< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom faturalıya geçene 500 dk 2 gb 26 tl (4. sayfa)
-
-
Bulursanız banada yazarmısınız istanbulda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4. Mağazada 170₺ fiyat çektiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaki çalışan kendi yakınlarını geçirecek muhtemelen. :)
-
Trump Towers`daki Turk Telekom iyi niyetli gayretli bir ekibe benziyor,daha önce böyle sıkıntılı durumlarda çözüm buldukları oldu,bi arayıp sorun,anlatın durumu. Ulaşımı çok iyi yerde,hem metrobüs hem metro ile duraktan inip 5 dakikada Trum Towers Turk Telekomdasın. Zemin giriş katta (yer altı girişinden girerseniz)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orası türktelekom bayisimi ofisimi kamu tariflerini almak için ofis olması lazım dedilerde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2023; 23:21:29 > -
Yukarda ki arkadaşın geçtiği tarifeyi gösterdim biraz araştırdılar yarın gelin bakalım dediler 26 tllik tarife çok iyi olup gelişmeleri buradan yazarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi şehir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
google dan arattırınca bahsettiğim bayinin telefonuna ulaşılabilir sanırım. Arayıp sorabilirsiniz,ctesi oralarda olacağım ama sanırım uğramam o kata. Bazı bayilerin yetkileri kısıtlıdır bayi profillerinin düşük olması sebepli. Mesela çok hatalı işlem yapan bayilerde bazı işlemler sistemde başka bir bayi onayıyla gerçekleşir. Bazı hatalar personel hatası bazıları personelin yada bayi yetkililerinin yetkiyi kötüye kullanması kaynaklı.
Uzak bana bayaa başka yerlere de bakacağım
ankara'da gerçekleştirebilen varsa lütfen yazsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, çocuk saati tarifesi vs. uğraşmadan bugün hattı bimcell den taşıdım. 2dk. da halletti işlemi görevli, 15 20dk. da hat açıldı, bimcellin hiç albenisi kalmamıştı çok iyi oldu bu tarife. yer konya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 27 Temmuz 2023; 18:5:48 > -
Yer neresi hocam
Konya
-
Vodafone faturasızdan direk geçilebilir mi bu tarifeye ?
Eğer kampanya devam ediyorsa evet.
Biz söylüyoruz yapmıyorlar, kamu tarifesi biz yapamayız kamu yakini getirmezseniz tarife eksik evraka düşer bize ceza gelir diyorlar siz nasıl ikna ettiniz
Konya Zafer deki Türk Telekom'da kapıda Bimcell den geçenlere 26 lira 2gb 500 dk 250 sms yazıyordu. Başka bir bayiye sordum hiç bilgisi yoktu.
-
Anladım, benim gittiklerimin de haberi yok,
İstanbul Anadolu yakasında geçebilen olursa bayi ismini yazarsa sevirinirim biz de büyüğümüzü geçirelim
istanbul torium avm 'deki yetkili bayi geçişlerin artık sadece merkezlerden yapılabildiğini söyledi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X