< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (735. sayfa)

-
-
Beyler benim vodafone taahhüt 21 mayısta bitiyor, bu tt kampanyası ise 20 nisanda bitiyor 1 günle son bir ayı kaçırıyorum ceza çıkar mı acaba?
-
Evet, gelen paket HEDIYE 20 diye geçiyor ama ekstra bedel olmadan geliyor 1 senedir. Bu sebeple hat değiştiremiyorum altın yumurtlayan tavuğu kesmemek için :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Nisan 2025; 14:31:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar acil sorum olacak ....366tl olan 40 GB tarifesine geçen arkadaşlar sözleşmenizdeki tarife kodu ne gözüküyor ..bende 3309 prime enfes limitsiz sosyal olarak isaretlemis ..
Neden soruyorum oyle ilgisiz bir TT çalışaniydi ki adresimden cinsiyetime kadar yanlış yazmış sözleşmeye bu kadar olmaz dedirtti :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom çocuk saati tarifesinde , akıllı saat almak zorunlu mu ? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hediye 20'nin taahhütünüze yansıyan bir cayma bedeli de yok değil mi?
-
Yok hocam 14 aydır geliyor. Müşteri hizmetleri de anlam veremedi. Bi bug’a denk geldim sanırım.
bu zamanda böyle bir bug bulunmaz nimet o zaman, gittiği yere kadar yardırın gitsin :)
-
Çok daha f/p tarife çıkana kadar devam :)
Turk Telekom'a taşıma başvurusunu 20 Nisan'da yap,numaran muhtemelen 22 Nisan yada 23 Nisan'da Vodafoneden çıkar Turk Telekom'da açılır. Kampanya için numaranı kampanyalı tarifeye başvurduğun tarih dikkate alınır,numaran Turk Telekomda 25 Nisan'da bile açılsa kampanyalı fiyattan yararlanır ve kullanırsın.
Kampanya son başvuru tarihinin uzatılma ihtimali de var,son gün burada forumda araştır yada TT Bayilerine sor kampanya süresi uzatıldı mı diye.Ona göre hareket edersin.
Teşekkür ederim cevabınız için yukarılarda bir yerlerde 20 nisana kadar hattın taşınması lazım gibi bir şey okumuştum o kafamı karıştırmıştı, dediğiniz gibi yapacağım..
-
An itibariyle geçtim.
Hocam selam, benim de vodafone taahhütüm 21 nisanda bitecek dediğiniz yöntemi izleyeceğim. Şunu soracaktım TT taşıma başvurusunu 20 nisanda onlinedan tarife seçerek mi yapalım yoksa online veya bayi fark etmez mi? Bayiden yapıp da hat açılınca o kampanyanın süresi bitti falan demesinler bayilerden beklenir :)
-
Taşıma işlemini 19 nisan sabah saatlerinde Türk Telekom bayisinden yapın. 21 Nisan da hattınız Türk Telekomda açılır. Küçük bir ihtimal 22 Nisan a sarkabilir.
Bugün bu aldığıniz paketi almayı düşünüyorum bende nasıl ilk izlenim ve deneyiminiz selfydeki gibi normal GB lardan mi gidiyor yoksa sınırsız mi gerçekten? Bu konu da net bilgi bulamadım kimisi gidiyor diyor kimisi gitmiyor sizin nedir son durum 70,GB dan yedi mi veya verilen 20gb hediyeden
Numara taşımaya özel bedava internet kampanyası var mı
Beyler vodafone 18 gb sosyal pass 310 liraya geçtim cayma bedelim 264 tl freezone ek 30 gb var sanırım gelmedi ama sizce 366 tl ye 40 gb sınırsız sosyal medyaya geçilirmi türk telekomu hiç bilemiyorum
-
3 hafta kadar önce turkcell 20 gb 280 TL ye geçtim. Şimdi de tt 20 gb 204 TL var. Geçiş yapabilir miyim acaba? Ceza ne kadar çıkabilir
Valla ben geçtim hocam bu gece hattım açılacak
sürekli numara değişmen sıkıntı olmuyor mu? aynı numarayı mı taşıdın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X