Peki önerilen tarife açısından ne diyorsunuz? Sizce makul mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (648. sayfa)
-
-
Fena değil bence fiyat olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan fiyat 149 tl olmuş, sitede transfer kampanyası var ama müşteri hizmetleri kapattık diyor, nasıl aldınız
-
Arkadaşlar 2 ay önce taahhüt'um bitmeye yaklaştığı için online işlemden 100mbps hipenet'e geçiş yapmıştım bana sunulan fiyat 155tl idi. Önceden 120tl 50mbps kullanıyordum ama bugün baktım 224tl fatura gelmiş ve taahhüt'um yenilenmemis gözüküyor. Şuanda 175tl ye 100mbps teklif ediyorlar. Ben anlamadım bu işi, bana daha önce 155tl ye 100mbps teklif edildi kabul ettim iki ay kullandım ama 155tl yerine 120tl geldi şimdi de kampanya sürem bitmiş 224tl fatura geldi.
Sanirim turknet e geçeceğim, 175tl+ kullanmadığım ev telefonuna 26tl vermek diğer tarafta aynısı 100 e varken saçma geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 20 Ocak 2022; 2:30:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket değişikliği yapmışsınız galiba. Ben de ordan başvuracaktım ama taahhüt bitiş tarihi normalde taahhütümün bittiği tarih çıkıyordu. Ama kampanya değişikliğine tıklarsanız taahhüt bitiş süresi 2 sene sonraya atıyor.
-
Arkadaşlar biri kablosuz olarak internete bağlanınca oyun oynadığınız esnada pinginiz bir anda firliyor mu? Çünkü ben de böyle bir problem var.
-
Doğru düşünceyi tebit etmiş siniz? Niçin hala taahhütlü ve pahalı paketler kullanıyor diye sorası geliyor insanın. Taahhütsüz firmaları deneyin. boynunuza tasma takmıyorlar. Beğenmezseniz basarsınız tekmeyi yallah dersiiniz istediğiniz firmaya ücret ödemen şak diye geçersiniz.. Ben abartısız 2010 dan beri Tahhütsüz kullanıyorum (BiRi internetle taahhütsüze başladım). Deneyin bişi kaybetmezsiniz..
-
Arkadaşlar bu değerler sağlıklı mi sizce? Normalde 80 veriliyordu ancak ne olduysa birden böyle oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 1 Şubat 2022; 4:33:43 >
kablosuz bağlantı, basit cihazlarla çok geç kalıyor. kablo şart.
//
pardon yanlış yorumlamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 1 Şubat 2022; 7:57:11 > -
Hocam sorunun kaynağını bulduk. Kemal hocam daha iyi aktarır diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba,
Ben de hipernet tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ? Ek olarak kurulum da modemi telekom üzerinden mi dışardan almak mı mantıklıdır ?
vdsl, adslye göre baya fark ediyor. bunu abim vdslye geçtiğinde hayret ederek belirtmişti. özellikle veri gönderme sırasında veri indirme etkilenmesi yok. adsl bu mantıkla çalışıyordu, bu vdslde yok. ben tivibu ile modem aldım. piyasada 250 tlden başlıyor. telekom modeminde dns ayarları kilitli geliyor.
-
Bilgi için çok teşekkürler. Modem için önerebileceğiniz Vdsl marka modeli bulunmakta mı ? Önerisi olan diğer arkadaşların da yardımcılarını rica ederim.
Ek olarak benim gördüğüm kadarıyla eve gelen bir fiber kablo yok ekipler geldiğinde olayı nasıl koordine ediyorlar ? Yine modeme telefon kablosu mu giriyor acaba ? Çünkü adres sorgulaması yaptığımda fiber desteği var görünmekte.
-
Binankzdaki altyapı türüne göre değişir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu VDSL kabini hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
altyapı sorgulaması sonucu hipernet kullanabilirsiniz diye görünüyor Telekom sorgu sayfasında. Şimdi adsl kullanıyorum ama yaşadığım yerde dolapları değiştirdi fiber geleceğini söyledi çalışanlar. ancak mahallede fiber kablo çalışması vs. hiç olmadı. fiber internete geçmek için nasıl bir yol izlemem gerekli?
Çalışanların fiber dediği VDSL hocam. Dolaplar değiştirilmiş, altyapı sorgulamasında da Hipernet görünüyorsa VDSL altyapıya geçişiniz sağlanmış demektir. Fiber gelmediğinden dolayı fiber kablo çalışması olmadı. Fiber kabloyu dolaplara kadar çekiyorlar, dolaplardan sonrası aynı bakır kablo ile devam ediyor.
Fiber altyapıya geçmek için fiber talebinizi belirten bir dilekçe hazırlayıp bağlı olduğunuz müdürlüğün planlama birimine teslim etmelisiniz. Ben bu şekilde VDSL'den fibere geçtim. Süreci anlattığım konuyu okumak isterseniz buraya bırakıyorum:https://forum.donanimhaber.com/vdsl-den-fibere-gecis-surecim-tt-altyapisi--151180245
Haricinde sormak istediğiniz başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İsterseniz özel mesaj da atabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. bugün Telekom u aradım dediğiniz gibi VDSL imiş yapılan çalışma. ona geçmeye değer sanırım. 575 metre diyor netspeed altyapı sorgulama sayfası santral ile olan uzaklığa. sorun çıkar mı uzaklıktan? 34 mbit maksimum hız görülüyor
Yok sorun çıkmaz. O uzaklık değeri sizin hattınızın bağlı olduğu dolabın mesafesini ifade ediyor.
Rica ederim. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X