kullanıyorum bu blöfu bende denesem ise yarama durumu var mi? Taahhüt olayında daha yeni zaten 1 ay yeni bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Haziran 2019; 8:33:55 >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Şahsen onu denemedim, ne desem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şahsen onu denemedim, ne desem yalan olur.
    Uygun bi zamanda Turkcell 25. Yıla ozel 25 gb paketini secip bi deneyeyim gecersekte turkcell kullanırız napalim :)) gerci dusurmeye calisip 125 lik pakete gecmekte ayri bir tezat ya neyse :)

Sari günler 15GB 59TL'yi kacirmasaydin.
    Efsane Prime 20GB bitene Uygun Prime 20GB 54 TL'ye teklif ediliyor genellikle. Sana gelmedi mi?
    Her yiğidin yoğurt yiyişi farklidir,hat iptal blöfünü zararli buluyorum. Hat iptal istegini yapan aboneyi evet genellikle ararlar ama aramak zorunda degiller,aramadan da iptal edilebilir. Bu yüzden risk fazla.
    Anne kizlik soyadi yanlış ise işlem onaylanamaz bu kesin bir kuraldir.

• Hocam selamlar . Turkcell kullanıcısıyım , 35 tl ye bu Türk Telekom kampanyası baya mantıklı geldi. Yeni faturasız bir Türk Telekom hattı alsam geçiş yapabilirmiyim bu kampanyaya ?

• Konunun ilk sayfasında 2.yazımda detaylı anlattım. Geçebilirsin de denilemez,geçemezsin de denilemez.
    @krkmz1666 'a kalsa her isteyen hemen geçer. Sonra millet forumda konu açıyor " Turk Telekom Sözünde Durmuyor" "Turk Telekom Geçireceğim Dedi Geçirmedi".

• Anladım aslında hat alınıp beklenebilir 1 ay sonrası nasip peki Turkcell için böyle uygun bir paket var mı bildiğiniz . Şehir dışına çıkacağımda 3 ay civarı bu tarz bir paket lazım

• Halihazırda Türk Telekom faturalı kullanan biri olarak bu tarifeye nasıl hangi şekilde geçebiliriz?

• Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Turkcell kampanyaları,avantajları,firsatları ve beleş internet yöntemleri için şu konunun ilk sayfasındaki özellikle ilk 5 yazıyı oku. >>https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

Kafana yatarsa hattını taşır kullanırsın 35 TL yada 45 TL faturasız paketler alarak.
    Turkcellde 10 GB deyince,onu rahat 15 GB kabul edebilirsin. Hediye internet imkanı çok.
    Turk Telekom interneti peşin verir uğraştırmaz,Turkcell taksit taksit verir,bol verir ama yalvartır.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.