Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53.250
Cevap
265
Favori
4.115.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hattım adsl portta şuan hocam vdsl geçirseler ulaşılabilir hızım daha çok yüksek olucal adslde ulaşılabilir hız en fazla 24 mbit gözükür diye biliyorum zaten benim olaylar biraz karışık vdsl hiç bir türlü yok diyorlar işte yeni Fiber döşedi Türk Telekom sokağımıza ve çevre sokaklara sokağımızda ki tip 7 dolabın devreye girmesini bekliyorum oda devreye girince artık kimse itiraz edemicek vdsl yok diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam o internet hattında vdsl yoksa bende internet kullanmayı bırakcam belki vdsl port yoktur boşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 2 Aralık 2016; 19:31:16 >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Müdürlüğe ve santrale falan gittik kaçamak cevap veriyorlar asıl bu işlerden anlayan sorumlu kişilerlede görüştürmüyorlar santral binasında Vodafone'nin Fiber sorgulama sisteminden sorguluyorum adsl çıkıyor sadece bu arada hattımın şuan hangi saha dolabına bağlı olduğunu nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozman1 -- 2 Aralık 2016; 19:42:29 >
    Hocam ankastre kutusunda sd 145 filan yazar TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Şuan bağlı olduğum saha dolabını sormuştum hocam yeni konulani değil

Onu bilmek zor 0365'in dediği gibi ankastre üzerinde Saha dolabının kodu yazar ama saha dolabı değiştiyse ankastrye büyük ihtimalle yazmamışlardır yeni kodu. Ayrıca neredeyse hiçbir saha dolabında yazmıyor diyebilirim artık saha dolabı numarası. Ama IP adresinden bulanilirsiniz tabi etiketi sökülmediyse.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Bizim binanın girişine kadar mühürlemişler kod vurmuşlar dışarıdan görülebiliyor.
    Çok basit arıza kaydı bırakacaksın sinyal gelmiyor şeklinde geldiklerinde baya bir soru sorabilirin.
    48 saat içerisinde sonuçlandırması gerekiyor.
    Ankastreden kablonu çıkar başka porta tak olsun bitsin
    Bizde İlk önce altyapıyı kapakların altında geçirdiler saha dolabına kadar halen yeni dolap göremiyorum.
    Bizim altyapı ters işliyor
    Hocam Ben ögrendim :) SD 26

Evet yeni dolapta yazmıyor ama Türk Telekom online hizmetlerden 2005'de yapılan sözleşmeyi buldum orda her bilgi var 2005'den beri hiç kapattırmadik zaten hatti

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bizde yeni dolap koydular hocam yani dolap konmadan önce orda eski dolap yoktu ve hem yol kazılarak hemde kapaklarin altından kablo çekildi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Orası aktif edilmiş olması lazım. Tam bilmiyorum ancak Çamlıbahçe'de birkaç dolap aktif ettik, taksi duraklarının orada bir tane var. Onunda elektriği çekilmemiş, AESAŞ'a bildirdik. Kablolar konusunda yukarda bir tane PTT deposu vardı orası için bir tek değişiklik var başka bakır değişikliği olmayacak.

Hocam tt demi calisiyorsunuz, eger bilginiz var ise bu sultangaziye fiber gelicekmi kafayi yiyicem adsl le yoksa...

• Ben Ankara Ufuktepe de 8 yıldır internet kullanıcısıyım hala buralarda saha dolabı namına fiber namına bir çalışma yok geçen gün bir telekom çalışanı gördüm abi ne zaman değişecek saha dolabları dedim abi dolabların durumu iyi değişmez bir süre dedi şok oldum taahhütüm bitsin kapatacağım hizmet yoksa abonelikte yok
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    1998'den kalma dolaplar ile halen idare etmeye çalışıyoruz fiber altyapı çekildi ancak ne dolap var nede internet hızının düzeldiği bekliyoruz bakalım inşallah sizin oralarada fiber gelir.
  • Hocam mersin deyim yakında turk telekom var 8 Tane Tip 7 var fiber kablo ile dolu

• fiber nerede haaritasına bakıyorum evime 100 mt. ileride binada fibernet vardır yazıyor yalnız sokakta hiç sahadolabı felan yok santralede 1200 t. felan uzaktayız orda varda bende neden yok anlamıyorum fiber var yazan binanında çevresindeki başka bir binada da yok tak orda var..tuhaf geldi bana
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Binanın içinde t21 kabini vardır.

• Tokat Turhal da ikamet ediyorum. Sözde yılbaşına kadar çoğu yere gelecekmiş fiber. Keşke gelse. Şu an şaka gibi 3 mbps hız alıyorum. Akk falan dolmadığı halde. Adsl kullanıyoruz yıl olmuş 2016..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki biz kullanıyoruz şaka gibi sabah 8Mbps gece olunca 6Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 9 Aralık 2016; 22:05:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.