Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.239
Cevap
264
Favori
4.113.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o benim de akılma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi port filan yanmaz değil mi iyi kötü bir internet var ondan olmayalım

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan port tahsisi yaparlar saha dolabı yanarsa değiştirmek zorunda kalırlar bir daha bakır kablo ile uğraşcaklarını sanmıyorum.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam müşter hizmetlerini arasam 8192 kbps oluyor saat fark etmiyor port filan yanmasın sonra

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hızımı 12 mbit e çıkarttığımda güç 40 tı
    Şimdi Hızımı 8 mbit e düşürdüm şuan -10 civarı.
    Acaba benim modem mi hatalı ölçüyor?
    Ayrıca hat zayıflamam her zaman 40
    ve 12 mbit hızda snr 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 2 Aralık 2016; 0:55:53 >
    hocam böyle mi oluyor vdsl ?
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
    hocam nasıl bir sinyal veriyorlar ki ?
    35b simetrik profili ile en azından mümkün olabilir denemek lazım.
  • Hattınıž çok kötü durumda olduğu için ADSL2 hızı verebilmek için elektriğe yükleniuora ama 40 çok fazla kablolarıbız yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Yavaş yavaş hocam, normalde hepsi 30 Kasım'da bitiyordu. Ama taşeron firmalar işi yarım yamalak yaptığı için sorunlar çıktı, kanalizasyonların durumu berbattı güzergahlar yeniden kazıldı. İnanın kendi evimden çok Beykoz Fiber çalışmalarına gidip bakıyorum. En son Dedeoğlu, Çubuklu'ya birkaç yeni DSLAM koyduk. Nisan-Mayıs aylarında tamamen bitirmeyi umuyoruz. Dolar aşırı yükseldiği için yeni DSLAM siparişlerinide veremedik, o yüzden birazda belirsizlik var.

Teşekkürler hocam kolay gelsin.

Hızımı 8 mbit e düşürdüm.Şuan -10 gösteriyor.
    Nasıl - bir değer alabilir.
    Bu hattı ben mi besliyorum şimdi?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Saha dolabı yanar, başka tarafta bir saha dolabı varsa lokal aktarma yaparlar.
    Hocam 2 tane bizim burada başkada yok bir yanarsa diğerde port bile yok ?

Küçük bir analog devre hazırlanıp telefon hizmeti verilir. İnternet abonelikleri iptal edilir. Ama o kablo yada dolap öyle hemen yanmaz, onun için birçok güvenlik önlemi var.
    hocam turk telekom görevliler kaç defa açtılar ben öyle bir şey görmedim yanda turk telekom vs gibi yasal haklar gibi bişeyler yazıyordu bu kablolar niye hala su geçirmiyorlar onu anlamadım kaç yıl oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 2 Aralık 2016; 15:14:22 >
    Bizim buraya yakın saha dolabı felan yok ondan dolayı aktarmada yapamazlar
    Santral 1 km uzakta hocam bu saha dolabına 480 volt verirsek genemi bozulmaz asansörün elektriğini vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Aralık 2016; 15:51:24 >
  • [simage]
    [/simage] Nolmuş bu hat değerlerine önceden 2 mbit falan daha düşüktü ulaşılabilir download hızı adslde böyle bi hat değerine sahibim ve şu 3-4 ay önce koydukları tip7 saha dolabı devreye girince vdsle geçince nasıl olacak hat değerlerim bakalım birde ben şuan bağlı olduğum saha dolabını müdürlükten nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ortaçeşme'yi iyi bildiğinizi varsayıyorum. Hacınuman ilkokulunun yanından Çamlıbahçe Mahallesine giden yolda oturuyorum. Alireis Sokak'ta. Evim ortaçeşme meydanına 100-150 metre uzaklıkta. Bir de kabinler aktif olduktan sonra binalardaki telefon kutusu da değişecek mi? Tüm sokağın telefon kabloları bizim binadan geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmravclr -- 2 Aralık 2016; 18:15:56 >
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Orası aktif edilmiş olması lazım. Tam bilmiyorum ancak Çamlıbahçe'de birkaç dolap aktif ettik, taksi duraklarının orada bir tane var. Onunda elektriği çekilmemiş, AESAŞ'a bildirdik. Kablolar konusunda yukarda bir tane PTT deposu vardı orası için bir tek değişiklik var başka bakır değişikliği olmayacak.
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    hocam hattınızda vdsl var 24 Mbps alırsınız
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.