< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 19 Haziran 2022; 13:15:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 19 Haziran 2022; 13:15:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çünkü şu an hac mevsimi. Çünkü bu ay yaklaşık 38 bin kişi hacca gidiyor. Bir ay içinde bu kadar kişinin gittiği başka ülke varsa söyleyin oraya da yapsınlar.
Firmanın sahibinin Arap olmasının paketle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu ticaret, adam da para kazanabileceği paketi yapıyor. Bu kurlarda millet Avrupa’ya mı gidebilir |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 17 Haziran 2022; 21:42:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni geçenlere özel mi bunlar? Faturalı telekom hattım var ve taahüdüm bitti? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3 ay sonra tarifenin fiyatını yükseltiyorlar sonra elin kolun bağlanıyor :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 19 Haziran 2022; 14:6:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 19 Haziran 2022; 8:43:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eğer öyleyse iyi. Ancak websitelerinde fiyatlar paylaştığım gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paylaşılanların hepsi paket. Tarife değil. Türk Telekom faturasızda tarifenin neredeyse hiçbir önemi yok. Tarife, yalnızca paket almadığınız durumda nasıl ücretlendirileceğinizi bildiren bir şey. Başlığı faturasız ucuz paketler diye açmanız lazım, tarifeler değil. Diğer yandan faturalıda tarife size dakika internet sms verir. Faturasız tarife size dakika sms internet vermez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 19 Haziran 2022; 13:1:9 > |