Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FATURASIZ HATLARA VOLTE HD+ SES GELDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Çooktaann

• Ben kullanırken telekomda yoktu wowifi ve volte?
    Kalite nasıl farkedilir bir fark var mı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• note 6 pro desteklenmiyor diye mesaj geldi
  • Samsung Galaxy A50 kullanıyorum numaram taşındıktan geldi sonra kayboldu. Yardım eder misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRK TELEKOM FATURASIZ HATLARA VOLTE HD+  SES GELDİ
    TÜRK TELEKOM FATURASIZ HATLARA VOLTE HD+  SES GELDİ

Samsung Galaxy A50 de her şeyin açık olmasına rağmen HD+ kullanamıyorum. Yardım eder misiniz?

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Bende kullanamıyorum. Volte açık.

4.5G'yi kapatıp, tekrar açıp akabinde tekrardan VoLTE özelliğini acmayı deneyebilir misiniz?

Bir de uygulamadan aktif etmek yerine SMS kanalından aktif etmenizi tavsiye ederim.

Kendi telefonumda VoLTE desteği olmasına karşın(Diğer operatörlerde sorunsuz çalışıyor) Türk Telekom VoLTE desteği yok demekteydi, bende SIM Kartımı Türk Telekom'un VoLTE uyum listesinde bulunan bir cihaza taktım. SMS yolu ile VOLTE yazıp 5555'e gönderdim. 1-2 dakika sonra HD+ ibaresi geldi. Akabinde SIM Kartımı tekrar kendi telefonuma taktım. Ve VoLTE çalışıyordu.

İşin daha da ilginç kısmı kendi telefonumda arama yapmayı da almayı da VoLTE üzerinden yaparken VoLTE'yi aktif etmek icin kullandığım telefonda aramayı VoLTE üzerinden yapıyor ancak arama almayı 3G üzerinden yapıyor.(Faturasız hat kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 31 Ağustos 2020; 13:55:57 >
  • Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. İnşallah düzelir

Hattı başka destekleyen telefona takıp aktifleştirmeyi deneyebilirsin
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Başka destekleyen telefon yok işte, sorun orada zaten

• Hocam birisi bizi aradığında 3G'ye düşüyor. Biz birini aradığımızda 4.5G üzerinden konuşuyoruz. Nasıl birşey bu?

farklı yollarlar ile deneyecesiniz o zaman açılırsa şansınıza

ya operatörü yada telefonı değiştireceksiniz kullanmak istiyorsan

hattın 4g 3g kapatıp sırayla açarak
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. İnşallah düzeltirler

sistemlerinde destek verirlerse düzelir
  • Ben de anlamadım hocam. Kendi cihazımda hem ararken hem de aranırken VoLTE kullanılıyor. Ancak VoLTE'yi aktif etmek için kullandığım cihazda aranırken 3G'ye düşüyor. (Benim hattım TT Faturasız, aktivasyon için kullandığım cihazda Faturasız TT(BIMCell tarifesi) hattı mevcut.

Anlayabildiğim kadarıyla TT Faturasız hatlarda Samsung cihazlarda aranırken 3G'ye düşme gibi bir problem var gibi.(Forum'da da gördügüm kadarıyla TT Faturasız hat kullananlar ve Samsung cihaz kullananlar problem yaşıyor.) Çünkü kullandığım cihazda(Xiaomi) öyle bir problem yok, ancak aktivasyon için kullandığım cihazda(Samsung) öyle bir problem var.

Ancak Faturalı TT hatlarında herhangi bir problem yok gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 31 Ağustos 2020; 16:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

4.5G'yi kapatıp, tekrar açıp akabinde tekrardan VoLTE özelliğini acmayı deneyebilir misiniz?

Bir de uygulamadan aktif etmek yerine SMS kanalından aktif etmenizi tavsiye ederim.

Kendi telefonumda VoLTE desteği olmasına karşın(Diğer operatörlerde sorunsuz çalışıyor) Türk Telekom VoLTE desteği yok demekteydi, bende SIM Kartımı Türk Telekom'un VoLTE uyum listesinde bulunan bir cihaza taktım. SMS yolu ile VOLTE yazıp 5555'e gönderdim. 1-2 dakika sonra HD+ ibaresi geldi. Akabinde SIM Kartımı tekrar kendi telefonuma taktım. Ve VoLTE çalışıyordu.

İşin daha da ilginç kısmı kendi telefonumda arama yapmayı da almayı da VoLTE üzerinden yaparken VoLTE'yi aktif etmek icin kullandığım telefonda aramayı VoLTE üzerinden yapıyor ancak arama almayı 3G üzerinden yapıyor.(Faturasız hat kullanıyorum)
    Türk telekomun listesi hatalı. Bizim m30s destekliyor görünmesine rağmen hata mesajı geliyor. Müşteri hizmetleri ilk zamanlar aktif etmeye çalışıyorum gibi sözlerden sonra, telefon değişik bir cihaz(tuşlu telefon-yurt dışı telefon vs) görünüyor derken. Şimdilerde ise hep bakım çalışması yapıyoruz demeye başladılar.

Yani telekoma geçmek isyeyen cazip teklifleri için geçsin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 31 Ağustos 2020; 18:10:10 >

• Evet arkadaşlar sonunda m30s e de bugün volte gelmiştir

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145504821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 12 Eylül 2020; 19:25:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.