Şimdi Ara

türk telekom hız problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yarın kesin gidiyorum zaten böyle bi rezalet olamaz
  • levolkie L kullanıcısına yanıt
    Çözülmeyecek nasıl olsa deyip baştan savıyorlar. :D
    Yönetim onu istiyorsa onlar da başka bir şey yapamıyor ne yazık ki. Beyinleri ile alakalı değil. O geri aramaları da zaten komedi. Santraldeki adam arızayı çözmeden çözüldü diye onaylıyor, akşamında memnun kaldınız mı diye arıyorlar. Hayır diyorum, tekrar kayıt bırakıyorlar. Santraldeki Hasan abi yine çözüldü diyor, böyle dönüp duruyor. :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle oluyor hocam özellikle turknette de bunu gördüm ben kayıtt acıyorum hem şikayet hem arıza kaydı 15 dk sonra bakıyorum kapatılmış ve hiçbir gerekçe gözetmeden. Arıyorum soruyorum kayıt bırakıyorum neden kapatıyorsunuz diye, sorun yok ki neden açıyorsunuz defalarca diyorlar. Ulan ben zaten malım şizofrenim sırf sizinle oynamak için isim gücüm yok sürekli arıza şikayet kaydi acıyorum

Harbiden bu iki firma işi paraya dökmüş başka bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum bende de aynı.
    36mpbs download hızım var. 34 civarı alıyorum. pingim de 2-3 oluyor genelde.

Son 1 haftadır başıma 2 kere geldi. Pingim 40 civarı ve download hızım 2.40'a düştü.( AKT sonrası hız 16mpbs olmasına rağmen)

Aradığımda da yardımcı olamadılar. Nedenini çok merak ediyorum cidden

Bu da speedtest sonucum:

türk telekom hız problemi
  • eekkooss E kullanıcısına yanıt
    Şimdi kabinden kaynaklı bir kapasite sorunu var ise FTTC kabinler için diyorum tabi bunun çözümü var, yeni nir kabin daha ekliyorlar oluyor bitiyor ama sorun santraldeki cihazlarda, santralin hattında ya da şehrinizin hattında olabilir bu durumda da normalde bu hatlar ve cihazlar yenilenir ama ne vakitte olur bunu bilme şansım yok sonuçta eğer cihaz değişim periyotları yaklaştı ise nasıl olsa yakımda değiştireceğiz diye şimdilik müdahale etmemiş de olabilirler. Tabi ne sebep olursa olsun müşteri mağdur edilmemelidir.

• Mattness kullanıcısına yanıt
    Sebep kapasite sorunu gibi duruyor. Hangi model kabine bağlısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Sebep kapasite sorunu gibi duruyor. Hangi model kabine bağlısınız ?

Bilmiyorum açıkçası nasıl anlıyoruz bunu?
  • Mattness kullanıcısına yanıt
    Kabin ya sokakta ya da binanızda olur, kabinin sağ ya da sol üst köşesinde metal plaka bulunur, orada modeli yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Kabin ya sokakta ya da binanızda olur, kabinin sağ ya da sol üst köşesinde metal plaka bulunur, orada modeli yazar.

sokak da var hemen köşe başında da yarına düzelmezse yazarım buraya
    Santraldeki adam yapıyor bunu. Bakıyor kullanıcı zaten bağlı, hemen çözüldü işaretliyor iletiyi. :D
  • İlk başta Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidiyorsun.Sonra Transmisyon veya Teknik departmanına çıkıp telefonundaki SpeedTest hız sonuçlarını gösteriyorsun ardından beyaz kağıda dilekçeni yazıp veriyorsun.Apartman komşularında aynı sıkıntı varsa onlarında mevcut sıkıntıyı yaşadığını söyle gelip incelerler.Fakat her daim bina içi ek olmadan CAT-5 veya tek damar telefon kablosu kullanmanı öneririm.

