Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.241
Cevap
126
Favori
735.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ne için sormuştunuz merak ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    Şuan benim binamızda vdsl aktif fiber optik kablo çekimi yapıldı obk kablo ve ankastre montajı yapıldı ama fiber aktif gözükmüyor gözüktüğü an tt den talep oluşturcam verilen modem ont cihazı ne diye merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan tt net 24 mb vdsl kullanıyorum şuan aylık 339 tl ödüyorum taahhüt bitimine bir yıl var türk telekom uygulamasında bana özel 35 mb hıza geçersem aylık 304 tl 50 mb hıza geçersem 324 tl fiyat yazıyor şimdi ben bu paketlerden 50 mb olana geçersem mevcut taahhüt sürem (2025 kasımda bitiyor) uzarmı ve bu pakete yani hıza geçersem taahhüt bozulmuş olur mu cayma bedeli ödermiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız herif modemi çok kötü yere koymuş modem o kadar aşağıya konmazTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Görseldeki kutu takılıp kablolama işi bittiyse 10 gün sonra aktif oluyor genelde

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Hayır taahhüt bozulmaz ve 1 yılsa 1 yılda kalır uzamaz sadece hızın artarTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 8 daire olan apartmanımıza bu ankastre takıldı yarın 1 hafta olacak

Hayırlı olsun. Benim 2 ayda aktif olmuştu. Altyapı sorgulama yapın arada aktif olunca geçiş yaparsın.

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim

Bu niye küçük ilginç ve 4 giriş 8 daireye nasıl olacakTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  bizim 10 günde açılmıştı da o alt yapı sorgusu palavra bizde sadece eve çekilen obk kablo varken fiber var diyorduTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

Küçük değil aslında resimde öyle gözüküyor 4 giriş olması bendede soru işareti 🤔

Yok ya bizimkine göre baya küçük aynı telefon ve adsl kutusu kadar belli zaten de 4 port garip olmuş 8 daireyeTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  peki her daireye obk çekildi mi? çünkü görünen 4 daire gibiTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

Evet çekildi her daire kapı önünde obk kablo var

İlginç belki böylesi de var 4 olup 8 daireye yeten bilen yazarsa anlarızTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU içinde karekod barkod var gidip çektim resmini

Evet 1 x 8 diyor da 4 port kafa karıştırıcıTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

İçinde vidalı bir bölüm var acaba diğer 4 port onun içinde midir acaba

Bilemedim acaba 1 portta 2 li giriş mi yaptılar ama öyle de olmaz sanırım çünkü bazı uçların renkler başka görünüyorTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU neyse bilen biri yazarsa anlarızTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU altta siyah borudaki obk kablolar 4 mü 8 mi net görünmüyor

Neyse bakalım

Taahhüt devam ederken paket değişikliği yapsam nasıl olur o zaman cayma bedeli çıkar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.