< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (662. sayfa)
-
-
Şuan benim binamızda vdsl aktif fiber optik kablo çekimi yapıldı obk kablo ve ankastre montajı yapıldı ama fiber aktif gözükmüyor gözüktüğü an tt den talep oluşturcam verilen modem ont cihazı ne diye merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan tt net 24 mb vdsl kullanıyorum şuan aylık 339 tl ödüyorum taahhüt bitimine bir yıl var türk telekom uygulamasında bana özel 35 mb hıza geçersem aylık 304 tl 50 mb hıza geçersem 324 tl fiyat yazıyor şimdi ben bu paketlerden 50 mb olana geçersem mevcut taahhüt sürem (2025 kasımda bitiyor) uzarmı ve bu pakete yani hıza geçersem taahhüt bozulmuş olur mu cayma bedeli ödermiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız herif modemi çok kötü yere koymuş modem o kadar aşağıya konmaz
-
Görseldeki kutu takılıp kablolama işi bittiyse 10 gün sonra aktif oluyor genelde
-
Hayır taahhüt bozulmaz ve 1 yılsa 1 yılda kalır uzamaz sadece hızın artar
-
-
Hayırlı olsun. Benim 2 ayda aktif olmuştu. Altyapı sorgulama yapın arada aktif olunca geçiş yaparsın.
-
Eyvallah teşekkür ederim
Bu niye küçük ilginç ve 4 giriş 8 daireye nasıl olacak bizim 10 günde açılmıştı da o alt yapı sorgusu palavra bizde sadece eve çekilen obk kablo varken fiber var diyordu
-
Küçük değil aslında resimde öyle gözüküyor 4 giriş olması bendede soru işareti 🤔
Yok ya bizimkine göre baya küçük aynı telefon ve adsl kutusu kadar belli zaten de 4 port garip olmuş 8 daireye peki her daireye obk çekildi mi? çünkü görünen 4 daire gibi
-
Evet çekildi her daire kapı önünde obk kablo var
İlginç belki böylesi de var 4 olup 8 daireye yeten bilen yazarsa anlarız
-
-
Evet 1 x 8 diyor da 4 port kafa karıştırıcı
-
İçinde vidalı bir bölüm var acaba diğer 4 port onun içinde midir acaba
Bilemedim acaba 1 portta 2 li giriş mi yaptılar ama öyle de olmaz sanırım çünkü bazı uçların renkler başka görünüyor neyse bilen biri yazarsa anlarız altta siyah borudaki obk kablolar 4 mü 8 mi net görünmüyor
-
Neyse bakalım
Taahhüt devam ederken paket değişikliği yapsam nasıl olur o zaman cayma bedeli çıkar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X