• Malesef aynı sorunu bende yaşıyorum özellikle pazar günleri akşam 19.00 ve 22.30 saatleri arası download 2 Mbps civarında oluyor. Çarşamba günü saat 22.00'da aldığım download hızı 5.72 Mbps. türk telekom hız problemi Gece saat 00.00 sonrası hız normale dönüyor. Türk Telekom'dan 24Mbps Hipernet hizmeti alıyorum. türk telekom hız problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsnowman -- 16 Kasım 2017; 10:55:8 >

• aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, ö1f1'in önerisi üzerine dün paul doany'ye twit attım ve hemen dönüş yaptı. iletişim bilgilerini ilettim bugün internetimle ilgileniyorlar sanırım, şu an 24mbit 2mbit hız tanımlanmış ama bu da yayın yapmama engel oldu malesef. aradım mh'yi ve arıza kaydı açtırdım tekrardan. gecikmeden twitter'dan paul doany'ye mesaj atın.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Valla kafayı yediriyorlar resmen. Gündüz sıkıntılar gitti ama akşam 19.00dan itibaren sıkıntı hep dev ediyor. Şikayet edemiyoruz. Santraldaki arkadaşları arayacağım bugün tekrar kartın ne zaman değişeceğini soracağım. Şehrin göbeğinde oturuyoruz ama adam gibi İnternete sahip değiliz. Köyde oturan adam fiber alıyor neredeyse 😑

Hocam ne diye mesaj attınız bu patrona? Yani şikayeti ne şekilde dile getirdiniz?

olduğu şekilde aktardım hocam;

"iyi akşamlar sayın doany, yaklaşık 2 haftadır akşam 6 ile gece 1 arasında internet hızım 2 mbit civarında. müşteri hizmetlerini aradığımda ise turktelekom ile ilgili bir problem gözükmediğini söylüyorlar. ancak bu hız problemi benimle ilgili olsa gece 1'den itibaren de hızım düşük olur. internetten araştırdığımda ve forumdaki insanlara danıştığımda, kapasite problemi olabileceğini söylediler. mh'yi aradım ve kapasite sorunu olabileceğini ilettim ardından arıza kaydı açmalarını rica ettim ancak çözüm üretmek yerine lafı sorun bizde değile getirip başlarından savdılar. forumdakiler size twit atmamın sonuç verebileceğini söyledi ve ben de bu şansımı denemek istedim. umarım yardımcı olursunuz. çok teşekkürler, iyi akşamlar"

gelen cevap;

"Yaşadığınız sorun için üzgünüm. İletişim bilgilerinizi buradan iletirseniz konuyu ilgili ekibe aktaracağım. Ben de takip edeceğim 👍"

bu sabah ttnet aradı birşeyler deneniyor sanırım ancak şimdilik internetim 24mbit'e düşürüldü gözüküyor, internet hızımı arttırmaları için aradım ttneti hatta ttdestek'e de mesaj atmıştım onlar da geri dönüş yaptı şu anki hızımın 24mbit olması ile ilgili olarak, twitch'ten yayın yaptığımı ve bu internet hızı ile işimi göremediğimi ilettim. 3 saat geçti hala bi değişiklik olmadı tanımlanan hızda ancak bakalım beklemedeyim hâla. mesaj atarken çekinmeyin olduğu gibi yazın durumu

İyi demişsiniz hocam. Ama ekipler sizin Snr değerlerinizi bahane edip hızınızı düşürmüş olabilirler. Ya da bir şeyler yapmış olmak için yapmış olabilirler. İnşaAllah duzeltirler hocam. Ben uzun süredir tweet kullanmadığım için bu kadar uzun yazilabildigini bilmiyordum. Yazarım bu akşam

inşallah hocam bakalım 48 saat içinde sorunun çözülmesi planlanıyor diye mesaj gelmiş telefona, bu arada paul doany'ye direkt mesaj attım oradan uzunca yazılabiliyor.
    Hmm ben de mesaj atayım o zaman. Bn tweet atacaktım. Mesaj en iyisi de ben tweet atarsak mecbur kalır diye açıktan atayım demiştim

Twitterdan mesajı gece attım sabah arayan arayana. Ben daha önce neden yazmadiysam aklıma da gelmişti ama yazmamıştım tweet kullanmıyorum diye. 😁😁 ama tabi değişen bir şey olacak mı bu akşam göreceğiz. Sabahtan ikindiye kadar defalarca aradılar genel müdürlükle irtibata geçmişler Santralden güncelleme yapılmış sözde yarın tekrar arayacaklar düzeltip duzelmedigini sormak için. Bakalım göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.