Turk telekom fiberi üzerinden Vodafone alınır mı ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaslar suan turknet kullaniyorum turknet ile devam mi edeyim 12 aylik vodafonet net gecmeli miyim yardimci olurmusunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 2 Şubat 2024; 9:52:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vodafone 500 mbps kullanıyorum çok iyi
-
-
Ping daha düşük çıkması gerekmiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende 1000 mbps tt alt yapi olmasina ragmen 100 mbps alt yapi var diyor vodafone
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alma parana yazık.
Zamanında vodafone kullanmıştım 10 gün yetti çıkmam için çok fazla ping, lag sorunu oluyordu normal internet sayfaları bile geç yükleniyordu belki de sorun sadece bana özeldir orasını bilemem tabi
-
bilmiyorum şuan 1000 mbps geçtim
-
1000mbps hangi oparatör ve alt yapıda geçiş yaptınız?
-
vodafone aldım turk telekom üzerinden
-
Vodafone nasıl router veriyor acaba
-
adresimde tt (gpon) var. sorgulama yaptım vodafone dan. 100mpbs max çıktı. sanırım sadece superonline altyapısı kullanıyorlar. çünkü halihazırda superonline 100 kullanıyorum.
-
200mbps üzeri paketimiz yok diyorlar ısrarla, yanımda uygulamasında görünen paket adınızı paylaşabilirmisiniz rica etsem.
az önce vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm. TT altyapısı üzerinden max 100 verdiklerini, superonline altyapısı üzerinden 1000 verdiklerini söyledi.
-
-
-
Birkaç hafta önce ben de Vodafone’dan TT altyapısı üzerinden internet için bilgi almıştım. Maksimum 100 Mbps verebildiklerini söylemişlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X