Sizi anladım hocam. Router cihaza kablo takarak test etme imkanınız var mı? Anladığım kadarıyla kablosuz testler yapıyorsunuz sadece. Kablolu testte anlaşılır şebekede bir sorun olup olmadığı. |
Bildirim
Sizi anladım hocam. Router cihaza kablo takarak test etme imkanınız var mı? Anladığım kadarıyla kablosuz testler yapıyorsunuz sadece. Kablolu testte anlaşılır şebekede bir sorun olup olmadığı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyun indirme servislerinde ciddi hız kısıtlaması var hocam. Steam veya alternatifler de hızı kısıtlıyor hatta bununla ilgili forumda çok konu var, aramaya yazarsanız bulabilirsiniz. En iyisi Google Drive dan dosya indirmeyi deneyin. Orası genelde bir kısıtlama yapmıyor diye biliyorum. |
Çok sanmıyorum hocam ama bir deneyin bakalım ne çıkacak sonuç :) |
O da olabilir ama en net sonucu doğru koşullarda yapıldığı sürece kablolu testler veriyor sadece bildiğiniz gibi. Doğru koşuldan kastım hız kısıtlamasının vs. olmaması, kablonun yüksek hızları desteklemesi, Router üzerindeki çıkışın yüksek hızlar için uygun olması gibi. Cihaz desteği de çok önemli tabi. |
Bahsettiğiniz gibi laptop eski ise normal hocam o kadar destekliyor da olabilir. |