Şimdi Ara

Türk Telekom ~ Fiber Gigabit 1Gbps internet devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 adet Gigabit fiber abonelige sahibim. Aylık fatura bedeli 436TL, taahhüt bitiş tarihlerine yaklaşık 1.5 sene var. Devir almak isteyen kişiye yansıyacak her türlü ücret ve bir aylık fatura bedelini ben karsilayacagim.

Türk Telekom ~ Fiber Gigabit 1Gbps internet devir

• upload hızı ne kadar?

• neden devir etmek istiyorsunuz ? 2 yıl fiyatı nedir

• Selamlar bildirim gelmedi, kusura bakmayın yeni dönüyorum. Upload hızı 50-55mbps arası değişiyor. Yurtdışına taşınacağımız için devretmek istiyorum. 2 yıl fiyatı kısmını anlamadım tam, sabit fiyatla taahhüt vermiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up! zam gelmis bile, son gunler arkadaslar almak isteyen var ise. en kotu oraya gidince iptal edecegim cayma bedeli odememek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndJusticeForAll

up! zam gelmis bile, son gunler arkadaslar almak isteyen var ise. en kotu oraya gidince iptal edecegim cayma bedeli odememek icin.

fiber den vdsl geçiyor mu ?

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen geçiyordur ama devredince 100mbps fiyatlandırmasının ne olacağından pek emin değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt

devir edeceksen alırım hattı afyon dayım ben noter den vekalet vermen lazım sadece internet deviri için vereceksiniz yanlış anlama olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 9 Şubat 2023; 2:2:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.