Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.241
Cevap
126
Favori
735.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom fiberde huawei optixstar eg8010hv6 veya zte f601 gpon ont kullanan varmı?Bunlara arayüze nasıl girilir ve mevcut kullanılan ont cihazınız seri nosu girilip kullanılabilirmi?

huawei optixstar eg8010hv6 seri no girelebilen yazılımı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Ekim 2024; 22:6:25 >
  • Türk Telekom'un iftiharla üzerine "Türk Telekom Fiber İnternet" yazdırdığı çakma fiber Tip-11 ve Tip-21 kabinleri aslında içlerinde DSLAM (VDSL portları) bulunan yerine göre FTTC (dış ortamda kullanılırsa) veya FTT-DSL (iç ortamda kullanılırsa) kabinlerdir. Bunlara en çok kaç adet VDSL portu takılabilmekte?

Tip-11 kabin değince "yenilenmiş" versiyonu kasdettim; yani dikine dikdörtgen şeklinde olanlar. Dış mekanda kullanılanlara da zannedersem Tip-11B denmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 23 Kasım 2024; 1:1:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Türk Telekom'un iftiharla üzerine "Türk Telekom Fiber İnternet" yazdırdığı çakma fiber Tip-11 ve Tip-21 kabinleri aslında içlerinde DSLAM (VDSL portları) bulunan yerine göre FTTC (dış ortamda kullanılırsa) veya FTT-DSL (iç ortamda kullanılırsa) kabinlerdir. Bunlara en çok kaç adet VDSL portu takılabilmekte?

Tip-11 kabin değince "yenilenmiş" versiyonu kasdettim; yani dikine dikdörtgen şeklinde olanlar. Dış mekanda kullanılanlara da zannedersem Tip-11B denmekte.

Türk Telekom'un iftiharla üzerine "Türk Telekom Fiber İnternet" yazdırdığı çakma fiber Tip-11 ve Tip-21 kabinleri aslında içlerinde DSLAM (VDSL portları) bulunan yerine göre FTTC (dış ortamda kullanılırsa) veya FTT-DSL (iç ortamda kullanılırsa) kabinlerdir. Bunlara en çok kaç adet VDSL portu takılabilmekte?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    V6 ontye seri no yazılmıyor.
    V3 versiyonuna ZTE ont seri no girdim aktif çalışıyor.
  • Sabit ev telefonu kullanan arkadaş var mıdır?

Mobil uygulamadaki (Online İşlemler) fatura görüntüleme hakkındaki bir sorundan bahsedecektim de. Saçma birşey.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Var; salt telefon yalnız.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam Android mobil uygulamadan İşlemler > Fatura İşlemleri > Geçmiş Faturalar > Herhangi bir ayı seçip en altta Gecikme Faizi diye bir kalem görünüp görünmediğine bakabilir misiniz rica etsem?

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

Otomatik ödeme mevcut, zamanında ödeniyor. Ama faturanın PDF orjinalinde yer almayan bu ücret kalemi mobil uygulamada en altta çıkıyor her ay. Sanırım uygulamada bir hata var. Sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2024; 11:54:45 >

Bende de aynı 0,08 kuruş var; tuhaf.

Aynen sayın hocam. Sağolun dönüş için.

Ufak ufak herkese geçiriyorlar desem, faturada da yer alması lazım değil mi? Fatura orjinalinde (mail ile e-faturadan bakınca) görünmüyor zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2024; 11:59:30 >

Bunun adı Türk Telekom. Hikmetinden sual olunamaz!!! 

• mafaky kullanıcısına yanıt

Aynen; tabir ettiğiniz gibi. En azından 10 kuruş değil; 10 a yuvarlasalardı.TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

selamlar, dediğiniz gibi x üzerinden ttnet destek ile iletişime geçip durumu anlattım. Bana ilgili birimlerden dönüş yapılacağı söylendi ve 2 gün içerisinde bir yetkili beni aradı. Durumu ona da aktardım, o da kendi bir araştırma yapıp bana döneceğini söyledi. Bir iki gün daha geçti ve aynı kişi beni arayarak modemi merkez şubeye getirebileceğimi söyledi.

Modemi merkez şubeye teslim edip bir evrak imzaladım ve şu an faturamda HGW modem kullanım ücreti yok. bu 60 liralık bir ücretti ancak faturam tam olarak 60 TL azalmadı. Yeni ücret olarak ne eklendi bilmiyorum ama bu işlem sonrası faturam 45 TL azaldı.

• wonderer41 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,
    En azından cihaz mülkiyetinden kurtulmuşsunuz ve sanırım bunu başaran ilk abonesiniz :) 45 tl azaldigini sanirim guncel fatira tutarindan gordunuz. O fatura kesilip pdf hali geldiginde bir onceki fatura ile karsilastiralim bakalim.o zaman belki daha net anlariz.

Bu aşırı saçmalık ama bağlarken modem şart deyip dayatıyorlar fakat başkasına modemi iade edince kabul edip ücreti silmeleri adam kayırma gibi olayTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  diğerleri keriz mi abiTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  neyse bende henüz ücret yok ama ilerde alırlarsa ne olacakTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• ttkom altyapısı üzerinden süperonline "fiber" kullanıyorum ve bana max 200mb verebiliyor. altyapı sorgulama dediğimde ttkom fiber gözüküyor ama diğer bütün servis sağlayıcıları max 100mb vdsl gözüküyor. binada fiber koskocaman ttkom fiber odası var. ben anlamadım şimdi benim altyapım fiber mi vdsl mi? ttkom geçsem 1000 hız alabilir miyim? diğer servis sağlayıcıları neden 100 vdsl gözüküyor?

• manuelkart M kullanıcısına yanıt

Koskocaman fiber odası varda o sistem muhtemelen FTTB'dir. Resmini paylaşabilir misiniz?

binadaki odayı çekemedim ama evdeki bu dönüştürücüyü çektim. sarı kablo fiber kablosu gibi duruyor. öyleyse neden süperonline max 200mb verebiliyor çok garip.

• manuelkart M kullanıcısına yanıt

SOL bildiğim kadarıyla TT altyapısından fiber hizmeti vermiyor.

Altyapınızı şu siteden sorgulayıp ekran resmini paylaşabilir misiniz?

Altyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet

ttkom sorgulayınca fiber çıkıyor, diğerlerinin hepsi vdsl

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.