bildiğiniz stabil çalışan modem var mı hocam VDSL için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (649. sayfa)
-
-
Maalesef modemler konusunda hiç bilgim yok hocam. Keenetic markasını çokça övüyorlar, ben kullanmadığım için bilemiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.
İsterseniz modem tavsiyesi istediğinizi belirten bir konu da açabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısınız en iyisi konu açmak. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu yağmur yağdığında İnterneti kesilen tek ben miyim? Tek damla düşse hemen intenet kesintileri başlıyor. Hat değerlerim iyi vdsl 80 Mbps hiz alıyorum(snr8) değerlerde düşme falan olmuyor ama yağmur başladığı anda intenet ışığı gitmeye başlıyor. Yoğun yağmurda ise dsl'i de kaybediyorum. Eskiden yağmur, kar demezdi ama yeni yıldan beri böyle olmaya başladı.
Aynı sorunu turktelekom vdsl hattımda yaşıyorum, başladığı an internet gidiyor yahu. Bıktım mobile geçmekten, neyse ki 20 gb kotam var mobilde. DSL ışığı gidiyor sonra yağmur durunca geliyor, kablolar oksitlenme mi yapıyor, yağmurdan mı gidiyor hiç bir bilgim yok, izmirde durum böyle.
Hocam aynı sorun bendede var siz nasıl çözdünüz bu sorunu
-
Çözemedim hocam ne yazık ki. Bufferbloat sorunu deniyormus buna. Keenetic aldim sadece mobil cihazlarına hız sınırı koyuyorum.
-
İlgin için teşekkürler
-
-
Bu taahhutu uzatmiyor. Sadece hız degisikligi yapılıyor.
Bu Teklif Uygulamadan verilmiş.
Bizim Teyzemin evinde ki İnternet..
Sözleşme Martta bitecek.
Demek yazdığınız gibi. O zaman söyleyim onlara.
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kampanya yenileme kısmına bakılması gerekiyor. Yine de araştırın isterseniz. Çünkü bana da buna benzer teklif çıkıyor. Bilgisayardan giriş yaptığımda aciklama kısmında şuan kullandığım internetin taahhut süresi gozukuyordu. Ama yenileme de 2 yıl sonra gözüküyordu.
Söyledim bakalım. Sistem de 24 Ay diyor ama bilmiyorum. Neyse o 35 Mbit olan Tarifeyi not alacak.
Genel merkez aradığında söyleyecek.
Tivibu giriş Paketi de var..
Şimdi ben de sizinki gibi ürün ve paketlerden baktım daha uygun teklif çıktı. Hatta sizinki daha iyi. Taahhutu uzatiyorsa iyi fiyat.
-
Neyse ya. Ben söyledim. Genel merkez aradığında konuşsunlar..
Şuan bende Sol Fiber var. 29 Mart da bitiyor. Kendi derdime bakayım. Fiyatlar çok uçtu. Ne yapacağız bilmiyorum.
15 Mbit Fiber e 120 TL çekiyorlar..
Ulan ben zaten 25 Mbit 'e 76 TL ödüyorum. Şaşırmış bunlar.. G. Merkezin aramasını bekliyorum. Yada tamamen kapatıp Türknet' e geçerim.
Binada Hem Sol /Hem Fiber TT alt yapısı var..
Millenicom da iyidir 👍 Bi araştırın
Binamda hem sol hem de tt fiber altyapısı var.
Milenicoma başvuru yaptım tt bi tık daha uygun olduğu için tt üzerinden abonelik başlattım.
Daha önce sol de şikayetim üzerine huawei hgs 263 modemini zte ile değiştirdiler ve çok memnundum
Telekomun modemleri nasıldır. Kötü bunu bağlatma dediğiniz model var mı?
Sevgili forum üyeleri. Biz taşındık ve yeni evde şu an altyapı yok, 2-3 ay icinde fiber altyapı gelecek, bizim internetin bitmesine 1 ay kalmıştı, telekomda tanıdık babama dondur sonra sana iyi teklifler yapar demiş o da 6 ay dondurmuş.
Sizce iptal edip(altyapı olmadığı için) yeni abone tekliflerinden yararlanmak(yararlanılır mi bilmiyorum) mı mantıklı, yoksa dondurmaya devam edip, altyapı geldiğinde hattı aktifleştirip telekomun tekliflerini duymak mı?
Değerli forumdaşlar. Konu tam olarak bu başlığın kapsamında değil ama yakın! Keza 645 sayfayı da geriye giderek araştırmaya vaktim olamadı. Elimde VDSL günlerinden kalma Keenetic Omni N300 wireless modem/router var. Bunu artık sadece wireless router olarak kullanmak istiyorum (fibernette kullanmayacağım, sadece Ethernet girişli bir access point haline dönüştürmeye ihtiyacım var). Duyduğum bir software değişimi ile LAN portlardan bir tanesi WAN port olarak tanımlanabilmekte. Nasıl yapılacağını bileniniz, yardımcı olabilecek birisi var mı? Bildiğim kadarıyla burasını Keenetic yardım masası da takip etmekte. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X