Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM GPON FİBER TILGIN VE ZYXEL MODEMİ SORUNUN(ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
17.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hocam bizde de aynısı var. Ericsson cihaza kadar fiber sonra daireye kadar cat 6 ile ulaşılıyor. Binada herkese bu modemi verdiler. Resim ekliyorum. Size de bunu yada başka modelini verebilirler. Bridge moda alınca normalde sarı olan www ışığı kırmızı yanıyor.

bu sizin mi olmuş oldu yoksa kiralama şeklinde mi zorunlu veriyorlardı, benim arkadaşta da varda. Kendinin olup olmadığını bilmiyor

• güncel olarak hangi modemi veriyorlar?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Ogrenebildiniz mi bunu ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • think impossible T kullanıcısına yanıt
    Kardeşimin evinde fiber var. Taahhüt yenileyince güncel modemden verirler mi diye merak etmiştim ama öyle bir şey olmadı. O zamanlar ondan sormuştum. Daha sonra üzerine düşmedim.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiberoptik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883

Yukarıda ki linkteki konuya yazın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hocam bizde de aynısı var. Ericsson cihaza kadar fiber sonra daireye kadar cat 6 ile ulaşılıyor. Binada herkese bu modemi verdiler. Resim ekliyorum. Size de bunu yada başka modelini verebilirler. Bridge moda alınca normalde sarı olan www ışığı kırmızı yanıyor.

Hocam hala bu modemle mi kullanıyorsunuz?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Superonline a geçtim şifremi aldım ve asus rt ac87u ile kullanıyorum. Kendi modemimi, en son TT netteyken de Bridge modla kendi modemimi kullanıyordum
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.